Tiket dana (utorak, 16.01.2024)

Tiket dana

Zanimljiv dan za klađenje i pored toga što se ne igraju prvenstvene utakmice. Tu su kupovi ali i dva kontinentalna šampiona, azijski i afrički. Kvote iz tiketa važile su u vreme njegovog sastavljanja.

Bilbao – Alaves – 1 @ 1.60 u SuperBet

U osmini finala španskog Kupa Kralja sastaju se dva baskijska kluba. Atletik u Bilbaou dočekuje Alaves i to posle serije od 13 utakmica u nizu bez poraza, što u kupu što u La Ligi. Prošlog vikenda Bilbao je igrao još jedan derbi Baskije, samo u prvenstvu. Dočekali su Real Sosijedad i slavili sa 2:1. Sada su na tabeli na deobi trećeg mesta sa Barselonom i jasno je da je primarni cilj da ostanu među četiri najbolja tima i tako izbore plasman u Ligu šampiona. Prethodnih godina Bilbao je igrao odlično u Kupu Kralja, dva puta je stizao i do završnice, pa smo ubeđeni da ni sada neće lako odustati od ovog takmičenja, pogotovo jer su stigli među najboljih 16. Alaves je takođe u dobroj formi, tim iz Vitorije u petak uspeo da pobedi Sevilju u gostima sa 3:2, a samo šest dana ranije je pobedio i drugi tim iz Sevilje, Betis, ali u Kupu Kralja, i taj trijumf ih je doveo do gostovanja na San Mamesu. U La Ligi je Bilbao u septembru pobedio u Vitoriji sa 2:0, a i sada previđamo pobedu Atletika. za jedinicu se u kladionici SuperBet dobija kvota 1.60.

Atromitos – AEL Larisa – 1,2+ @ 2.00 u SuperBet

Tim Saše Ilića neprijatno je iznenadio kladioce remijem sa ekipom OFI sa Krita u Super ligi Grčke prošlog vikenda. Ipak, golom u sudijskoj nadoknadi Atromitos je nastavio seriju nepobedivosti koja se produžila na 12 utakmica, 10 u prvenstvu i dve u kupu. Od kada je bivši kapiten Partizana stigao na klupu tima iz atinskog predgrađa Peristeri još uvek nije osetio gorčinu poraza. Malo je nedostajalo da se i to dogodi u subotu, ali je gol Čileanca Valensije u 98. minutu doneo vredan bod Atromitosu. U revanšu osmine finala Kupa Grčke sastaju se sa drugoligašem AEL-om iz Larise. U prvoj utakmici blo je 1:1, a i tada se Atromitos poraza spasao duboko u sudijskoj nadoknadi. Pored želje da budu među prvih šest u prvenstvu i igraju u plej-ofu, fudbaleri Atromitosa žele i u završnicu najmasovnijeg takmičenja. AEL je dobar tim, nalazi se na drugom mestu iza Levadijakosa, ali ima još dosta da se igra i pobeđuje do ulaska u elitu. Mada se to u prvom meču nije primećivalo, Atromitos je favorit i očekujemo pobedu uz bar dva postignuta gola. Za kombinaciju 1,2+ kvota je 2.00 u kladionici SuperBet.

Saudijska Arabija – Oman – 1 @ 1.65 u SuperBet

Saudijci su po kladionicam apeti favoriti na Azijskom kupu nacija. Ovu selekciju pamtimo i po pobedi nad svetskim šampionom Argentinom na Mundijalu u Kataru, mada im to nije pomoglo da se nađu u nokaut fazi. Sada su pomovo u Kataru, ovog puta na kontinetalnom prvenstvu na kome imaju velike ambicije. U grupi su još Tajland, Kirgistan i, njihov prvi rival, selekcija Omana. U Saudijskoj Arabiji se igra vrhunski klupski fudbal, a to bi moglo da pomogne i selekciji Zelenih Sokolova da napreduju. Novi selektor, umesto Ervea Renara, je Roberto Manćini, a tu su poznata lica, Al Dovsari, Al Muvalad i Al Burajkan. Što se OMana tiče oni su veća nepoznanica, a jedino je poznat selektor. To je Hrvat Branko Ivanković koji je na Mundijalu u Nemačkoj 2006. godine vodio selekciju Irana i to vrlo uspešno. U ovom duleu je veliki favorit Saudijska Arabija i predlažemo jedinicu sa koeficijentom 1.65 u kladionici SuperBet.

Barnsli – Karlajl – 1,2+ @ 1.67 u SuperBet

U zaostaloj utakmici 18. kola engleske Lige 1 odlični Barnsli dočekuje vrlo slabi Karlajl. Domaćin je u seriji dobrih rezultata, bez poraza su na poslednjih 9 prvenstvenih okršaja i popeli su se do 6. mesta na tabeli. Trijumfom nad Karlajlom, koji svi očekuju, Barnsli bi sledeće kolo sačekao na deobi četvrte pozicije sa Derbijem i Oksfordom, ali do plasmana u Čempionšip ostalo je još mnogo znoja da se prolije. Posle dva uzastopna remija Barnsli je u subotu pobedio Bristol Roverse sa 2:1, dok je njihov sadašnji rival Karlajl poražen na svom terenu od Oksforda sa 3:1. Karlajl je pao na pretposlednje mesto, oni su tek 23. i jedini cilj im je da opstanu u ovom rangu, ako je to moguće. U poslednjih 12 kola pobedili su samo jednom i to Port Vejl na svom terenu. Ovde je jedinica fiks dana, a koeficijent ćemo poraviti i sa dva gola na domaćina. Za kombinaciju 1,2+ kvota u kladionici SuperBet iznosi 1.67.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici SuperBet iznosi 8.82.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.