TIKET ZA VEČE (subota, 13.01.2024)

tiket dana

Subota veče nam donosi pregršt zanimljivih mečeva širom Evrope, a ovog puta smo za vas pripremili po jedan duel iz francuskog, španskog i portugalskog šampionata.
Naravno, podsećamo vas da su kvote podložne promena, kao i da su bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta
.

Ren – Nica – 1 @ 2.50 u Mozzartbet

Prvi susret koji smo za vas ovog puta analizirali u večernjem tiketu za subotu nam dolazi iz Lige 1, gde će Ren ugostiti Nicu.
Ren igra poprlično promenljivo u dosadašnjem toku šampionata, a trenutno se ova ekipa nalazi na desetom mestu na tabeli, uz čak deset bodova manjka u odnosu na timove koji se nalaze na pozicijama koje vode u neko od evropskih takmičenja na kraju sezone. U prošlom kolu je ova ekipa konačno odigrala jedan dobar meč i slavila na gostovanju kod Klermona, a taj susret je završen rezultatom 1:3.
Nica je tim koji je za sada uz PSŽ najviše pokazao u Ligi 1, o čemu najbolje svedoči i trenutno drugo mesto na tabeli za klub sa Azurne obale. Ipak, u poslednje vreme izabranici trenera Fariolija imaju baš dosta problema na strani, pa je tako ovaj klub na tri poslednja gostovanja doživeo dva poraza uz jedan remi, i uz samo jedan postignut pogodak.
Ako na sve to dodamo i činjenicu da je Renu ovo možda i poslednja prilika da uhvati priključak sa timovima koji se bore za Evropu, logično je da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.50.

Betis – Granada – 3+ @ 1.85 u Mozzartbet

Betis dosta dugo ne zna za trijumf u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala, pa su tako Zeleni poslednji trijumf u La Ligi ostvarili još krajem novembra, kada je na Benito Viljamarinu savladan Las Palmas sa 1:0.
Nakon serije ne baš dobrih rezultata, Andalužani se trenutno moraju zadovoljiti sa sedmom pozicijom na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na šestoplasirani Sosijedad.
Inače, u prošlom kolu su izabranici trenera Pelegrinija poraženi na neugodnom gostovanju kod Selte, a taj duel u Vigu je završen rezultatom 1:1.
U goste im ovog puta stiže Granada koja je trenutno stacionirana na pretposlednjem mestu na tabeli i kako sada stvari stoje ovaj tim je uz Almeriju najozbiljniji kandidat za selidbu u niži rang. U prošlom kolu je nekadašnji učesnik Liga Evrope konačno odigrao jedan sjajan meč i bez većih problema slavio na svom terenu protiv Kadiza kada je bilo 2:0.
Ipak, teško će ovaj tim moći da uradi nešto ozbiljnije na gostovanju kod Betisa, ali miriše na dosta pogodaka, pa vam savetujemo da se fokusirate na igru 3+ koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.85.

Eštoril – Moreirense @ 2.40 u Mozzartbet

Za kraj, poslednji duel koji smo za vas analizirali u večernjem tiketu za subotu nam stiže iz portugalske Primeire, gde će Eštoril ugostiti Moreirense.
Primarni cilj nekadašnjeg učesnika Liga Evrope će i ovog puta biti opstanak u društvu najboljih, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
U prošlom kolu je ova ekipa očekivano poražena na gostovanju kod Sportinga, a taj duel u prestonici Portugala je završen sa više nego ubedljivih 5:1.
Moreirense igra po principu toplo-hladno, pa je tako ova ekipa na pet poslednjih mečeva ostvarila jedan trijumf, jedan poraz i tri remija, što je u ovom trenutku dovoljno za sjajno šesto mesto na tabeli.
Ipak, u prošlom kolu je ovaj tim neočekivano poražen na svom stadionu od Kasa Pije i to sa 1:4.
Eštoril je vezao tri fantastična meča na svom stadionu, ostvario tri pobede i to sa rezultatom 4:0, i deluje da će se taj niz nastaviti pa savetujemo da odigrate jedinicu uz fantastičnu kvotu 2.40 u Mozzartu.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 11.1.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.