ONA JE NEZAUSTAVLJIVA: EVO KAKO JE OVA SREĆNICA OSVOJILA PREKO DVA I PO MILIONA DINARA!

Žene dominiraju početkom 2024. godine u Meridianu! M. V. iz Raške osvojila senzacionalnih 2.549.220 DINARA!

Možda je praznični period za nama, ali to ne znači da je završen i period darivanja u Meridianu. Da je M. V. htela da oseti duh božićnih čarolija govori i odabir igre koja joj je donela FRAPANTNU CIFRU.

Sugar Rush Xmas provajdera Pragmatic Play doneo je srećnoj ženi iz Raške preko DVA I PO MILIONA DINARA! Posle srećne dobitnice od pre nekoliko dana koja je osvojila EGT DŽEKPOT, žene još jednom potvrđuju da im nema ravnih kada su slot igre u pitanju!

M.V je imala zaista veliku sreću. Krenula je jako, postavila ulog na 400 DINARA po spinu i posle nekoliko “dobrih ruku” na njenom korisničkom nalogu se našlo nešto preko 600.000 DINARA!

To joj je omogućilo da krene u pohod na MULTIMILIONSKI DOBITAK! Ne samo da je aktivirala besplatne spinove, već su se množioci u njima ređali kao na traci! Vrednosti množioca su bile izuzetno visoke!

Samo putem besplatnih spinova zaradila je RAVNO 1.853.920 DINARA! Ukupna cifra na njenom korisničkom nalogu dostigla je 2.549.220 DINARA!

Slavlje u nekadašnjoj prestonici “stare srpske države” je moglo da počne!

Želiš i ti da se pridružiš listi Meridianovih MILIONERA? Potreban ti je korisnički nalog i malo sreće! REGISTRUJ SE, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE osvajaš 4.000 DINARA za slot zabavu i sportsko klađenje!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.