Tiket dana: Poeni igrača

Danas je pred nama 22. kolo Evrolige, a na programu je pet utakmica. Mi smo za vas analizirali igrače sa ovih utakmica, a napominjemo vam da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Jan Veseli (Barselona) – Poeni + (granica 10.5) @ 1.85 u MozzartBet

Iskusni Čeh igra veoma dobro ove sezone i u poslednje vrijeme je pružio neke nevjerovatne partije sa 20+ poena. Uspio je da izdominira protiv Reala u velikom derbiju i tako značajno doprinjeo pobjedi svog tima, a u poslednjem meču Evrolige protiv Žalgirisa, imao je nešto manju minutažu i za to vrijeme je ubacio 8 poena. Za vikend je u važnoj pobjedi Barse protiv Tenerifa u gostima, na terenu proveo 23 minuta i za to vrijeme ubacio 14 poena uz 4 skoka i jednu asistenciju. Protiv Efesa je igrao mnogo puta u svojoj karijeri dok je bio član Fenera i sigurno je da će danas biti dodatno motivisan na teškom gostovanju u Turskoj. U meču prije dva mjeseca ubacio im je 16 poena, te smo mišljenja da će i danas pružiti dobru partiju. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Ajzea Kenan (Olimpijakos) – Poeni + (granica 13.5) @ 1.85 u MozzartBet

Olimpijakos je upisao dva vezana poraza u Evroligi i to oba od timova iz Španije. Prvo je Barselona bila bolja od njih, a Kenan je u tom meču odigrao 30 minuta i uz nešto lošije procente šuta ubacio skromnih 8 poena. Nakon toga su gostovali ekipi Baskonije, a u tom porazu je Kenan ubacio čak 19 poena za skoro 30 minuta provedenih na terenu. U poslednje vrijeme provodi više vremena na parketu a njegova dodatna motivacija kroz čitavu sezonu je domaći parket, gdje pruža bolje partije. Za vikend je u domaćem šampionatu imao nešto manju minutažu ali je i u tom meču postigao 10 poena. Danas se očekuje veliki broj poena, te mislimo da će uzeti neki šut više u revolveraškom obračunu sa dobrim šuterima Makabija. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Dejan Davidovac (Crvena zvezda) – Poeni + (granica 4.5) @ 1.85 u MozzartBet

Ne treba puno riječi trošiti na kvalitet Dejana Davidovca. On može da odradi svaku ulogu na terenu u bilo kom trenutku. Ove sezone ne može da uhvati odgovarajući ritam, ali smo mišljenja da će to u nastavku ići samo u pozitivnom smislu. Na momente je na domaćem terenu pokazivao da može i dalje da prozži nekadašnje partije. Danas u Zvezdi neće biti Topića i Nedovića, a vrlo teško je vjerovati da će najnovije pojačanje Smart dobiti neku značajnu minutažu, te će Davidovac sigurno dobiti 20 minuta na terenu. Ova granica je za njiha dostižna za vrlo kratko vrijeme, a u prethodnom meču protiv Borca je uzeo dosta šuteva. Takođe zna veoma dobro da se pozicionira na ofanzivnom skoku. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Marko Belineli (Virtus) – Poeni + (granica 13.5) @ 1.85 u MozzartBet

Virtus je takođe upisao 2 vezana poraza i sada kod kuće dočekuju otpisani Asvel, koji jednostavno mora pasti u Bolonji. Na terenu danas neće biti najboljeg igrača Šengelije koji je ujedno i najveći potrošač lopti i od koga je u mnogome zavisila igra Virtusa. Kada nema njega, jasno je da će Belineli udvostručiti svoju šutersku rolu i da će lopta najviše vremena biti u njegovim rukama. U poslednje vrijeme igra u sjajnoj formi, a za vikend je protiv Brindzija za svega 18 minuta postigao 16 poena i bio najefikasniji u pobjedi svog tima. U prvom dijelu sezone je uz prisustvo Šengelije ubacio 16 poena Asvelu, te smo mišljenja da će i danas ponoviti dobru partiju. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u MozzartBet kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.