Tiket dana (nedelja, 21.01.2024)

Tiket dana

Pored ligaškim takmičenja odmiču i dva kontinentalna šampionata, u Aziji i Africi, koja imaju dosta uticaja i na rezultate u Evropi jer su mnogi bitni fudbaleri sa svojim selekcijama. Kvote iz tiketa bile su važeće u trenutku njegovog sastavljanja.

Bornmut – Liverpul – GG3+ @ 1.85 u Mozzartbet

Mnogo problema su engleskim ekipama zadala dva kontinentala šampionata koja se igraju u ovom momentu. Na Azijskom kupu i Afričkom kupu nacija igra veliki broj fudbalera iz Premijer lige i to mođe da se odrazi i na konačan ishod ovog takmičenja. Liverpul je bez udarne igre Mohameda Salaha koji je sa Egipton u Obali Slonovače, dok je Japanac Endo u Kataru. Nije ni Bornmut kompletan, pored povređenih fudbalera sa svojim reprezentacijama su Semenjo i Uatara. Redsi su lideri Premijer lige, imaju samo jedan poraz u prvih 20 utakmica, a i taj neuspeh je bio problematičan, ako se neko seća utakmice protiv Totenhema. Za petama im je Mančester Siti koji ima dva boda manje i moglo bi da dođe do rokade na vrhu ukoliko Liverpul ne pobedi na Vitalitiju. Bornmut je u odličnoj formi, jesu izgubili od Totenhema ali tek posle sedam vezanih mečeva sa 6 pobeda i jednim remijem. Na tabeli su na 12. mestu, a pre ove serije bili su jedan od glavnih kandidata za selidbu u Čempionšip. Ovo je treće odmeravanje snaga ova dva tima u sezoni, oba prethodna dobio je Liverpul, u prvenstvu sa 3:1 i u EFL kupu sa 2:1. Očekujemo i sada bar tri gola i to na obe strane po neki. Za GG3+ kvota je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Menhengladbah – Augzburg – T12+ @ 1.70 u Mozzartbet

Borusija je odlično započela 2024. godinu, u prošlom kolu su pobedili Štutgart sa 3:1 na svom Borusija parku, a pošto je ovo prvo kolo drugog dela šampionata, ponovo igraju pred svojim navijačima. Ovog puta u goste im dolazi tim Augzburga. U prvom kolu nove sezone gledali smo spektakularni meč u Augzburgu koji je na kraju završen remijem 4:4, mada je Menhengladbah vodio sa 3:1. Augzburg je jesenas uglavnom bodove osvajao na svom terenu dok su na strani slavili samo jednom ali su tada dali pet golova Hajdenhajmu. Oni su godinu otvorili porazom od Leverkuzena na svom stadionu ali su jedini gol primili bukvalno u poslednjim sekundama nadoknade. Dobro je igrao Augzburg i nije zaslužio poraz od jesenjeg šampiona prošle subote. Menhengladbah ima odličan napad, do sada su dali 34 gola na 117 utakmica, što je u proseku tačno dva po meču. trebalo bi da prosek održe i protiv Augzburga, pa je naš predlog za ovaj meč Bundeslige domaćin daje dva gola. Za T12+ kvota je 1.70 u kladionici Mozzartbet.

Volos – PAOK – 2,2+ @ 1.67 u Mozzartbet

Solunci su preuzeli lidersku palicu u grčkoj Super ligi, mada imaju identičan broj bodova kao i Panatinaikos, po 41. Za njima je aktuelni šampiona AEK sa dva manje, te Olimpijakos koji je sakupio 35. Biće zanimljiv nastavak sezone u Grčkoj, a posebno plej-of koji sledi. Očekuje se uskoro da bude ukinuta i suspenzija prisustva gledalaca na tribinama i onda je fudbal izgledati onako kako i treba. PAOK ide u Volos po nove bodove, crno-beli imaju 8 pobeda i jedan poraz u poslednjih devet rundi, a uspeli su da ostanu u Ligi konferencija i za proleće, kao i da se plasiraju u polufinale domaćeg kupa. U Volosu su gostovali pre deset dana u kupu, tada je to bila osmina finala, i slavili su sa sigurnih 2:0. Volos je u seriji od pet uzastopnih poraza, četiri u prvenstvu i tom jednom u kupu od PAOK-a. Domaćin se nalazi na 12. mestu posle 18 kola i sigurno će igrati u plej-autu. Iza njih su trenutno samo dva tima, sa po dva boda manje. U prvom delu prvenstva na Tumbi je PAOK slavio minimalnu pobedu. Predlažemo dvojku a PAOK je baš raspucan u poslednje vreme i na poslednjih osam utakmica šest puta je davao 4 ili više pogodaka. Za 2,2+ kvota je 1.67 u kladionici Mozzartbet.

Maroko – Kongo – 1,2+ @ 2.05 u Mozzartbet

Polufinalista Mundijala u Kataru, selekcija Maroka, uradio je ono što se od njega očekivalo u prvom kolu Afričkog kupa nacija. Pobedili su tim Tanzanije sa 3:0, mada je sve do finiša meča maroko imao samo gol viška. Ipak, selekcija Valida Regragija je igrala izuzetno sigurno, pa rival može biti zadovoljan sa samo tri lopte u mreži. Tim koji ima hakimija, Bona, En Nesirija, Saisa, Zijeha, Amrabata i ostale, ne sme da strahuje za plasman u narednu rundu, a to mogu overiti već u meču sa ekipom Konga. Ova reprezentacija je stigla u Obalu Slonovače u lošoj formi ali je na startu uspela da otkine bod Zambiji. Nekadašnji Zair, a sadašnji Kongo, igrao je i na Mundijalu u Nemačkoj daleke 1974. godine i pamti se njihov poraz od Jugoslavije sa 9:0. Ima u ekipi Konga mnogo fudbalera koji igraju širom Evrope. Najpoznatiji su Visa iz Brentforda i Bakambu iz Galate, ali su tu i Embemba, Vamangituka, Banza i ostali. Maroko je doimenzija više i očekujemo njihov trijumf uz bar dva postignuta gola. Za 1,2+ kvota je 2.05 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 10.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.