Kladi se na Evroligu: najveće kvote na poene igrača te čekaju u Meridianu!

Kladi se na poene igrača i uživaj u košarkaškom spektaklu!

Region i Evropa uveliko pričaju o ambicijama Dubaija i Kluža, ali zgusnut raspored i dinamičan ritam košarkaških takmičenja ne ostavljaju mnogo prostora za tračeve, već je apsolutni fokus na teren.

Tako ćemo i ovog četvrtka uživati u novoj košarkaškoj predstavi u kojoj će, barem za ovdašnje ljubitelje popularne igre, glavne uloge igrati košarkaši Crvene zvezde Meridianbet i Partizana.

U novom kolu Evrolige, izabranici Janisa Sferopulosa sastaju se sa ekipom Baskonije, koju predvodi doskorašnji trener crveno-belih, Duško Ivanović. Dan kasnije, tačnije u petak, košarkaši Partizana gostovaće Panatinaikosu.

Uz to, očekuje nas još nekoliko interesantnih duela, Efes će igrati protiv Barselone, Olimpijakos protiv Makabija, dok će Žalgiris dočekati Fenerbahče, a Monako Real Madrid.

Sve u svemu, jasno je da nas čeka pravi košarkaški spektakl, te je u to ime sportska kladionica Meridian pripremila sjajan specijal igara, kao i vrhunske bonuse za online klađenje.

U nastavku nekoliko predloga za klađenje:

POENI IGRAČA:

Vanja Marinković 14+ poena – kvota 3.05
Adam Hanga 17+ – kvota 6.40
Rokas Gedratitis 15+ poena – kvota 2.36
Tomas Satoranski 18+ poena – kvota 5.60
Nikola Kalinić 11+ poena – 2.30

Kompletnu ponudu pogledajte OVDE.

I naravno, moramo napomenuti još i to da je pre odigravanja tiketa neophodno da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, jer vas odmah nakon kreiranja naloga čeka fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE U iznosu od 4.000 dinara i to POTPUNO BESPLATNO!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.