Tiket dana (ponedeljak, 08.01.2024)

Tiket dana

Ne očekujemo neku spektakularnu ponudu ponedeljk, ali nam se čini da je ona danas još slabija. Ipak, sastavili smo tiket i ovog puta. Predložene kvote važile su u trenutku njegovog pisanja.

Moreirense – Kasa Pia – 1 @ 1.90 u SuperBet

Kako god se završio ovaj meč poslednji u ovom kolu Primeire, Moreirense će ostati na 6. mestu. Razlog je sledeći, ispred njih je Gimaraeš sa 4 boda više a iza njih je Farense sa pet manje. Inače ova ekipa igra dosta dobro u poslednje vreme, nisu izgubili u poslednjih sedam kola, a u tom intervalu su ostvarili četiri pobede i tri remija. Svakako seu favoriti i protiv ekipe Kasa Pia kojoj je ovo tek druga sezona u elitnom rangu portugalskog fudbala. Inače Moreirense se prošlog proleća vratio u Primeiru nakon ubedljivo osvojenog prvog mesta u Segundi. Zato se ove dve ekipe do sada nisu sastale nijednom u ligaškom meču, na zvanične mislimo, pošto su im se putevi stalno mimoilazili. Kasa Pia iza sebe ima težak raspored, igrali su protiv Porta i Brage u tri poslednja kola, pa ne čudi to što su na tabeli pali na 12. mesto. Imaju 16 bodova, što je samo tri više od prvog tima ispod crte i moraće u narednom periodu da pobvedu računa da ne skliznu još više i kasnije se grčevito bore za opstanak. Naš predlog je jedinica, smatramo da će Moreirense nastaviti seriju uspeha, a pogotovo jer igraju na svom terenu. Za pobedu domaćina kvota je 1.90 u kladionici SuperBet.

Beitar Jerusalim – Ašdod – 1,2+ @ 2.20 u SuperBet

Beitar će pokušati da se domogne plje-ofa u elitnoj izraelskoj ligi, a ostalo je još 11 kola do kraja regularnog dela šampionata. Posle toga će šest prvoplasiranih timova igrati za titulu i plasman u evropske kupovi, dok će ostalih osam igrati plej-aut i boriti se za opstanak. Tim iz Jerusalima je trenutno bliži ovom donjem delu, osvojili su 14. bodova i nalaze se tek na 11. mestu. Od poslednjeg tima u zoni plej-ofa imaju 6 bodova manje i utakmicu manje, pa je jasno da je cilj itekako dostižan. U duelu sa Ašdodom su veliki favoriti, ne samo da su gosti poslednjeplasirani tim lige već su u poslednjih pet kola upisali isto toliko poraza. Zanimljivo je da su oni dobro počeli u nastavku sezone. Posle pauze od dva meseca takmičenje je nastavljeno i Ašdod je u četiri odigrana meča bio bez neuspeha, sa dve pobede i dva remija. Sada su u seriji poraza i ne verujemo da će je prekinuti na gostovanju u Jerusalimu. Uz jedinicu dodajemo i dva gola domaćina, pa za kombinaciju 1,2+ dobijate kvotu 2.20 u kladionici SuperBet.

FAS Rabat – FAR Rabat – 2 @ 1.95 u SuperBet

Duel dve ekipe iz Rabata igra se na stadionu Princ Mula Hasan, na kome kao domaćin igra ekipa Fat Union Sport ili skraćeno FUS Rabat. To je tim koji trenutno zauzima petu poziciju pred poslednje kolo prvog dela takmičenja. UZimajući u obzir da su prethodno prvenstvo u Botola ligi završili na visokom trećem mestu, ne mogu biti prezadovoljni učinkom, ali su i tada imali solidan zaostatak za šampionom FAR-om i Vidadom iz Kazablanke. Radi se o ekipi sa čvrstom odbarnom, u 14 utakmica primili su samo 10 golova, ali im efikasnost nije jača strani i trenutno daju gol u proseku. FAR Rabat je aktuelni šampion, na kraju prvenstva su imali samo bod više u odnosu na Vidad, a u ovom momentu gledaju u leđa jedinom neporaženom timu lige, ekipi Raja Kazablanka. Pobednom u gradskom derbiju FAR bi se vratio na prvu poziciju i to je dovoljan motiv za njih, a pritom su i kvalitetniji tim od FAS-a. Naš predlog je dvojka sa koeficijentom 1.95 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici SuperBet iznosi 8.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.