NAŠ TIKET – TVOJ BONUS: Kladi se u Meridianu i budi uvek na dobitku!

Ovo su utakmice koje se moraju naći na vašem tiketu!

Petak znači samo jedno – početak fudbalskog vikend spektakla, a uz Afrički kup nacija sve dobija dodatnu dozu uzbuđenja. 

Ovog vikenda čeka nas nekoliko interesantnih utakmica, kako u Afričkom kupu nacija, tako i u top ligama, a pred nama je i recept za zagarantovanu zabavu. 

Nije tajna da fudbal i klađenje idu zajedno, a tu kombinaciju je najbolje isprobati u sportskoj kladionici Meridian. Na jednom mestu vas očekuje sve najvažnije: sport, široka ponuda za klađenje, najveće kvote i spektakularni bonusi, a za one koji ne bi da propuste ni minut – tu je i live stream za najvažnije i najzanimljivije mečeve. 

Pa, krenimo redom: najpre se registrujte na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikujte svoj nalog i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE Od 4.000 dinara i to POTPUNO BESPLATNO! 

Nakon toga, ostanite na istom mestu, jer vas čekaju najveće kvote, te evo nekoliko predloga i utakmica koje se moraju naći na vašem tiketu:

Zelenortska republika – Mozambik 2.20 3.80, 

Senegal – Kamerun 2  4.35, 

Gvineja – Gambija 2.10 3.80, 

Arsenal – Kristal Palas 1.28 11,  

Udineze – Milan  4  1.90, 

Ono što je takođe važno jeste da ćete mečeve Senegala i Kameruna, kao i Gvineje i Gambije moći da pratite uživo na meridianbet.rs tako da je uživanje zagarantovano. 

Dakle, kao što smo rekli na samom početku – idealne uslove možete pronaći na meridianbet.rs – ne propustite pravu fudbalsku zabavu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.