ISPRATI AUSTRALIJAN OPEN NA DRUGAČIJI NAČIN: Iskoristi najveće kvote i osvoji vredne nagrade!

Dođi, vidi, osvoji sve!

Prvi teniski Gren slem je startovao, na Australijan openu za sada nema velikih iznenađenja, ali nas ove noći čeka nekoliko izuzetno uzbudljivih mečeva.

Ono što ovdašnje ljubitelje tenisa svakako najviše interesuje jeste meč Novaka Đokovića, koji će igrati protiv Alekseja Popirina. Nije domaći teniser propusti opriliku da „pecne“ najboljeg na svetu pre duela, istakao je da sumnja da je Srbin „privilegovan u odnosu na druge igrače“, pa ne sumnjamo da će motivacije biti sasvim dovoljno.

Osim toga, čeka nas još nekoliko interesantnih duela, Aleksandar Rubljov će igrati protiv Kristofera Eubanksa, Miodrag Kecmanović protiv Štrufa, Cicipas protiv Tompsona, kao i još nekoliko u najavi uzbudljivih mečeva.

Besana noć je pred nama, a da sve bude još zanimljivije pobrinula se sportska kladionica Meridian, koja donosi najbolje uslove za online klađenje, za sve ljubitelje tenisa.

Evo nekih predloga:

Novak Đoković – Aleksej Popirin, kec 1.02

Kristofer Eubanks  – Aleksandar Rubljov, dvojka 1.12

Miodrag Kecmanović – Jan-Lenard Štruf, kec 1.70

Džordan Tompson  – Stefanos Cicipas, dvojka 1.15

I to nije sve – u toku je promocija „Dođi, vidi, osvoji sve“; koja ti donosi sjajne nagrade. Sve što je potrebno jeste da uplatiš i potrošiš depozit u iznosu od 2.000 dinara i odigraš najviše tiketa koji sadrže mečeve sa Australijan opena i u igri si za sjajne bonuse, teniske rekete, teniske loptice… Naravno, pre toga – ne zaboravi da se registruješ na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji jer te čeka sjajan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 dinara i to POTPUNO BESPLATNO!

Najbolji uslovi za online klađenje su u Meridianu – uživaj u Australijan openu uz potpuno novi doživljaj i vrhunske kvote!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.