Tiket za veče (sreda, 17.01.2024)

tiket dana

Večeras je pred nama bogat fudbalski program, većina utakmica počinje u večernjem terminu, te smo mi za vas analizirali te mečeve i sastavili tiket. Napominjemo da su kvote bile aktuele u momentu pisanja i da su podložne promjenama.

PSV – Tvente – 4+ @ 2.10 u PrimoBet

Tim iz Ajndohvena ima najbolji start u nacionalnom šampionatu u svojoj istoriji, pošto nakon 17 odigranih kola imaju svih 17 pobjeda. Sa 59 postignutih golova i samo 7 primljenih golova, imaju najbolji napad ali i najbolju odbranu u ligi. Igraju veoma efikasan i lijep fudbal, a večeras će u okviru šesnaestine finala ugostiti Tvente. Prosijek golova na njihovim međusobnim mečevima je 4 gola, a PSV u poslednjih 5 mečeva ima čak 4 trijumfa protiv njih. I Tvente igra veoma dobro ove sezone, trenutno su treći na tabeli sa 37 osvojenih bodova, samo 2 manje od drugoplasiranog Fejnorda. U poslednjih 5 mečeva su upisali 3 trijumfa, jedan remi i jedan poraz. Sigurno je da će dati sve od sebe da pomrse račune PSV-u, što nam garantuje efikasan meč. Prema tome predlažemo igru 4+ po kvoti 2.10 u PrimoBet kladionici.

Olimpijakos – Panatinaikos – PIK 1 @ 2.00 u PrimoBet

Olimpijakos nakon 7 dana u revanš meču osmine finala kupa dočekuje Panatinaikos. Ni jedan ni drugi tim u ovaj meč ne ulaze sa prednošću, pošto je prvi meč završen rezultatom 1:1. Pošto će ovaj meč biti odigran pred praznim tribinama, Olimpijakos neće imati naručitu prednost na domaćem terenu. Panatinaikos je u prethodnom kolu u nacionalnom šampionatu imao još jedno teško gostovanje, malo im je falilo da upišu trijumf, ali su u sudijskoj nadoknadi primili izjednačujući gol za 2:2. Olimpijakos je slavio na gostovanju protiv Kifisije rezultatom 2:3 i tako upisao trijumf nakon tri uzastopna meča bez pobjede. Oba tima su smijenila svoje trenere i u nastavak sezone ulaze sa novom filozofijom. Mišljenja smo da će crveno-bijeli iz Pireja imati prednost na poluvremenu ili na kraju meču, pa vam predlažemo igru PIK 1 po kvoti 2.00 u PrimoBet kladionici.

Everton – Kristal Palas – GG @ 1.87 u PrimoBet

Sedam dana nakon prve utakmice u okviru FA kupa, Everton i Kristal Palas će se sastati u ponovljenom meču, pošto je prvi susret završen neriješeno bez golova – 0:0. Everton je nakon oduzimanja bodova zaigrao najbolji fudbal u poslednjih par sezone, upisali su 4 uzastopna trijumfa i tako izašli iz opasne zone. Međutim nakon toga su upisali 4 uzastopna poraza i remi u poslednjem kolu protiv Aston Vile na svom Gudisonu. Kristal Palas je u poslednje vrijeme podigao formu, pa su seriju poraza tako zamijenili serijom remija. U poslednjih 5 odigranih mečeva upisali su 3 remija, jedan poraz i jedan trijumf. Iako je prethodni meč završen bez golova, mišljenja smo da će u ovoj utakmici biti nešto drugačija situacija. Prema tome predlažemo igru GG po kvoti 1.87 u PrimoBet kladionici.

Ostende – RVDM – X2&2+ @ 1.57 u PrimoBet

Ostende je nakon ispadanja iz elitnog ranga u drugu ligu dosta oslabio, pa i ne čudi što su trenutno poslednjeplasirani tim druge lige Belgije. Ove sezone im je oduzeto 9 bodova uslijed loše finansijske situacije, a za vikend su upisali trijumf nad Varegemom rezultatom 3:2 i tako upisali tek svoj 10. bod. RVDM je nakon ulaska u prvu ligu pružio neke sasvim dobre partije, a trenutno se nalaze na 13. mjestu na tabeli sa 21. osvojenim bodom. U poslednjih 5 kola su upisali 3 poraza, jedan trijumf i jedan remi. U poslednjem kolu su poraženi od ekipe Vesterloa rezultatom 3:0, a sa 40 primljenih golova su jedna od najgorih odbrana u ligi. Mišljenja smo da gosti neće izgubiti u ovom meču, te da ćemo vidjeti makar 2 gola. Prema tome predlažemo igru X2&2+ po kvoti 1.71 u PrimoBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za srijedu u PrimoBet kladionici iznosi 12.33.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.