Tiket dana (ponedeljak, 15.01.2024)

Tiket dana

Zahvaljujući kontinetalnim prvenstvima u Aziji i Africi u narednim danima ponuda će biti sasvim dobra. Kvote iz tiketa važile su u vreme njegovog sastavljanja.

Alžir – Angola – 1,0-3 @ 1.87 u Meridianbet

U grupi u kojoj su još Burkina Faso i Mauritanija, selekcije Alžira i Angole nadaju se prolasku u drugu fazu takmičenja na Afričkom kupu nacija u Obali Slonovače. Prvi meč je uvek jako važan a pobeda neke selekcije širom bi otvorila vrata nokaut faze. Ako ne računamo poraz od Senegala prošlog februara u finalu na penale, Alžir je poslednji put izgubio u prijateljskom meču protiv Švedske još krajem 2022. godine. Na Mundijalu u Kataru nisu bili, ispali su u baražu u poslednjim sekundama od Kameruna, ali je selektor ostao Đamel Belmadi, koji je nasledio Vahida Halilhodžića. Rijad Marez je najveća zvezda tima, ali su tu i Bensebaini, Benaser, ako i veterani Slimani i Feguli. Što se Angole tiče, Crne antilope, kako im glasi nadimak, prvi put su igrače na Afričkom kupu nacija pre pet godina predvođene srpskim selektorom Valsiljevićem. Sada je selektor Pedro Gonsalveš, a najpoznatiji igrači su Luvumbo iz Kaljarija i Zini iz AEK-a i Fortuna iz Genta. Očekujemo pobedu Alžira na startu ali uz mali broj golova jer Angola nije primila pogodak na polsednjih pet utakmica, od kojih je četiri puta igrala 0:0. Za 1,0-3 kvota je 1.87 u kladionici Meridianbet.

Okser – Bordo – 1,2+ @ 2.06 u Meridianbet

Dva bivša člana francuske elite, i ne samo to, već i nekadašnji šampioni. Okser je jedini put bio najbolji 1996. dok su Žirondinci čak 6 puta podizali šampionski pehar, poslednji put 2009. godine. Ovo je druga sezona Bordoa u Ligi 2 i čini nam se da će naredne biti treća. Trenutno su na 15. mestu, doduše sa ovom utakmicom zaostatka, ali je minus u odnosu na vodeće ekipe poveliki i pored činjenice da su u finišu prve polusezone zaigrali mnogo bolje. Okser je na drugoj poziciji pred ovaj meč, pobedom nad Bordoom postao bi lider jer bi pretekao vodeći Anže za jedan bod. U prvom delu sezone Okser je bio pucački raspoložen u Bordou i meč dobio sa 4:2 krajem septembra. Pre pauze Okser je imao niz od četiri uzastopne pobede u prvenstvu i verujemo da će sa trijumfima nastaviti i u 2024. godini. Uz jedinicu predlaže mo i dva gola na domaćina. Za 1,2+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.06.

Derbi Kaunti – Barton – 1,T13+ @ 2.54 u Meridianbet

Ovnovi su u poslednjih 11 prvenstvenih utakmica u engleskoj Ligi 1 doživeli samo jedan poraz. Međutim on se dogodio u derbiju sa Piterboroom i to na domaćem terenu. Zato su trenutno četvrti na tabeli sa 4 boda manje od vodećeg Portsmuta ali i sa dva meča manje odigrana od lidera. Jedan zaostali meč igrali su i 6. januara, to im je poslednja utakmica u šampionatu, a pobedili su Flitvud u gostima sa 3:1. U ovom kolu u Derbi dolati tim Bartona, ekipa koja je na 19. mestu i, kako nam se čini, do kraja će se boriti za opstanak u trećoj ligi. Barton je osvojio jeda bod u prethodna dva prvenstvena meča, a poslednji put su dva gola na nekoj utakmici dali još krajem oktobra kada su pobedili Bristol Roverse sa 4:1. derbi Kaunti je bez problema slavio u Bartonu na početku šampionata, u drugom kolu, i to sa 3:0. Nešto slično očekujemo i sada, pa uz jedinicu dodajemo igru domaćin daje barem tri pogotka. Za kombinaciju 1,T13+ kvota u kladionici Meridianbet iznosi 2.54.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 9.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.