Tiket dana: Poeni igrača

Već danas su na programu utakmice 21. kola Evrolige, a na teren će i igrači Crvene Zvezde. Za vas smo analizirali igrače sa ovim utakmica, a napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Serž Ibaka (Bajern Minhen) – Poeni + (granica 12.5) @ 1.85 u MaxBet

Ekipa Bajerna će večeras imati jako težak zadatak na gostovanju u Istanbulu kod ekipe Fenerbahčea. Svi igrači će morati biti na nivou kako bi ostali što duže konkurentni u ovom meču, a to se ponajviše odnosi na najboljeg igrača Serž Ibaku. Iskusni Španac je tokom čitavog boravka u klubu iz Minhena pružao dobre partije i nesumnjivo je udarna igla ovog tima. U poslednjih par utakmica nije se previše isticao, te je u poslednjem meču protiv Reala postigao svega 7 poena uz 23 minute provedene na terenu. Prethodno je u porazu svog tima od Olimpije ubacio 16 poena za 30 minuta provedenih na terenu. Mišljenja smo da će i večeras odigrati dobar meč, te da će preći zadatu granicu. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Kendrik Nan (Panatinaikos) – Poeni + (granica 14.5) @ 1.85 u MaxBet

Ušao je Panatinaikos veoma ambiciozno u novu sezonu, sa novim trenerom i sa kompletno novim rosterom, koji je na kraju nadograđen dolaskom iskusnog Kendrika Nana koji je odmah po dolasku pokazao o kakvom majstoru se radi. Trenutno je na prosijeku od 15 poena po utakmici i konstantan je na svakom meču. Panata večeras dočekuje Monako i vjerujemo da ćemo gledati jedan efikasan meč na veliki broj poena, u kom će Nan imati i nešto više šuteva. U poslednjem kolu u pobjedi nad Efesom je proveo 25 minuta na terenu u postigao tačno 14 poena, a na domaćem terenu pruža mnogo bolje partije i domaća publika ga očigledno dodatno motiviše. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Šabaz Nejpir (Olimpija Milano) – Poeni + (granica 12.5) @ 1.85 u MaxBet

Biće ovo specijalno veče za Nejpira i svima je jasno da će biti dodatno motivisan u ovom meču. Po povratku u Milano je odmah preuzeo dirigentsku palicu u svoje ruke i počeo da pruža dobre partije. Uslijed izostanka Berona, Mirotića i Šildsa, ima mnogo prostora za šutiranje prema protivničkom košu. U pobjedi protiv Albe u poslednjem kolu, proveo je skoro 30 minuta na terenu i ujedno postigao 13 poena za to vrijeme. Prethodno je u pobjedi protiv Trenta bio najefikasniji u svojoj ekipi sa 17 poena na svom kontu. Uslijed bitnosti meča i njegovog načina rastanka sa Zvezdom, mišljenja smo da će htjeti da se dokaže pred domaćim navijačima. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Miloš Teodosić (Crvena zvezda) – Poeni + (granica 11.5) @ 1.85 u MaxBet

Zvezda je nakon dva vezana trijumfa neočekivano poražena u Francuskoj od ekipe Asvela, a Teodosić je itekako zbog povrede pružio nešto slabiju partiju. Ovog puta ponovo putuju i to u Milano, gdje će snage odmjeriti sa timom koji nisu savladali poslednje 3 godine. Jasno je da Zvezda u mnogome zavisi upravo od raspoloženja Teodosića, koji kada ima svoje veče teško da ga bilo ko može zaustaviti. Večeras će igrati protiv ekipe sa kojom se sastajao mnogo puta u prethodnih par godina, pošto je u dresu Virtusa mnogo puta znao da bude najbolji pojedinac u derbi mečevima u Italiji. Vjerujemo da će večeras povesti svoj tim ka novom trijumfu i da će pružiti dobru partiju. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u MaxBet kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.