Tiket dana (sreda, 27.12.2023)

Tiket dana

I dalje na meniju imamo Engleze i Belgijance, a pridružili su nam se i Škoti. Kvote su važile u vreme sastavljanja predloga.

Brentford – Vulverhempton – T12+ @ 2.04 u Primobet

Pčelice su imale neplanirano dug odmor i na teren nisu izlazile tačno deset dana. Naime, njihov meč sa Mančester Sitijem je odložen zbog nastupa Građana na Svetskom prvenstvu za klubove, pa je Brentford poslednji put igrao protiv Aston Vile 17. decembra. Taj duel su izgubili, kao i dva pre njega, i sada su u situaciji da nemaju izbora i moraju da pobede ekipu Vulverhemtona. Nije situacija na tabeli zabrinjavajuća za Brentford, bodvno su daleko od zone ispadanja, ali bi još neki poraz mogao da ih dovede u vrlo neprijatnu situaciju. Vukovima je mnogo lakše nakon nedeljnog trijumfa nad Čelsijem, čime su nastavili niz dobrih rezultata na svom Molinjuu na kom nisu izgubili od 5. kola i meča sa Liverpulom. Na strani Vulvsi igraju dosta slabije i imaju četiri vezana poraza. Dodatni problem je to što im odbrana nije kao prethodnih sezona, pa je Vulverhempton na ta četiri meča primio čak 10 golova. Zato je naš predlog za ovaj meč domaćin daje makar dva gola, a videćemo da li će to biti dovoljno Brentfordu za pobedu na svom Komjunitiju. Za T12+ kvota je 2.04 u kladionici Primobet.

Anderleht – Serkl Briž – T12+ @ 1.75 u Primobet

Ovaj Anderleht već pomalo podseća na nekadašnjeg velikana, ne samo belgijskog već i evropskog fudbala. Još uvek nisu na prvom mestu u Župiler ligi, ali su prvi pratioci gradskog rivala Rojal Uniona. Razlika nije zanemarljiva, tim iz dela Brisela zvanog Sent Žil ima 8 bodova više, ali su oni u dve prethodne sezone uspavali da izgube i veću prednost pa Ljubičasti nikako ne treba da odustaju od trofeja. Anderleht je osvojio čak 34 pehara šampiona Belgije, ali je poslednji put prvak bio još 2017. godine. Predug je to post za ovaj tim, koji se prethodnih godina mučio da uđe i u plej-of. Ove sezone šest timova ide u doigravanje i Anderleht će sigurno biti među njima. Njihov rival u ovom prazničnom kolu je Serkl Briž. Ekipa koja je posle 19. kola na tom šestom mestu, poslednjem koje vodi u plej-of. Za njih bi bio veliki uspeh da ostanu tu gde jesu i posle 30 kola i sve je podređeno tom cilju. Manje poznati klub iz Briža je vezao dve pobede u prethodnih 10 dana, prvo su slavili na gostovanju kod Levena a onda su pobedili i Kortrajk na svom stadionu. Anderleht je dobio derbi protiv Genka i sada ima seriju od osam utakmica bez poraza. Poslednji neuspeh doživeli su u Liježu od Standarda. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a pitanje je da li će to biti dovoljno za pobedu nad odličnim Serkl Brižom. Za T12+ kvota je 1.75 u kladionici Primobet.

Hibernijan – Harts – GG3+ @ 2.15 u Primobet

Gradski derbi Edinburga igra se u pravom momentu, u vreme praznika. Veliko je rivalstvo između Hibernijana i Hartsa, tek nešto manje poznata od onog koje imaju dva glazgovska tima Seltik i Rendžers, koji igraju čuveni Old Firm. Možemo reći da i Srca i Hibsi igraju dobru sezonu i na tabeli su u gornjoj polovini tabele. Harts je trenutno bolje plasiran, nalazi se na 3. mestu sa 29 bodova i prvi su pratioci vodećeg glazgivskog dvojca. Ipak, do deobe lige na dva dela ostalo je još mnogo da se igra i za siguran plasman u plej-of treba im još mnogo dobrih mečeva. Oba kluba iz Edinburga su igrala evropske kvalifikacije ali se nisu domogli grupne faze. Harts je zaustavljen od grčkog PAOK-a, a Hibernijan od Aston Vile u plej-ofu za Ligu konferencija. U prvom meču između ova dva rivala rezultat je na Tinekastl parku bio 2:2, a goledu možemo očekivati i na Hibsovom Ister Roudu. Naš predlog je GG3+ sa kvotom 2.15 u kladionici Primobet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Primobet iznosi 7.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.