UTABANOM STAZOM POBEDNIKA DO FRANCUSKIH ALPA!

Meridian je pripremio sjajno iznenađenje za ljubitelje sportova na snegu! Učestvuj u promociji BEG U ALPE i skijaj u Fracuskoj.

Meridian vam predstavlja nešto jedinstveno i neponovljivo. Da li ste imali priliku da svoje skijaško umeće oprobate na najpopularnijim ski stazama na tlu Evrope? E pa, sada je i to moguće uz promociju BEG U ALPE!

Učestvuj, zabavljaj se uz sportske tikete i slot igre, a ukoliko postaneš pobednik osvojićeš SKIJANJE U FRANCUSKOJ ZA DVE OSOBE.

Svaka nedelja tokom trajanja akcije je posebna faza koja vam donosi priliku za napredak na rang-listi.

Potrebno je da tokom jedne nedelje uplatite bar 1.000 ili više dinara i izvrtite ih 45 puta na slot, sportskoj ponudi ili kombinovano. Jedini uslov koji treba da ispunite jeste da novac izvrtite u nedelji u kojoj ste ga deponovali.

U zavisnosti od visine prvog uplaćenog nedeljnog depozita možete osvojiti manji ili veći broj bodova.

Pomoću ekskluzivnih ponuda osvajate dodatne poene koji će poboljšati vaš plasman na rang-listi. Lucky Day Bonus će određenim igračima nasumično doneti ekstra bodove.

Vreme je za SKI LET koji će vam obezbediti spektakularnu nagradu.

REGISTRUJTE SE u MERIDIANU, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.