Tiket dana (ponedeljak, 01.01.2024)

Tiket dana

Na početku želimo svima srećnu Novu godinu! Najviše zdravlja i svakog uspeha, a onda i kladilačke sreće. Prethodna je, iz našeg ugla, bila dobra. Računajući samo Tikete dana, po našim proračunima prošlo ih je preko sedamdeset, što znači da se uloženi novac, ako je neko pratio svakog dana, barem duplirao. No, nije to najvažnije, nastavljamo da se družimo i 2024. godine, a to je sedam uzastopna, uz radost i malo nerviranja. Živeli! Danas igraju uglavnom Englezi u nižim ligama, ali je i to odlična ponuda. Kvote su važile u trenutku sastavljanja tiketa.

Norič – Sautempton – 0-2 @ 2.10 u SuperBet

Zahvaljujući nizu od četiri uzastopne pobede Sveci su već jako blizu željenog drugog mesta na tabeli Čempionšipa. Povratak u Premijer ligu je od početka bio proklamovan cilj, ali se nakon vrlo lošeg starta počelo sumnjati u relnost tog poduhvata. Sada je Sautempton u seriji od 17 utakmica bez prvenstveng poraza. Poslednji put su izgubili još 23. septembra na gostovanju na Riversajdu protiv Midlzboroa. Jedno od težih gostovanja u ovom periodu čeka ih u Noriču na stadionu Kerou Roud. Kanarinci su takođe računali na povratak u Premijer ligu, ali se znalo da je konkurencija ove sezone jača nego ikad, pa bi u Norič bili zadovoljni i plasmanom u plej-of. Decembar su odlično započeli, tri puta su pobedili i dva puta remizrali, ali su u dva prethodna kola, odigrana u prošloj sedmici, upisali dva poraza. Prvo su izgubili u Birmingemu od Vest Brma minimalnim rezultatom, a onda na identičan način i kod Milvola u Londonu. Dok za prvi poraz imaju opravdanje u tome da su igrali sa igračem manje veći deo meča, za neuspeh protiv prosečnih lavova opravdanja nema. U prvom delu sezone na meču na Sent Merisu odigran je verovatno najbolji meč ove sezone, a Sautempton i Norič su podelili bodove igrajući 4:4. Mnogi će pomisliti da nam sledi još jedna goleada, ali se nama ne čini tako. Bodovi su veoma važni, pa je naš predlog igra na mali broj golova. za 0-2 gola koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 2.10.

Bristol Siti – Milvol – 1 @ 2.10 u SuperBet

Lavovi su bez poraza u poslednja četiri kola i to je jedan od najboljih nizova Milvola u aktuelnoj sezoni. Pre tih utakmica imali su krizu koja se očitavala u samo jednom osvojenom bodu u pet zastopnih utakmica. Sada su vezali dve pobede i to posle sedam mečeva bez trijumfa, a njihove ”žrtve” bile su ekipe Kvins Park Rendžersa i Noriča. Sa tih šest bodova u samo tri dana Milvol se na tabeli pomerio do 16. pozicije ali i dalje je mnogo bliže borbi za opstanak nego za plasman u plej-ofu, u kome su igrali koliko prošlog proleća. Milvol ide u drugi po veličini grad u Engleskoj, u Bristolu ih čeka domaći Bristol Siti, tim koji je na solidnom 8. mestu pred ovo kolo, prvo u 2024. godini. Bristol Siti je u prazničnim danima, dakle u poslednja tri kola, osvojio sedam bodova, a pritom je dva puta igrao na strani. Sada imaju 10 bodova iz poslednje četiri utakmice i žele da dobar niz nastave pobedom nad Milvolom, koja bi ih mogla dovesti do mesta u plej-of zoni. Kada igra na svom Ešton Gejt stadionu Bristol Siti je bolji nego na strani. U poslednjih pet mečeva čak četiri puta su slavili, dok je Milvol na strani uzeo samo bod u četiri poslednja meča. Zato je predlog jedinica, sa kvotom 2.10 u kladionici SuperBet.

Derbi Kaunti – Piterboro – GG3+ @ 2.10 u SuperBet

Velika je gužva na vrhu tbele u engleskoj Ligi 1. U samo osam bodova smestilo se 7 prvoplasiranih ekipa i izgledas da nas očekuje vrlo uzbudljiv drugi deo prvenstva. Prvi derbi u 2024. godini igra se u Derbiju gde domaći Ovnovi dočekuju Piterboro. Ove dve ekipe imaju isti broj bodova, Piterboro je treći jer ima nešto bolju gol razliku, ali Derbi Kaunti ima meč manje odigran, što uopšte nije zanemarljivo. I jedni i drugi su u odličnoj formi, i posebno se ističu efikasnošću. Ovnovi su u devet prethodnih kola pobedili osam puta i samo jednom remizirali. Takav učinak katapultirao ih je u vrh tabele i sada je jasno da ih zanima samo povratak u Čempionšip iz koga su ispali zbog velikih finansijskih problema i kazen Saveza zbog toga. Piterboro je od starta u vrhu, sada su osam utakmica bez poraza, ali su u prošloj sedmici dva puta igrali nerešeno, što nije u skladu sa njihovim planovima. Da sve bude nepovoljnije po njih, na obe utakmice bili su domaćini i odigrali samo 2:2, prvo sa slabim Redingom a onda i sa timom Barnslija. U 5. kolu ove sezone Derbi je slavio kod Piterbora sa 4:2 a sada nam, ubeđeni smo, sledi nova goleada. Za GG3+ kvota je 2.10 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici SuperBet iznosi 9.26.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.