TIP DANA: Mančester Junajted – Totenhem: Pevci dolaze na Old Traford po sva tri boda!

U nedelju je spektakularna ponuda za klađenje, a jedan od najinteresantnijih mečeva se igra na Teatru snova gde će snage odmeriti Mančester Junajted i Totenhem.
Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova i 30 minuta.

Mančester Junajted: Poslednji voz za Evropu!

Sigurno je da smo svedoci jedne od najslabijih sezona Mančester Junajteda u ovom veku, ne samo zbog loših partija u Premijer ligi.
Krenimo redom. Junajted je dobro startovao u prvenstvu, vezao nekoliko trijumfa na startu sezone i činilo se tada da će ova ekipa biti kadra za ono što je najavljivano pred start šampionata, a to je napad na šampionsku titulu, međutim, vrlo malo vremena je bilo potrebno da dođemo do zaključka da od svega toga ni ove sezone neće biti ništa.
Naime, tim sa Teatra snova se u ovom trenutku nalazi na katastrofalnom osmom mestu na tabeli uz čak četrnaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Liverpul. Do sada su izabranici Ten Haga kome se ozbiljno drma klupa odigrali dvadeset mečeva u najkvalitetnijem rangu engleskog fudbala i ostvarili deset trijumfa, samo jedan remi i čak devet poraza, što je svakako previše za tim koji je pre početka prvenstva imao najviše moguće ambicije.
Na poslednjih pet mečeva Junajted je ostvario samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza, a do svoje jedine pobede u tom periodu nekadašnji šampion Evrope je stigao na svom terenu nakon velikog preokreta protiv Aston Vile, koja je vodila na poluvremenu sa 0:2, a na kraju je ipak Mančester nekako uspeo da slavi sa 3:2. Odmah nakon toga je usledilo otrženjenje u prošlom kolu na gostovanju kod Notingem Foresta, koji je slavio sa 2:1 i zadao novi težak udarac Đavolima.
Na domaćem terenu je do saad ovaj tim odigrao deset mečeva i opšti utisak je da se nimalo nije proslavio pošto je u tom periodu Junajted ostvario šest trijumfa uz čak četiri poraza.
Inače, izabranici Ten Haga na sve ovo nisu uspeli da dođu ni do plasmana u nokaut fazu Lige šampiona, pošto je ova ekipa u konkurenciji Bajerna, Kopenhagena i Galatasaraja završila na katastrofalnom poslednjem mestu u grupi, što nam možda i najbolje pokazuje sa kakvim se problemima Junajted susreće ove sezone. Pomenimo još i da je Mančester Junajted odavno eliminisan iz engleskog Liga Kupa i to od Njukasla, a jedino takmičenje gde za sada ova ekipa pokazuje znake živosti je engleski FA Kup, gde je nedavno tim sa Old Traforda savladao Vigan u gostima i izborio plasman u šesnaestinu finala.
Ten Hag za ovaj veoma važan duel protiv Totenhema neće moći da računa na Kazemira, Martineza, Maunta, Malasiju, Lindelofa i Amrabata, dok su pod znakom pitanja Antoni, Megvajer, Dijalo, Eriksen, Šou i Marsijal.

Totenhem: Pevci prebrodili krizu, mogu li do trijumfa na Old Trafordu?

Prošla sezona je za popularne Pevce svakako bila za zaborav, pošto je ovaj tim na kraju morao da se zadovolji tek sa osmom pozicijom na tabeli, što nažalost znači da Totenhem ove sezone nemamo priliku da gledamo u nekom od evropskih takmičenja, što naravno i jeste bio primarni cilj godinama unazad.
Tokom leta je kao što je to dobro poznato tim iz Londona ostao bez Kejna, koji je odlučio da nastavi karijeru u Bajernu, ali pored toga nije bilo značajnijih odlazaka iz kluba, uz konstataciju da su Pevci doveliko nekoliko veoma zanimljivih fudbalera.
Start sezone je bio savršen, i dosta dugo je klub iz prestonice bio na prvom mestu na tabeli, međutim, kako je vreme prolazilo tako je nekadašnji finalista Lige šampiona igrao sve slabije, a mora se priznati i to da se trener Postekoglu, koji inače radi sjajan posao na klupi ovog tima, u tom periodu susreo sa brojnim izostancima.
Ipak, u poslednje vreme su Son i drugari značajno popravili svoju formu, pa je tako ova ekipa na pet poslednjih mečeva u prvenstvu bez poraza, a u tom periodu su Pevci ostvarili čak četiri trijumfa, uz samo jedan poraz i to na gostovanju kod Brajtona. Sve to je u ovom trenutku dovoljno za peto mesto na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na četvrtoplasirani Arsenal, pa ako se po jutru dan poznaje, deluje da će se Totenhem ove sezone boriti za plasman u Ligu šampiona.
U prošlom kolu su izabranici trenera Postekoglua odigrali dosta dobar meč pred svojim navijačima i savladali ekipu Bornmuta sa 3:1, ali treba biti realan pa istaći da je gostujuća ekipa, koja inače igra sjajno u poslednje vreme, na tom duelu propustila nekoliko neverovatnih šansi, i deluje da je tim iz Londona došao do trijumfa dosta teže nego što to rezultat pokazuje.
Ostaje žal zbog poraza na gostovanju kod Brajtona, ali u skraćenoj rotaciji zbog velikog broja povređenih fudbalera, ali i odsutnih fudbalera, nije realno da Totenhem stalno pobeđuje.
Na gostovanjima je do sada ova ekipa odigrala deset mečeva i ostvarila pet trijumfa, tri remija i dva poraza, uz konstataciju da je poslednji trijumf na strani ovaj klub ostvario sredinom decembra kada je savladan Notingem Forest sa 0:2.
Za kraj, Postekoglu za ovaj duel neće moći da računa na svog najboljeg fudbalera Sona koji je sa svojom reprezentacijom na Azijskom Kupu, a pored njega neće biti ni Medisona, Perišića, Romera, Bisume, Sara, Solomona i Veliza, dok su pod znakom pitanja Dejvis i Lo Selso.

Naš predlog

Ono što je nekako ove sezone jedino sigurno kada su u pitanju mečevi Mančester Junajteda je sasvim sigurno veliki broj pogodaka, a deluje da nas i ovog puta očekuje veoma efikasan susret na Old Trafordu, pa vam savetujemo da se oprobate sa igrom 4+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.03.

Još realnije je da će i Junajted i Totenhem postići makar po jedan pogodak na ovom susretu, zbog čega vam savetujemo da se opredelite za igru GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.41.

Za kraj, Junajted čitavim tokom prvenstva igra po sistemu toplo-hladno, a ovog puta je gost Totenhem koji igra na veoma visokom nivou u poslednje vreme, i deluje zaista da popularni Pevci neće izgubiti na Old Trafordu, zbog čega vam savetujemo da odigrate duplu šansu X2 uz kvotu 1.72 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.