TIP DANA: Vulvs – Čelsi: Da li je na pomolu još jedna košmarna sezona za Plavce?

Ove nedelje je nešto slabija ponuda nego što je to bio slučaj u proteklom periodu, a za vas smo ovog puta analizirali susret između Vulverhemptona i Čelsija.
Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 14 časova.

Vulvs: Koji je krajnji domet Vukova?

Godinama unazad je Vulverhempton stabilan prvoligaš, a to je ono i što je najvažnije. Prošlu sezonu su popularni Vukovi završili na trinaestom mestu na tabeli, i treba istaći da se opstanak u društvu najboljih ni u jednom trenutku nije dovodilo u pitanje.
Ambicija je ovog puta da Vulverhempton pokuša da se umeša u borbu za plasman u neko od evropskih takmičenja, a utisak je da je po meri ovog tima Liga konferencije.
Trenutno se Vukovi nalaze na četrnaestom mestu na tabeli i već sada slobodno možemo konstatovati da će se ova ekipa jako teško umešati u borbu za izlazak u Evropu, pošto trenutno izabranici Geri O'Nila imaju čak jedanaest bodova manjka u odnosu na šestoplasirani Njukasl, koji ruku na srce ima i meč viška, pošto su Svrake juče poražene na gostovanju kod Lutona, kada je bilo 1:0.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu Vulverhempton je ostvario samo jedan trijumf, i to na domaćem terenu protiv Barnlija, uz jedan remi i čak tri poraza.
U prošlom kolu su Vukovi poraženi na gostovanju kod Vest Hema, a taj duel u Londonu je završen ubedljivom pobedom Čekićara od 3:0.
Pre toga je nekadašnji učesnik Liga Evrope remizirao na svom terenu protiv Notingem Foresta, kada je bilo 1:1.
Što se tiče partija na domaćem terenu gde Vulvsi godinama unazad pružaju izuzetno dobre partije, do sada je četrnaestplasirani tim na tabeli odigrao osam susreta na svom stadionu i ostvario tri trijumfa, isto toliko remija i samo dva poraza.
Vredno pomena je i to što su Vukovi na pet poslednjih mečeva na svom stadionu bez poraza, a u tom periodu je ova simpatična ekipa ostvarila dva trijumfa uz tri remija, iako raspored nije bio nimalo naivan.
Za kraj, u poslednjem međusobnom susretu koji su Vulverhempton i Čelsi odigrali, popularni Vukovi su slavili rezultatom 1:0 golom Nuneša koji je u međuvremenu prešao u Mančester siti.

Čelsi: Ni Poketino nije uspeo da probudi Plavce!

Dosta puta smo u analizama pominjali da je Čelsi imao jednu zaista košmarnu sezonu, koju bi svi u klubu želeli što pre da zaborave, međutim, kada se podvuče crta, deluje da se Plavci nisu proslavili ni u dosadašnjem toku šampionata.
Naime, u ovom trenutku se klub iz Londona nalazi na sredini tabele, preciznije na desetom mestu na tabeli uz 22 osvojena boda, što je premalo za ambicije nekadašnjeg šampiona Evrope, a svakako da je primarni cilj ovog puta bio plasman u Ligu šampiona, i ako se po jutru dan poznaje deluje da od toga neće biti ništa, iako ima još dosta da se igra.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu izabranici Maurisija Poketina su ostvarili dva trijumfa uz tri poraza, a u prošlom kolu je tim iz Londona slavio na svom terenu protiv Šefilda, kada je bilo 2:0.
Ipak, pre svega toga su Plavci poraženi prvo u velikom derbiju kod Mančester Junajteda, a potom i od Everona na Gudisonu, kada je bilo 2:0, pa deluje da Čelsi ima baš dosta problema na strani ove sezone, o čemu govori podatak da je ova ekipa na osam odigranih susreta ostvarila samo tri trijumfa, jedan remi i čak četiri poraza, od čega čak tri na poslednja tri gostovanja.
Kao što je dobro poznato, Čelsi ove sezone ne nastupa u evropskim takmičenjima, zbog čega se tim iz Londona fokusirao na engleski Liga Kup, gde je ova ekipa uspela da dođe do plasmana u polufinale.
U četvrtfinalu je nekadašnji šampion Engleske bio bolji na svom Stamford Bridžu od Njukasla i to nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.
Regularni deo susreta je završen rezultatom 1:1, a u penal seriji je briljirao Đorđe Petrović koji je odbranio jedan jedanaesterac i očekuje se od srpskog reprezentativca da se ustali na golu Plavaca.
Za kraj, treba istaći da će Čelsi u polufinalu odmeriti snage sa ekipom Midlzbroa, pa se izabranicima Maurisija Poketina već crta plasman u veliko finale, što bi donekle i spasilo sezonu.

Naš predlog

Na prvi pogled vidimo da je ovo jedan izuzetno težak meč za prognoziranje, a svakako da će i jedni i drugi dati sve od sebe da dođu do sva tri boda, pa je u takvoj situaciji verovatno najrealnije da se oprobate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.72.

Blagu prednost dajemo Plavcima, pa je možda i idealno da se oprobate sa kombinacijom igara X2&2+ uz kvotu 1.64.

Za one najhrabrije, savetujemo vam da probate i sa čistom dvojkom, koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.