TIP DANA: Monca – Fiorentina: Viola bi da prenoći na mestu koje vodi u Ligi šampiona, ali Monca nije lak plen!

U petak je veoma zanimljiva ponuda za klađenje, a ovaj dan nam donosi nekoliko interesantnih mečeva novog kola italijanske Serije A. Za vas smo ovog puta analizirali susret između Monce i Fiorentine, što će ujedno biti i duel između desetoplasirane i šestoplasirane ekipe na tabeli.
Početak meča je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Monca: Crveno-beli retko greše na svom terenu!

Monca je prošle sezone po prvi put u svojoj istoriji uspela da se plasira u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala, a svakako da su najzaslužniji ljudi za to bili sada već pokojni Silvio Berluskoni, ali i Adrijano Galijani.
Premijerna sezona za crveno-bele u Seriji A je bila i više nego dobra, pošto je ova ekipa na kraju završila na jedanaestom mestu na tabeli uz konstataciju da se opstanak ni u jednom trenutku nije ni dovodio u pitanje.
Naravno, primarni cilj za izabranike Rafaela Paladina će i ovog puta biti opstanak u društvu najboljih, a deluje da to ni drugu godinu zaredom neće biti previše težak zadatak.
Naime, trentno se Monca nalazi na desetom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na sedmoplasiranu Atalantu, a upravo ta sedma pozicija je godinama unazad i poslednja koja donosi plasman u neko od evropskih takmičenja, konkretno u Ligu konferencije.
Na poslednjih pet mečeva Monca je ostvarila samo jedan trijumf, uz po dva remija i poraza, a u prošlom kolu je ova nimalo naivna ekipa poražena na teškom gostovanju kod Milana, pošto je taj susret završen rezultatom 3:0.
Pre toga su Paladinovi puleni ostvarili veoma važan trijumf na svom stadionu protiv Đenove, a taj duel je završen rezultatom 1:0, uz konstataciju da je domaćin mogao i do ubedljivijeg trijumfa.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu, do sada je Monca odigrala osam mečeva na svom stadionu i ostvarila tri trijumfa, četiri remija i samo jedan poraz i to protiv Juventusa, uz napomenu da je Stara dama do sva tri boda stigla nakon gola u poslednjim trenucima susreta.
Ako se osvrnemo na prošlu sezonu, Monca i Fiorentina su odigrali fantastičan meč na stadionu Brianteo, na kom smo videli čak pet pogodaka, pošto je na kraju bilo 3:2, uz konstataciju da nam je prvi deo igre doneo čak četiri pogodaka, a nije isključeno da ćemo i ovog puta prisustvovati pravoj goleadi.

Fiorentina: Viola ima ogroman motiv!

Prošla sezona je bila i te kako zadovoljavajuća za tim iz Firence, najviše zbog toga što je Fiorentina igrala dva finala – u Ligi konferencije i italijanskom Kupu, uz konstataciju da je Viola oba izgubila.
U trećem po kvalitetu evropskom klupskom takmičenju ovaj tim je poražen u velikom finalu od Vest Hema, dok je u Kupu Italije bolji bio Inter.
Što se tiče italijanskog šampionata, izabranici Vinčenca Italijana su na kraju završili na osmom mestu na tabeli, ali su imali i dosta sreće, pošto je sedmoplasirani Juventus izbačen iz evropskih takmičenja, pa Violu ove sezone opet gledamo u Ligi konferencija.
Kada smo već kod ovog takmičenja, treba istaći da je italijanski predstavnik bez većih problema došao do plasmana u nokaut fazu, pošto je klub sa Artemio Frankija na kraju završio na prvom mestu na tabeli uz dva boda viška u odnosu na drugoplasirani Ferencvaroš, sa kojim je Fiorentina i remizirala u poslednjem kolu na gostovanju, kada je bilo 1:1.
Primarni cilj će ovog puta biti plasman u Ligu Evrope, a ako se na taj način posmatraju stvari nema sumnje da svi navijače Ljubičastih imaju dosta razloga za zadovoljstvo, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na odličnom šestom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na četvrtoplasiranu Bolonju, što znači da će Viola ukoliko pobedi večeras prenoćiti na poziciji koja na kraju prvenstva donosi plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
Na poslednjih pet mečeva izabranici Vinčenca Italijana su ostvarili tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz, a u prošlom kolu je prošlosezonski finalista Kupa slavio na svom terenu protiv Verone kada je bilo 1:0.
Kada su u pitanju partije na gostovanjima, do sada je Fiorentina odigrala osam mečeva na strani i ostvarila tri trijumfa, dva remija i tri poraza, uz konstataciju da tim sa Artemio Frankija na tri poslednja meča van svog terena ne zna za trijumf.
Za kraj, pomenimo još i to da su se Monca i Fiorentina do sada sastajali tri puta, i jednom je slavila Monca, jednom je bilo nerešeno, uz jedan trijumf Viole.

Naš predlog

Pre svega, deluje da će nam ovaj duel doneti golove na obe strane, pa vam zato i savetujemo da se oprobate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.75.

Iz potpuno istog razloga vam preporučujemo da se fokusirate i na igru 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa odlično kvotom 1.95.

Za kraj, pominjali smo već da će gosti iz Firence imati veliki motiv na ovom susretu da slave pošto bi pobeda značila i četvrtu poziciju na tabeli, barem za kratko, međutim, Monca zaista retko gubi na svom stadionu i deluje da to neće biti slučaj ni ovog puta, pa vam toplo preporučujemo da se oprobate sa kombinacijom igara 1X&3+ uz sjajnu kvotu 3.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.