TIP DANA: Inter – Lacio: Neroazuri idu po novi trofej!

U petak je veoma interesantna ponuda za klađenje, pošto nas širom Evrope očekuje pregršt veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta pripremili drugi polufinalni par italijanskog Superkupa, u kom će snage odmeriti Inter i Lacio.
Početak duela između ova dva tima je zakazan za 20 časova.

Inter: Perfektna sezona za sada!

Iako Inter na kraju prošle sezone nije uspeo da dođe do naslova prvaka Italije, pošto je Napoli mimo svih očekivanja stigao do Skudeta, nema se šta milanskom gigantu zameriti, koji je uspeo da stigne do finala Lige šampiona, gde je ovaj tim kao što je dobro poznato poražen od Mančester sitija.
Ipak, uteha je svakako bio trofej u italijanskom Kupu, gde su Neroazuri u finalnom duelu bili bolji od Fiorentine, i nastavili kontinuitet osvajanja trofeja.
I ove sezone su ciljevi najviši, a utisak je da svi navijači Intera imaju pregršt razloga za zadovoljstvo, pošto se u ovom trenutku njihova omiljena ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli Serije A, uz dva boda viška u odnosu na drugoplasirani Juventus.
U prošlom kolu su izabranici Simonea Inzagija odigrali jedan fantastičan meč na nimalo prijatnom gostovanju kod Monce, i bez većih problema slavili rezultatom 1:5. Pre toga je klub iz Milana uz dosta muke na svom stadionu savladao ekipu Verone sa 2:1, a treba napomenuti da su gosti iz grada ljubavi na tom duelu propustili da realizuju jedanaesterac u poslednjim trenucima susreta.
Dosta dobar utisak je Inter ostavio i u Ligi šampiona, pošto je drugu godinu zaredom izboren plasman u nokaut fazu, nažalost sa drugog mesta u grupi, iako su Inter i Sosijedad imali isti broj bodova, ali je odlučila bolja gol razlika španskog predstavnika.
Za nešto manje od mesec dana Inter će u prvom meču osmine finala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja odmeriti snage sa Atletiko Madridom, i ako posmatramo sve ono što su i jedni i drugi uradili u dosadašnjem toku sezone, deluje da su Neroazuri možda i blagi favoriti.
Jedino takmičenje gde se milanski gigant do sada nije proslavio je svakako italijanski Kup, pošto je Inter eliminisan u osmini finala od Bolonje, što znači da klub sa stadiona Đuzepe Meaca neće biti u situaciji da brani prošlosezonski trofej, međutim, deluje da to nije previše teško palo nikome u klubu, pošto su i ovog puta primarni ciljevi vezani za Seriju A, ali i Ligu šampiona.
Za kraj, kada su u pitanju izostanci, Simone Inzagi za ovaj duel protiv svog bivšeg kluba neće moći da računa jedino na Kvadrada, koji i da je spreman, sasvim sigurno ne bi započeo u prvih jedanaest.

Lacio: Bude se Rimljani!

Lacio je prošlu sezonu završio na odličnom drugom mestu na tabeli, što znači da je Rimljanima pripala laskava vicešampionska titula, što nije nimalo lako u paklenoj konkurenciji, kakva jeste u italijanskom fudbalu. Sve to je ovom klubu pre svega donelo plasman u Ligu šampiona, što naravno i jeste primarni cilj Lacijala godinama unazad.
Kao što to obično biva, uprava ovog kluba nije na najozbiljniji način shvatila šta donosi igranje u elitnom takmičenju, i po ko zna koji put je odrađen diskutabilan prelazni rok, u kom nije bilo previše zvučnih pojačanja, a na sve to je klub napustio Sergej Milinković-Savić, koji je uz Ćira Imobilea praktično nosio tim Lacija u prethodnih nekoliko sezona.
Sve to je naravno dovelo do toga da klub iz prestonice ima baš dosta problema u poslednje vreme, međutim, kako vreme prolazi, tako i Lacio polako ali sigurno počinje da podseća na onu ekipu iz prošlog šampionata.
Naime, na poslednja četiri susreta izabranici Maurisija Sarija su ostvarili isto toliko trijumfa, nakon čega je ova ekipa uspela da se domogne šestog mesta na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na četvrtoplasiranu Fiorentinu, pa su se Rimljani ponovo ravnopravno uključili u borbu za plasman u Ligu šampiona, što je pre samo nekoliko kola delovalo poprilično nerealno.
U prošlom kolu je Lacio odigrao ne baš najbolji duel na svom terenu protiv Lećea, ali je ipak nekako domaćin uspeo da slavi minimalnim rezultatom, a jedini pogodak delo je Felipe Andersona.
Poput Intera, i Rimljani su uspeli da dođu do plasmana u nokaut fazu Lige šampiona, i to sa drugog mesta u grupi, uz četiri boda manjka u odnosu na Atletiko Madrid, a upravo plasman u osminu finala elitnog takmičenja i jeste bio primarni cilj za ovaj deo sezone, uz konstataciju da Lacio igra odlično od kako se zbog pauze u Ligi šampiona u potpunosti fokusirao na nacionalni šampionat.
Pomenimo još i da su izabranici Maurisija Sarija uspeli da se domognu plasmana u polufinale italijanskog Kupa, pošto je ova ekipa u četvrtfinalu eliminisala gradskog rivala Romu, a taj duel je završen rezultatom 1:0, i sve to je u dobroj meri doprinelo da Murinjo dobije otkaz.
Što se tiče izostanaka, Maurisio Sari za ovaj polufinalni meč protiv Intera neće moći da računa na Kasteljanosa, dok je Patrik pod znakom pitanja.

Naš predlog

Inter igra na veoma visokom nivou ove sezone, mada se i Lacio polako ali sigurno budi, i biće ovo jedan sasvim sigurno veoma dobar meč.
Deluje da bi vrlo lako i jedni i drugi mogli do makar jednog postignutog pogotka, pa vam preporučujemo da se oprobate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.96
.

Godinama unazad Inter ima dosta problema sa Lacijom, međutim, Neroazuri silno žele da dođu do novog trofeja koji bi bio i svojevrsna nagrada za sjajne partije u dosadašnjem toku sezone, pa vam hrabro savetujemo da se opredelite za jedinicu, za koju je kladionica Meridianbet odredila koeficijent 1.69.

Za kraj, deluje da će Neroazuri od prvog minuta susreta krenuti ofanzivno ka golu Lacijala, zbog čega vam hrabro preporučujemo da se oprobate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.