Tiket dana tenis (utorak, 16.01.2024)

Noćas je pred nama 2. kolo Australijan Opena u muškoj ali i u ženskoj konkurenciji. Biće odigran veliki broj mečeva, a mi smo za vas analizirali neke od njih. Napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Brenda Fruhvirtova – Arina Sabalenka – 2&UG- (granica 17.5) @ 1.80 u MeridianBet

Sa jedna strane je igračica koja je došla kroz kvalifikacije u glavni žrijeb turnira, dok sa druge strane imamo bivšu osvajačicu titule. Sabalenka je došla na ovaj turnir veoma motivisana, radila je dosta na sebi pred ovaj turnir, kako je ranije izjavila. Prvo kolo turnira prošla je bez muke, a u tom meču je izgubila samo jedan gem. Sa druge strane veoma mlada Fruhvirtova je već napravila veliku stvar prolaskom u drugo kolo Australijan Opena, međutim kako stvari stoje trebalo bi ovo da bude još jedno lagano odrađivanje posla za Sabalenku. Mišljenja smo da će Arina slaviti sa 0:2, te da će broj gemova biti manji od zadate granice. Prema tome predlažemo igru 2&UG – (granica 17.5) po kvoti 1.80 u MeridianBet kladionici.

Adrian Manarino – Jaume Munar – UG+ (granica 36.5) @ 1.90 u MeridianBet

Manarino i Munar su dobro startovali u prvom kolu Australijan Opena. Adrian je posle velike borbe u pet setova teškom mukom savladao veterana Stena Vavrinku, dok je Munar doslovno počistio Ševčenka sa 3:0 u setovima. Ova dva igrača su odigrali jedan međusobni duel do sada 2017. godine i tada je Manarino slavio sa 2:1. Manarino je i u ovom meču favorit ali posle neubjedljive igre u prvom kolu, mišljenja smo da će Munar doći makar do jednog seta u ovom meču, što bi trebalo biti dovoljno za prolaz ovog para. Granica je nešto niža od očekivane pa vam preporučujemo igru UG+ (granica 36.5) po kvoti 1.90 u MeridianBet kladionici.

Tejlor Fric – Hugo Gaston – 1&UG+ (granica 33.5) @ 2.05 u MeridianBet

Moglo se vidjeti da je u prvom kolu i Diaz Akosta dosta namučio Frica, iako je slabiji igrač na betonu od Huga Gastona, tako da smo mišljenja da i u ovom meču Tejlor neće imati nimalo lak posao. Sigurno je da je Friz favorit ali je vrlo izvjesno da će Francuz uzeti makar jedan set u ovom meču, međutim mi smo ipak uvjereno da će Friz na kraju slaviti u ovom meču uz barem 34 odigrana gema, što vrlo lako može da se desi i u tri duža seta. Takođe Friz je u dosta boljoj formi i ukoliko i lošije počne ovaj meč, što nije isključeno, trebalo bi da smogne snače i trijumfuje na kraju. Prema tome naš prijedlog za ovaj meč je igra 1&UG+ (granica 33.5) po kvoti 2.05 u MeridianBet kladionici.

Miomir Kecmanović – Jan-Lenard Štruf – 1 @ 1.75 u MeridianBet

Kecmanović je uspio da posle preokreta savlada Vatanukija i djeluje poprilično dobro na početku sezone. Pun je samopouzdanja posle sjajno odigranog Dejvis kupa i uvjereni smo da može i do trećeg kola na Australijan openu. Štruf se provukao u prvom kolu protiv Hidžikate, ali ono što je zanimljivo jeste to da Štruf ima katastrofalan skor na ovom turniru u karijeri. Samo jednom je prošao prvo kolu, uz čak osam poraza na startu turnira. Istina, savladao je Kecmanovića dva puta ali dobijao ga je na travi i u dvorani. Na otvorenom betonu Miomir je favorit, u boljoj je formi i momentum je takođe na njegovo stranic. Mišljenja smo da je Kecmanović u ovom momentu bliži pobjedi i plasmanu u treće kolo, pa vam predlažemo pobjedu Srbina po kvoti 1.75 u MeridianBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u MeridianBet kladionici iznosi 12.26.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.