SVE NA JEDNOM MESTU: Brutalne kvote za Australijan open + sjajne nagrade za najbolje igrače!

Odserviraj za sjajne nagrade!

Ove nedelje startuje novo izdanje Australijan Opena, na kojem Novak Đoković juri svoju 11. titulu.  Pamti najbolji svetski teniser Melburn po mnogo čemu, istoriju je ispisao više puta, ali nema nameru da odustane, iako se odavno piše o nekoj „novoj generaciji“.

Srpski šampion će u prvom kolu Gren slema igrati protiv Dina Prižmića. Ukoliko prođe u drugu rundu, Đoković će tamo igrati protiv boljeg iz duela Popirin – Polmans. Tomas Ečeveri je potencijalni rival u trećoj rundi, Ben Šelton u četvrtoj, Novak bi u četvrtfinalu mogao da naleti na Stefanosa Cicipasa, zatim i na Janika Sinera u polufinalu i eventualno na Karlosa Alkaraza u finalu.

Kvota da Đoković osvaja Australian open je 1.65, drugi favorit je Karlos Alkaras sa kvotom 2.50, a sledi Janik Siner sa kvotom 4.50.


Osim toga, povodom početka Gren slema, Meridian je plasirao i novu promociju, koja vam može doneti sjajne nagrade. Počev od danas pa sve do 28. januara, odnosno do kraja turnira u Meridianu je aktivno takmičenje u kojem učestvuju svi registrovani igrači, sa tiketima koji sadrže mečeve Australija opena.

Kako funkcioniše takmičenje? Najpre je neophodno da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikujete svoj nalog i preuzmete bonus dobrodošlice u iznosu od 4.000 dinara i to POTPUNO BESPLATNO!

Nakon toga, uplatite i potrošite depozit u minimalnom iznosu od 2.000 dinara, te odigrajte tiket koji sadrži barem jedan meč sa ovog teniskog turnira. Pobednik takmičenja mora imati najveći broj odigranih tiketa, a kakve nagrade vas očekuju?

Igrači koji se po završetku takmičenja najbolje plasiraju osvojiće:

1. mesto – 15.000 RSD BONUSA + TENISKI REKET + PAKET TENISKIH LOPTICA

2.  mesto – 10.000 RSD BONUSA + TENISKI REKET

3. mesto – 7.000 RSD BONUSA + PAKET TENISKIH LOPTICA

4.  mesto – 5.000 RSD BONUSA

5. mesto – 5.000 RSD BONUSA

od 6.  do 10. mesta – 2.000 RSD BONUSA

Nagrade su više nego interesantne, i zato – detalje o promociji saznajte OVDE, odigrajte tiket i uživajte u teniskom spektaklu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.