Tiket za veče (subota, 23.12.2023)

tiket dana

Veoma siromašna fudbalska nedelja, međutim kao što ste navikli za vas smo pripremili tiket sa utakmicama koje počinju u nešto kasnijem terminu. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu sastavljanja tiketa.

Anderleht – Genk – GG3+ @ 1.95 u MozzartBet

Od 20 časova i 45 minuta nas očekuje istinski derbi u Belgiji, a akteri istog biće Anderleht i Genk. Domaći tim je nakon dugo sezona konačno konkurentan za titulu i najbliži je pratilac prvoplasiranom Rojal Unionu koji je trenutno na +8 u odnosu na njih. Dva uzastopna remija Anderlehta, prvi sa Standardom a drugi sa Antverpom, doprinijeli su tome da navijači sada svaki meč gledaju kao malo finale u kom je potrebno osvojili 3 boda. Genk je u poslednje vrijeme podigao formu ali su i dalje daleko od vodećeg Rojala. U poslednjem meču Genk je slavio protiv Kortrajkta rezultatom 4:0, a sa 37 postignutih golova do sada, imaju drugi najbolji napad u ligi. U poslednje vrijeme oba tima igraju veoma ofanzivan fudbal sa mnogo golova, pa vam prema tome predlažemo igru GG3+ po kvoti 1.95 u MozzartBet kladionici.

Porto – Leiksoes – I1-3&II1-3 @ 1.85 u MozzartBet

Porto će u okviru 3. kola Liga kupa od 21 čas i 30 minuta dočekati drugoligaša Leiksoes. Oba tima su do sada odigrali po jedan meč u grupi u kojoj je još i Estoril koji je slavio protiv obje ekipe. Porto je poražen u tom meču prije 3 sedmice rezultatom 3:1 i samim tim sami su sebi potpisali eliminaciju iz ovog takmičenja, pošto samo prvoplasirana ekipa ide dalje. Za očekivati je da Porto u ovom meču izađe sa rezervnom postavom, a njihov protivnik ima mnogo veće brige u drugoj ligi u kojoj su jedni od glavnih favorita za ispadanje i relegaciju u treći rang. Mišljenja smo da je ovo potencijalno jedan efikasan meč, pa vam prema tome predlažemo igru I1-3&II1-3 po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Ajndhoven – Ajaks 2 – GG4+ @ 2.60 u MozzartBet

Poslednji meč subotnjeg programa u drugoj ligi Holandije biće meč između Ajndhovena i drugog tima Ajaksa. Obje ekipe se nalaze u dobroj formi i na njihovim mečeveima u poslednje vrijeme pada veliki broj golova. Na utakmicama domaće ekipe u prosijeku pada 2.6 golova, dok na utakmicama gostiju u prosijeku pada 3.6 golova. U poslednjih 5 međusobnih duela ove dvije ekipe dolazila je igra GG, a čak 3 od 5 puta dolazila je igra GG4+. Ajndhoven je sa 29 osvojenih bodova na 10. mjestu na tabeli, dok je Ajaks 2 na 15. mjestu sa 8 osvojenih bodova manje od večerašnjeg protivnika. Oba tima na poslednjih 5 mečeva ne znaju za poraz. Naš prijedlog za ovaj meč je igra GG4+ po kvoti 2.60 u MozzartBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u MozzartBet kladionici iznosi 9.37.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.