Tiket dana: Poeni igrača

Večerašnjim utakmicama završava se 19. kolo Evrolige. Tri utakmice igraju se u Španiji i po jedna u Italiji i Nemačkoj. Kvote i granice važile su u vreme sastavljanja predloga.

Dijego Flakadori (Olimpija) – Poeni + (granica 8,5) @ 1.90 u Mozzartbet

Milanezi nikako da se kompletiraju i čini nam se da se iz meča u meč sreću sa sve većim problemima. Van stroja su Mirotić, Maodo Lo, Šejvon Šilds i Bili Beron. Srećom po Mesinu vratio se Šabaz Nejpir, a u sjajnoj formi je i Dijego Flakadori. Italijanski bek je na poslednjih u proseku postizao po 12 poena, a u prethodna dva meča u Evroligi davao je po 14 protiv Baskonije i Olimpijakosa. Ekipi iz grada mode sada su najbitinije pobede da bi uhvatili priključak sa timovima koji su makar u plej-inu. Meč sa Bajernom je jedan od onih koji moraju da se dobiju ali t nikako neće biti lako. Dosta toga zavisiće od Flakadorija, koji u odsustvu Šildsa dobija veliku minutažu i uzima mnogo šuteva. Granica za poene na njega je 8,5 a kvota za (+) je 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Karsen Edvards (Bajern) – Poeni + (granica 12,5) @ 1.90 u Mozzartbet

Bivši igrač Fenera preuzeo je dirigentsku palicu u spoljnoj liniji minhenskog tima. Možda nekad Edvards preteruje nerezonskim šutevima ili netačnim dodavanjima, ali mu se ne može negirati uticaj na dobre igre Bavaraca. Odličan je bio pre dva dana na gostovanju u Bolonji, meč je završio sa 22 poena i to samo za nešto više od 20 minuta na terenu. Na kraju je Bajern poražen sa samo dva poena razlike, ali se mora reći da su na ishod uticale i neke sudijske odluke. Omaleni plejmejker Bajerna ove sezone postiže više od 12 poena u proseku, mada na svojoj poziciji ima konkurenciju u još dvojici odličnih novajlija, Francuzu Francisku i Argentincu Bolmaru. Edvards je igrač ritma, sumnjamo da im a bržeg igrača od njega, možda samo Kampaco, a Bajern u Milanu igra jednu od najvažnijih utakmica u dosadašnjem delu sezone. Za Edvardsa je granica na 12,5 poena, a očekujemo da ide iznad nje. Za (+) koševe na plejmejkera Bajerna kvota je 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Semi Odželej (Valensija) – Poeni + (granica 12,5) @ 1.90 u Mozzartbet

Verujemo da su se u Virtusu pokajali što su se tako lako odrekli snažnog Amerikanca letos. Odželej je igrao dobro i u Bolonji, postizao je preko 10 poena u proseku u Evroligi, ali je taj učinak još popravio u Valensiji. Sada je na preko 13 po meču, ali je imao nezgodnu povredu mišića zbog koje je propustio šest utakmica, od čega su četiri bile u Evroligi. Vratio se prošlog vikenda u meču Endese protiv Reala, a pre dva dana dao je veliki doprinos u pobedi svog tima nad Anadolu Efesom. Postigao je 14 poena i imao 4 skoka, dok je na terenu bio tek 25 minuta. Slepi miševi u ovom kolu dočekuju Panatinaikos. Nezgodno je što su Atinjani već izgubili u Šapniji pre dva dana od Baskonije i sada moraju da pobede. Nije da ni Valensija nema imperativ osvajanja bodova, pogotovo na svom parketu, ali neć biti lako protiv Atamanovog tima. Od učinka Odželeja zavisiće dosta toga, a smatramo da je već ušao u formu posle povrede. Granica za njega je 12,5 koševa a za (+) se dobija koeficijent 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Kendrik Nan (Panatinaikos) – Poeni + (granica 15,5) @ 1.90 u Mozzartbet

Tek je dolazak Kendrika Nana bio pun pogodak za Panatinakos posle jednog od najjačih prelaznih rokova za ovaj tim u njegovoj istoriji. Tokom leta došli su Slukas, Lesor, Vildoza, Ernangomez i mnogi drugi, ali je angažovanje američkog pleja, kada je sezona već počela, bio pravi potez. On je trenutno najbolji igraš ”zelenih”, u proseku ubacuje 12,8 poena i ima po 2,5 asistencija i skokova. Najbolji meč odigrao je pre dva dana u Vitoriji ali njegovih 25 poena nije bilo dovoljno za pobedu Panatinaikosa nad Baskonijom. Gledajući unazad lošu partiju u Evroligi nije odigrao, a jedino je protiv Zvezde imao jednocifreni košgeterski učinak. Konkurencija na poziciji organizatora igre u Panatinaikosu je žestoka, tu su Slukas, Vildoza i Grigonis, ali je Nan zadobio ogromno poverenje i trenera Atamana i saigrača. Granica za Kendrika Nana u meču sa Valensijom je visoka, čak 15,5 poena, ali smatramo da može da je preskoči. Za (+) koševe kvota je 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 13.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.