Tiket za veče (nedelja, 21.01.2023)

tiket dana

Iza nas je još jedan zanimljiv sportski vikend, a za danas su preostale još utakmice koje počinju u večernjem terminu. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Ren – Marsej – GG @ 1.78 u PrimoBet

Šesnaestina finala kupa donosi nam duel dvije veoma kvalitetne ekipe koje pretenduju na sami trofej ovog takmičenja. Međutim jedna od ove dvije ekipe će svoje učešće u ovom takmičenju završiti ovde, dok će druga nastaviti pohod ka trofeju. Domaći tim je blagi favorit u ovom meču uslijed prednosti domaćeg terena ali forma Marseja u poslednje vrijeme nam garantuje kvalitetan meč i veliku borbu. Ren je u seriji od 3 uzastopna trijumfa, a u poslednjem kolu Lige 1 slavili su protiv veoma kvalitetne Nice rezultatom 2:0, dok su prije toga eliminisali ekipu Gengana iz kupa i tako obezbijedili plasman u šesnaestinu finala. Marsej je u poslednjem kolu remizirao na domaćem terenu sa ekipom Strazbura rezultatom 1:1, dok su u prethodnoj rundi kupa bili bolji od ekipe Thinovila rezultatom 0:1. Ova dva tima sastala su se prije nešto više od mjesec dana, a u tom meču se slavio Marsej rezultatom 2:0. Mišljenja smo da obje ekipe posjeduju kvalitet i da će biti viđen gol u obje mreže, pa vam predlažemo igru GG po kvoti 1.78 u PrimoBet kladionici.

Leće – Juventus – X2&2-5 @ 1.65 u PrimoBet

Prošao je Leće dug put od samog starta sezone gdje su bili u jednom momentu i lider na tabeli, ali ispostavilo se da je to sve kratkog maha, te da je realna pozicija ovog kluba u sredini tabele. Sa 21. osvojenim bodom trenutno se nalaze na 13. mjestu na tabeli, sa svega 4 boda više od opasne zone. U poslednje vrijeme igraju u zaista lošoj formi, pa su trenutno u nizu od 4 meča bez trijumfa. U poslednjem kolu su poraženi od Lacija u Rimu rezultatom 1:0. Juventus sa druge strane nastavlja da pruža kvalitetne partije i sigurno je da će do kraja sezone voditi veliku bitku sa Interom za naslov prvaka. U seriji su od 4 uzastopna trijumfa, a u poslednjem kolu su slavili protiv Sasuola rezultatom 3:0. Mišljenja smo da Juventus neće biti poražen ni na ovom gostovanju, pa vam predlažemo igru X2&2-5 po kvoti 1.65 u PrimoBet kladionici.

Elče – Valjadolid – 1X&2-5 @ 2.10 u PrimoBet

Biće ovo duel dva doskorašnja učesnika La Lige i dva konkurenta za povratak u istu. Elče je sa 33 osvojena boda na 10. mjestu na tabeli ali na samo 6 bodova zaostatka od mjesta koje vodi u elitni rang. Valjadolid je sa druge strane na 7. mjestu sa 35 osvojenih bodova i samo zahvaljujući seriji loših rezultata u poslednje vrijeme, nisu na nekoj od vodećih pozicija na tabeli. Gostujući tim je nanizao 3 uzastopna poraza i evidentno je da se nalaze u velikoj krizi, dok je domaćin nakon kratkoročne krize uspio da se konsoliduje. Elče je u poslednjem kolu slavio protiv Tenerifa rezultatom 0:1, dok je Valjadolid poražen od Burgosa identičnim rezultatom. Bolji momentum domaćih ali i njihove partije na domaćem terenu tokom čitave sezone, nagovještavaju nam da u ovom meču neće biti poraženi, te da ćemo vidjeti makar 2 gola na meču. Prema tome predlažemo igru 1X&2-5 po kvoti 2.10 u PrimoBet kladionici.

Gimaraeš – Estrela – 1X&0-3 @ 1.58 u PrimoBet

Viktorija Gimaraeš je jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone u Portugalu, pa i ne čudi da nakon 17 odigranih kola zauzimaju visoko 5. mjesto na tabeli sa 33. osvojena boda. U poslednjih 5 mečeva ne znaju za poraz i u tom periodu su upisali 3 trijumfa i 2 remija. U poslednjem kolu su slavili na domaćem terenu protiv ekipe Arouče rezultatom 2:1. Estrela je sa druge strane na 11. mjestu na tabeli sa 18 osvojenih bodova. U poslednjih 5 mečeva su samo jednom poraženi, a na poslednje dvije utakmice su upisali po remi. Gosti ne znaju za pobjedu van svog stadiona još od oktrobra mjeseca, te smo mišljenja da im to neće poći za rukom ni u ovom meču. Prema tome naš prijedlog za ovaj meč je igra 1X&0-3 po kvoti 1.58 u PrimoBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju iznosi 9.74 u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.