Šta nas čeka u novom kolu Evrolige – kako će se pokazati pojačanja „večitih“ i koliko Lesor može protiv Zvezde?

Evroliga je ponovo tu!

Evropska košarka, tačnije evroligaške ekipe poslednjih dana pretrpele su brojne promene, najpre kada se radi o sastavima, tako da smo sigurni da nas čeka vrlo uzbudljiv period.

Podsetimo, „večiti rivali“ su dobili po jedno pojačanje protekle nedelje, u Partizan je stigao Džejlin Smit, dok je u redove Crvene zvezde Meridianbet pristigao Fredi Gilespi. Ipak, crveno-beli su ostali i bez Šabaza Nejpira, ali s obzirom na njegove partije ove sezone – deluje da ne žale previše. Još neka imena privukla su pažnju ovih dana, Nikola Milutinov je ponovo „nosio“ Olimpijakos do pobede, a istakao se i Filip Petrušev, koji je posle neslavne epizode u NBA podsetio na dane kada je bio jedan od najboljih igrača beogradskih crveno-belih.

Ne po dobru, ali svakako je u centru pažnje bio i Matijas Lesor, koji bi posle nezgodnog pada i povrede, trebalo da bude spreman upravo za Crvenu zvezdu Meridianbet, koja gostuje Panatinaikosu. Bilo kako bilo, jasno je da nas čeka još jedno uzbudljivo kolo, a da košarkaški fanatici imaju čime da se zabave – pobrinula se sportska kladionica Meridian.

Najbolja kladionica u regionu donosi sjajne uslove za online klađenje, pa tako sve novoregistrovane igrače časti sa 6.000 dinara bonusa dobrodošlice i to potpuno besplatno, a uz to donosi i najveće kvote kada je u pitanju klađenje na Evroligu.

Šta je to što nas čeka ovog četvrtka?

Efes – Fenerbahče, dvojka 1.65

Partizan – Virtus, kec 1.50

Panatinaikos – Crvena zvezda Meridianbet, dvojka 3.95

Žalgiris – Makabi, kec 1.75

Bajern – Valensija, 1.40

Kao što možete da vidite, čeka nas pravi košarkaški spektakl, tako da je pravo vreme da posetite meridianbet.rs, preuzmete bonus i istražite ponudu igara. Osim standardne ponude, možete se kladiti i na poene igrača, ishod četvrtina, ukupan broj poena i brojne druge igre koje vas čekaju na istoj adresi. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.