Tiket dana: Poeni NBA igrača

Tri zanimljive utakmice u NBA ligi očekuju nas na Božić po gregorijanskom kalendaru, a njihovo odigravanje je u ”normalno” vreme, bar kada je Evropa u pitanju. Evo predloga za učinak košarkaša. Kvote i granice su važile u momentu pisanja predloga.

Džamal Marej (Denver) – Poeni + (granica 21,5) @ 1.87 u MaxBet

Odlični bek Denvera i ove sezone ima mnogo mnogo problema sa povredama. Upravo ta činjenica da su ga one obišle prošle umnohome je doprinelo da Nagetsi osvoje šampionski prsten. On i Jokić su neverovatan tandem, znaju se ”u dušu”, i vrlo su kompatibilni u igri. Čini se da je Kanađanin sada fit, vidi se to po učinku u poslednjih par utakmica, a i Denver je pobedio na četiri poslednja meča. U tom periodu Marej je 32 poena ubacio Bruklinu, 22 Dalasu, a po 20 Torontu i Šarlotu. Odigrao je 17 utakmica ove sezone, prosek mu je više od 19 poena, a na terenu provodi skoro 30 minuta. Dok je odsustvova odlično ga je menjao Redži Džekson, odlično pojačanje Denvera, a u duelu sa Golden Stejtom očekujemo Marejevu dobru igru i više od 21,5 poena. Kvota za (+) poene je 1.87 u kladionici MaxBet.

Klej Tompson (Golden Stejt) – Poeni + (granica 20,5) @ 1.90 u MaxBet

Pre dve godine Ratnici su bili šampioni NBA lige predvođeni neverovatnim tandemom Stef Kari – Klej Tompson. Njih dvojica su i dalje u San Francisku ali stariji dve godine. Topson će uskoro napuniti 34 godine, što za NBA ligu nije mnogo, ali svakako da mu sve teže polazi za rukom nadmetanje sa mladom gardom bekova. U odnosu na prethondu sezonu ubacuje skoro četiri poena manje u proseku. Sa više od 21 po meču pao je na 17,6 ove sezone. U poslednje vreme je podigao formu i na poslednjih 6 mečeva prosek mu je viši od 25 koševa po utakmici, a Golden Stejt je dobio prethodnih pet. Pre dva dana Ratnici su slavili protiv Portlanda a Klej Tompson je ubacio 28 poena za 30 minuta. U Bol Areni nas očekuje revolveraški obračun Karija i Topsona s jedne, a Mareja i Majkla Portera s druge strane, pa očekujemo mnogo poena ukupno i to da Tompson prebaci granicu od 20,5 koševa koliko mu je zadato u kladionici MaxBet uz kvotu 1.90 za (+).

LeBron Džejms (L.A. Lejkers) – Poeni + (granica 27,5) @ 1.87 u MaxBet

”Kralj” je propustio meč protiv trenutno najbolje ekipe na Zapadu Minesote zbog povrede zgloba, ali se vratio odmah u duelu protiv Oklahome i zatrpao koš Tandera sa 40 poena. U tom meču Lejkersi su slavili nakon 4 uzastopna poraza. Sve češće se dešava da LeBron propusti po jedan meč, uglavnom je zvanična vezrizja zbog ”povrede”, ali je moguće da i uzima odmor jer čovek će za 5 dana napuniti 39 godina. Naravno, najvažnije u sezon i tek dolazi i nije loše da se, po mnogima najbolji svih vremena, malo poštedi do tada. Jezerdžije su na učinku 16 pobeda i 14 poraza, to je u ovom momentu dovoljno samo za plej-in status, ali su i prošle sezone morali da se kroz plej-in domognu doigravanja, pa su na kraju igrali u finalu Zapada. Džejmsa čeka okršaj sa najboljim igračem Bostona Džejsonom Tejtumom, njih dvojica će se nadmetati, a očekujemo da će LeBron preći granicu od 27,5 poena, koliko je i njegov prosek ove sezone. Za (+) poene na Džejmsa kvota je 1.87 u kladionici MaxBet.

Džru Holidej (Boston) – Poeni + (granica 12,5) @ 1.90 u MaxBet

Odlični plejmejker je ove sezone dres Milvokija, sa kojim je osvajao i šampionksi prsten, zamenio dresom iste boje, ali Boston Seltiksa. Slavni klub je dobio odličnog i smirenog igrača na poziciji organizatora igre, nekog ko u prvi plan ne stavlja sopstveni učinak. U prvom delu sezone njegove brojke su mnogo slabbije nego kod Baksa u prethodnoj. Uglavnom provodi isto vreme u igri, ali daje čak 6 koševa mnaje u proseku, a slabiji je i što se tiče asistencija. To nije čudno pošto je uz Adetokumba bio igrač koji uzima najviše šuteva u Milvokiju, ali u Bostonu su tu Tejtum, Braun, Vajt, Horford i ostali, pa je i Holidej više posvećen ekipi. Ipak, u dva prethodna meča ubacio je 20 odnosno 21 poen, što je mnogo više od ovogodišnjeg proseka od 13 koševa. Na turneji po Zapadu pobedili su prvo Sakramento uz 21 poen, 10 asistencija i 8 skokova Džru Holideja, a slavili su i protiv Klipersa u Los Anđelesu uz njegovih 20 koševa i 7 asistencija. Očekujemo da bude na tom nivou i na drugom uzastopnom meču u ”gradu anđela”, mada su Lejkersi veći izazov. Granica je na 12,5 poena na Džru Holideja, a za (+) poene kvota je 1.90 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici MaxBet iznosi 12.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.