Tiket dana: Poeni igrača

Večeras su na programu 4 preostala meča 22. kola Evrolige. Mi smo za vas po običaju analizirali igrače sa ovih utakmica, a napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa, te da su podložne promjenama.

Kendrik Nan (Panatinaikos) – Asistencije + (granica 2.5) @ 1.75 u MozzartBet

Panatinaikos večeras dočekuje Partizan i sigurno je da nas očekuje jedan uzbudljiv meč između dva kvalitetna tima. Dolaskom Kendrika Nana u ekipu Panatinaikosa svi igrači su počeli da pružaju bolje partije i od početka je bilo jasno da će dosta uticati na tim. Brzo se isprofilisao kao glavni igrač ovog tima i to potvrđuje iz utakmice u utakmicu. Riječ je o igraču koji nije ograničen samo na postizanje poena, već i na kreiranje prilika za svoje saigarče. Ima nevjerovatnu košarkašku viziju koja mu omogućava da iskreira i iz nemogućih situacija. U prethodnom kolu protiv Monaka je ostao na 2 asistencije, dok je u pretposlednjem u meču protiv Efesa upisao 3 asistencije na svoj konto. Za vikend je protiv Lavroa u domaćem šampionatu podijelio čak 8 asistencija. Mišljenja smo da će i danas biti na nivou te da će preći ovu granicu. Prema tome predlažemo igru asistencije (+) po kvoti 1.75 u MozzartBet kladionici.

Pi-Džej Doužer (Partizan) – Poeni + (granica 10.5) @ 1.85 u MozzartBet

Partizan večeras gostuje u Atini, a izostanak Kevina Pantera je za sada glavna vijest što se tiče ovog meča i to znači samo jedno – više šuteva za ostale igrače. Doužerova granica je uslijed toga skočila ali je i dalje realna, pošto je on već odavno na nivou dvocifrenog učinka. Riječ je o jako dobrom poenteru koji će sigurno znati da iskoristi nešto veću ulogu u timu. Za vikend je odmarao pošto zajedno sa Nanelijem nije putovao u Zagreb, te će u ovaj meč ući odmoran i pun želje za dodatnim dokazivanjem. Njegov jedini problem je često ulaženje u problem sa ličnim greškama ali i ta boljka se iz meča u meč popravlja. Večeras bi trebalo da ima dosta slobode u igri i par šuteva više nego obično, što će vjerujemo biti dovoljno za makar 11 poena. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Majk Džejms (Monako) – Poeni + (granica 17.5) @ 1.85 u MozzartBet

Ekipa Monaka danas dočekuje Real i za očekivati je da ovaj meč bude veoma efikasan i da u takvom meču jedan od najboljih šutera takmičenja pređe zadatu granicu. U njihovom prethodnom meču je Real ubjedljivo slavio i sam Džejms je tada posle meča izjavio da je to njegova najlošija partija, pa je za očekivati da danas bude dodatno motivisan. Real danas bez Tavaresa i to automatski znači da će biti odigrana nešto slabija odbrana, sa dosta prostora u reketu, što će Majk itekako znati da iskoristi eksplozivnim prodorima u igri 1 na 1. Nema sumnje da li će uzeti dovoljan broj šuteva u ovakvom meču. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Devon Hol (Olimpija Milano) – Poeni + (granica 8.5) @ 1.85 u MozzartBet

Olimpija i danas bez Berona, Loa, Mirotića i Šildsa, što automatski znači da poene tih igrača mora nadomjestiti neko drugi. Hol dobija dosta veću minutažu uslijed izostanaka ovih igrača i shodno tome ima i veću slobodu u igri, pa se očekuje da večeras pruži svoj maksimum u nimalo lakom meču protiv Valensije u Španiji. Protiv Zvezde u prethodnom kolu je zakazao postigavši 6 poena, ali je za vikend bio znatno bolji u ligaškom meču, te je postigao 14 poena. Vrlo je izvjesno da će ovaj meč biti odigran na veliki broj poena, što dodatno ide na ruku ovom igraču. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za petak u MozzartBet kladionici iznosi 11.08.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.