TIKET ZA VEČE (subota, 20.01.2024)

tiket dana

Subota veče nam donosi nekoliko veoma interesantnih mečeva za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan duel iz italijanskog, belgijskog i španskog šampionata.
Naravno, podsećanje da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Udineze – Milan – 2 @ 1.90 u Mozzartbet

Udineze igra dosta slabije nego što smo svi to očekivali, a trenutno se popularne Zebre iz Udina nalaze na šesnaestom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na timove koji su stacionirani u zoni ispadanja. I pored toga je tim iz Udina u poslednje vreme uspeo mnogima da pomrsi račune, a poslednji put je to bio slučaj u prošlom kolu kada je ova ekipa remizirala na gostovanju kod Fiorentine, uz konstataciju da je Viola izjednačujući pogodak postigla u finišu susreta.
Ne tako davno su Zebre uspela da slave i na svom terenu protiv ove sezone sjajne Bolonje, koja je legitiman kandidat za plasman u Ligu šampiona.
Nakon jednog dela sezone u kom Rosonerima ništa nije polazilo za rukom, Milan pruža sve bolje partije u poslednje vreme, pa su tako izabranici Stefana Piolija vezali tri veoma važna trijumfa u prvenstvu, što je u ovom trenutku dovoljno za treće mesto na tabeli.
U prošlom kolu je nekadašnji šampion Evrope odigrao jedan sjajan meč na svom stadionu i uspeo da savlada Romu, a taj duel je završen rezultatom 3:1.
Mišljenja smo da će se Rosoneri trijumfalno vratiti kući i sa ovog gostovanja, pa vam hrabro savetujemo da odigrate dvojku koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.90.

Klub Briž – Vesterlo – 4+ @ 2.10 u Mozzartbet

Belgijsko prvenstvo nam je u dosadašnjem toku donelo pregršt veoma interesantnih mečeva, a ovog puta smo za vas analizirali duel između Klub Briža i Vesterloa.
Klub Briž se trenutno nalazi na petom mestu na tabeli, a ono što treba istaći je da višestruki šampion Belgije u poslednje vreme igra dosta bolje nego što je to bio slučaj na startu šampionata, kada ova ekipa nije ličila na sebe.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu ovaj tim ne zna za poraz, a u prošlom kolu je Klub Briž u velikom derbiju remizirao na svom stadionu protiv Rojal Uniona, kada je bilo 1:1.
Vesterlo je trenutno stacioniran na jedanestom mestu na tabeli, ali je zanimljivo da i ova ekipa poput Klub Briža u poslednje vreme igra dostas dobro, pa je tako Vesterlo na četiri poslednja susreta bez poraza, a u tom periodu je ovaj tim ostvario tri trijumfa uz jedan remi. U prošlom kolu je Vesterlo savladao Molenbek na domaćem terenu sa 3:0.
Domaćin je veliki favorit, ali je sigurno da u poslednje vreme sjajni Vesterlo nema šta da izgubi, pa je vrlo izvesno da nam ovaj duel donose dosta pogodaka i savetujemo igru 4+ uz kvotu 2.10 u Mozzartu.

Selta – Sosijedad – GG @ 2.20 u Mozzartbet

Godinama unazad Selta pruža veoma promenljive partije u španskom šampionatu, a to je naravno slučaj i ovog puta, i u ovom trenutku se izabranici legendarnog Rafe Beniteza nalaze na šesnaestom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
U prošlom kolu je tim iz Viga remizirao na teškom gostovanju kod Majorke, a taj meč je završen rezultatom 2:1, dok je pre toga Selta odigrala svoj verovatno i najbolji meč ove sezone, pošto je na domaćem terenu savladan Betis sa 2:1.
Sosijedad ne igra onako dobro kao što je to bio slučaj prošle sezone, kada je ova ekipa završila na četvrtom mestu i uspela da izbori plasman u Ligu šampiona. Ovog puta će svi u klubu biti zadovoljni ako Sosijedad dođe i do pozicije koja vodi u Ligu Evrope, a u ovom trenutku se tim sa Anoete nalazi na šestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na sedmoplasirani Betis.
U prošlom kolu je Sosijedad poražen u najvećem derbiju Baskije, a taj duel je Atletik Bilbao dobio rezultatom 2:1 i tako se probio na odlično treće mesto na tabeli.
I jedni i drugi žele sva tri boda, a u takvoj situaciji je najbolje da se opredelimo za igru GG uz fantastičnu kvotu 2.20 u Mozzartu.

Ukupna kvota u kladionici Mozzartbet na večernjem tiketu za subotu iznosi 8.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.