Tiket dana (subota, 23.12.2023)

Tiket dana

Odlična ponuda nas očekuje danas, ali tako neće biti i narednih dana. Na sve to smo navikli i ranijih godina i naravno da nećemo odustati od sastavljanja tiketa. Predložene kvote bile su aktuelne u vreme sastavljanja predloga.

Notingem Forest – Bornmut – T12+ @ 2.45 u SuperBet

Serija neuspeha morala je da dovede do promena u ekipi Notingem Foresta. Šumari su se rastali sa trenerom Stivenom Kuperom a stiglo je jedno poznato lice, kada je premijer liga u pitanju, Nuno Espirito Santo. Portugalac je pravio velike stvari sa Vulverhemptonom, od tog tima je napravio portugalsku koloniju, a onda šprešao u Totenhem gde se nije najbolje snašao. On stiže iz Saudijske Arabije, debi na Siti Graundu ima protiv, u poslednje vreme, odličnog Bornmuta. Notingem je osvojio samo jedan bod u poslednjih sedam kola, i to upravo protiv bivšeg kluba Espirita Santa, Vulverhemptona. U prošlom kolu bodove iz Notingema odneo je Totenhem, takođe bivši klub ovog stručnjaka, pa barem neće imati duele sa svojim bivšim poslodavcima u skorije vreme. Trešnjice pobeđuju redom, u poslednjih pet kola imaju četiri pobede i jedan remi, a njihov polsednji meč bio je na Old Trafordu gde su očitali lekciju čuvenom Mančester Junajtedu i slavili sa 3:0. Bornmut se popeo na 14. mesto dok je Forest na granici zone ispadanja. Smatramo da će šok terapija uspeti i da će Šumari uspeti da se suprotstave gostima, a naš predlog je domaćin daje dva gola. Za T12+ kvota je 2.45 u kladionici SuperBet.

Atletiko Madrid – Sevilja – GG3+ @ 2.25 u SuperBet

Jorgandžije polako gube korak sa vrhom tabele, a za to su zaslužna dva poslednja meča ovog tima. Atletiko je poražen od imanejaka u Bilbaou, a onda na svom terenu nije uspeo da pobedi ni Hetafe. Na ta dva meča Madriđani su primili pet golova, što se nije dešavalo prethodnih sezona. Baš ta porozna odbrana glavni je utisak igre Atletika u dosadašnjem delu sezone u La Ligi. Oni su na 17 utakmica primili 19 golova, što nije mnogo, ali za stil igre koji gaji Dijego Simeone svakako jeste. Problema ima i Sevilja, još više od Atletika jer nisu bili uspešni ni u Ligi šampiona gde su zauzeli poslednje mesto u grupi i neće ih biti ni u Ligi Evrope na proleće, a samim tim nemaju šansu da budu deo elitnog takmičenja naredne jeseni. Poraz od Hetafea u Sevilji presudio je Urugvajcu Dijegu Alonsu na klupi Andalužana. Stigao je Kike Sančez Flores koji je tim zatekao na 17. mestu sa samo 13 bodova. Već u svom prvom meču na klupi Sevilje ostvario je pobedu, i to kakvu. Sevilja je slavila na gostovanju kod Granade sa 3:0 i sa mnogo više optimizma putuje u prestonicu. Naš predlog za ovaj meč su golovi, očekujemo ih od oba tima, a za GG3+ kvota je 2.25 u kladionici SuperBet.

Sampdorija – FeralpiSalo – 1,2+ @ 1.95 u SuperBet

Posle očajnog starta sezone Đenovljani su se nekako pribrali i privikli na igranje u Seriji B. Sampdorija je u poslednjih pest kola upisala 5 pobeda i samo jedan poraz, a posle te dobre serije popeli su se do 10. mesta na tabeli. Voz koji direktno vodi u elitu je prošao, ali bi Sampa mogla do doigravanja i da tako pokuša da se vrati u Seriju A. Nekadašnji vicešampion Evrope ima mnogo finansijskih problema i to je ono, pored lošeg starta, što ih je skupo koštalo do sada. Čini se da u ovom kolu imaju ”zicer”, u goste im dolazi novajilija u ligi FeralpiSalo, tim koji je ubedljivo poslednji sa samo 10 osvojenih bodova do sada. Gosti su pobedili u prošlom kolu Kremoneze sa 1:0, a to im je bio prvi trijumf posle devet sušnih kola. Tim iz Lombardije će imati velikih problema da opstane u svojoj debitantskoj sezoni u Seriji B, a postoji opasnost da već u prvom delu sezone naprave takav zaostatak da ne uspeju da to nadoknade u prolećnom delu sezone. Ovde je jedinica izvesna, a verujemo i u makar dva gola domaćina. Za igru 1,2+ koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 1.95.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici SuperBet iznosi 10.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.