Tiket dana: Poeni igrača

Pred nama je 17. kolo Evrolige a danas je na programu čak 7 utakmica. Na teren će i košarkaši Partizana i Crvene zvezde, a mi smo se potrudili da za vas analiziramo igrače sa ovih mečeva. Napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa, te da su podložne promjenama.

Šejn Larkin (Anadolu Efes) – Poeni + (granica 17.5) @ 1.85 u PrimoBet

Pred nama večeras jedan veoma zanimljiv duel između Efesa i Fenerbahčea. U ekipi Anadolu Efesa većina igrača se oporavila od povrede, dok je još uvijek van terena Vil Klajburn i par igrača koji ne dobijaju toliko priliku da igraju. Večeras ćemo gledati i svojevrsan obračun između Larkina i Vilbekina, dva prekaljena šutera. Šejn je za vrijeme odsustva mnoštva igrača maltene sam igrao i granica mu je prethodnih nedelja bila na 21.5 poena. U zadnje vrijeme mu se spustila granica za 4 poena, a poznato je da voli da igra u teškim mečevima a naručito je motivisan u ovakvim derbi okršajima. Prema tome predlažemo igru poeni + (granica 17.5) po kvoti 1.85 u PrimoBet kladionici.

Kevin Panter (Partizan) – Poeni + (granica 14.5) @ 1.85 u PrimoBet

Partizan nakon teških gostovanja u Španiji i nakon poraza od Reala i Zadra, u uzavreloj atmosferi dočekuje najveće iznenađenje ovogodišnjeg izdanja Evrolige – Virtus iz Bolonje. Panter je u prethodna 3 meča imao nešto lošije partije. Protiv Valensije je postigao 13 poena, protiv Reala samo 4, dok je u porazu od Zadra postigao 6 poena. Kapiten će večeras nesumnjivo predvoditi svoju ekipu u pohodu na novu pobjedu, a u poslednjem meču protiv Virtusa postigao je 17 poena. Poznato je da pruža mnogo bolje partije na domaćem terenu i da dosta energije crpi iz publike. Prema tome predlažemo igru poeni + (granica 14.5) po kvoti 1.85 u PrimoBet kladionici.

Kenan Evans (Žalgiris) – Poeni + (granica 15.5) @ 1.85 u PrimoBet

Žalgiris večeras u okviru 17. kola dočekuje ekipu Makabija, a domaći tim je blagi favorit u ovom meču. Poznato je da Evans voli da igra teške mečeve i da ga dodatno inspirišu partije na domaćem terenu, a večeras će imati veliki izazov protiv ekipe iz Tel Aviva koja u svom sastavu ima zaista par odličnih šutera sa kojima će se htjeti nadigravati. U prosijeku na ovakvim mečevima igra oko 30 minuta i uzima prosiječno 12 šuteva od kojih obično bar 6 bude za 3 poena. Dodatni motiv večeras mu je činjenica da je Makabi njegov bivši klub i da će sigurno željeti da pruži svoj maksimum. Prema tome predlažemo igru poeni + (granica 15.5) po kvoti1.85 u PrimoBet kladionici.

Nemanja Nedović (Crvena zvezda) – Poeni + (granica 11.5) @ 1.85 u PrimoBet

Zvezda večeras na veoma teškom gostovanju kod ekipe Panationaikosa i ukoliko žele da ostanu konkurentni tokom čitavog meča i na kraju potencijalno iznenade, moraće glavni igrači poput Nedovića da odigraju partiju na nivou. Mora Zvezda početi da pobjeđuje u gostima, a upravo prvu pobjedu su upisali u prethodnom kolu protiv Makabija. Nemanja je u tom meču odigrao svega 12 minuta i postigao 3 poena, dok je za vikend u ABA ligi odigrao 23 minuta i postigao 11 poena u pobjedi nad Splitom. Dodatni motiv u ovom meču je činjenica da je Nedović upravo iz Panatinaikosa došao u Zvezdu i da dobro poznaje tim iz Atine. U prethodnom meču protiv njih postigao je 12 poena, a mišljenja smo da će večeras postići makar toliko. Prema tome predlažemo igru poeni + (granica 11.5) po kvoti 1.85 u PrimoBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u PrimoBet kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.