Tiket za veče (nedelja, 14.01.2024)

tiket dana

Pred nama su utakmice koje počinju u nešto kasnijem terminu, a mi smo za vas analizirali upravo te mečeve. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Lans – PSŽ – 2&3+ @ 2.65 u MeridianBet

Nije mnogo rasprodaja tima poremetila Lans koji je pružao sasvim solidne partije u grupnoj fazi Lige šampiona i uspio čak da se domogne 3. mjesta u grupi, te će svoje nadmetanje u Evropi nastaviti u drugom po snazi takmičenju – Ligi Evrope. U Ligi 1 pružaju sasvim solidne partije i nakon 17 odigranih kola nalaze se na 8. mjestu sa 26 odigranih bodova, svega 3 boda manje od mjesta koje vodi u Evropu. Seriju dobrih rezultata su prekinuli u prethodnom kolu kada su upisali poraz na gostovanju u Nici (2:0). Parižani sa druge strane suvereno vladaju ligom i sa 40 bodova zauzimaju prvo mjesto na tabeli i čini se da će ove sezone lako “zgrabiti” trofej nacionalnog šampiona. Ove sezone su samo jednom poraženi, a u poslednjih 5 kola su upisali 4 trijumf i jedan remi. U prethodnom kolu su savladali Mec rezultatom 3:1 i time još jednom potvrdili svoju napadačku efikasnost. Uslijed izostanka par igrača Lansa ali i trenutno forme, mišljenja smo da će gosti slaviti, te vam predlažemo igru 2&3+ po kvoti 2.65 u MeridianBet kladionici.

Gana – Zelenortska Ostrva – 1X&0-2 @ 1.83 u MeridianBet

Biće ovo meč prvog kola Afričkog kupa nacija u okviru grupe B u kojoj se još nalaze i Egipat i Mozambik. Gana kao favorit ulazi u ovaj meč a to i ne čudi s obzirom na razliku u kvalitetu sastava ove dvije reprezentacije. Injaki Vilijams je glavni udarna igla selekcije Gane i sigurno je da će dati sve od sebe da opravdaju ulogu favorita. Međutim igru obje ekipe krasi bolja odbrana od napada, kao i većinu Afričkih selekcije. Zelenortska Ostrva su u poslednjem meču pred odlazak na AKN upisala poraz u prijateljskom meču protiv Tunisa (2:0), dok je Gana odigrali neriješeno bez golova protiv ekipe Namibije. Mišljenja smo da će obje ekipe oprezno ući u ovaj meč i da ni jedni ni drugi neće pretjerano srljati naprijed, prema tome predlažemo igru 1X&0-2 po kvoti 1.83 u MeridianBet kladionici.

Porto – Braga – GG3+ @ 2.00 u MeridianBet

Neće Porto imati nimalo lak zadatak večeras na svom Dragau jer im u goste dolazi Braga koja igra odlično tokom čitave sezone. Oba tima su identičnoj formi, pošto u poslednjih pet mečeva imaju po 3 trijumfa, jedan remi i poraz. Braga je u poslednjem kolu remizirali protiv Viktorije Gimaraeš na svom terenu (1:1), dok je Porto remizirao na gostovanju kod Boavište (1:1). Konseisaov tim je već na -8 u odnosu na vodeći Sporting i večeras jednostavno moraju da trijumfuju ukoliko žele da se ponovo vrate u trku za šampionski trofej. Braga pored Benfike ime najefikasniji napad u ligi, sa 40 postignutih golova, dok Porto sa 12 primljenih golova ima drugu najbolju odbranu u ligi. Mišljenja smo da će važnost utakmice za obje ekipe doprinijeti nešto bržoj i otvorenijoj igri, pa vam prema tome predlažemo GG3+ po kvoti 2.00 u MeridianBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju iznosi 9.70 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.