Tiket dana (utorak, 23.01.2024)

Tiket dana

U toku je završnica grupne faze na dva kontinentalna takmičenja a igraju se i zaostali mečevi širom Evrope uz neke utakmice kupova. Sasvim dovoljno materijala za ”gradnju” tiketa. Koeficijenti su važili u trenutku sastavljanja predloga.

Gambija – Kamerun – 2 @ 1.65 u SuperBet

Učesnik prethodnog Mundijala u Kataru, selekcija Kameruna, nalazi se u situaciji da mora da pobedi Gambiju da bi prošla grupu. I Gambijci imau neke šanse, ali posle dva poraza u prva dva kola one su minimalne, čak i da budu među najboljim trećeplasiranim timovima. Gambije nije bilo na kontinentalnim šampionatima do prethodnog, na kome su odmah prošli u četvrtfinale. Tada ih je izbacio baš Kamerun, koji je bio i domaćin prvenstva. Od Gambije tek treba očekivati dobre rezultate, tim je veoma mlad a za sada se ističe Musa Barou koji je igrao u Bolonji i Atalanti, a sada je u Saudijskoj Arabiji. U prva dvva kola izgubili su dosta lako od aktuelnog prvaka Senegala, pa su poraženi i od Gvineje minimalnim rezultatom. Kamerun je krenuo neočekivanim remijem sa Gvinejom, a onda su izgubili od Senegala sa 3:1. Zato ih samo pobeda vodi u drugu fazu i ne sumnjamo da će Ekambi, Abubakar, Angisa i ostali uspeti u tome. Za pobedu Kameruna dobija se koeficijent 1.65 u kladionici SuperBet.

Harts – Dandi – 1 @ 1.75 u SuperBet

Kako su završili 2023. godinu fudbaleri Hartsa su krenuli i u 2024. Pobedili su u prvom meču u godini Livingston na strani, da bi pre par dana u Kupu škotske eliminisali nižerazredni Spartans. Na tabeli Premijeršipa su na izvanrednom trećem mestu, odmah iz neprikosnovenog glazgovskog dvojca. ”Srca” žele da ostanu na toj poziciji do početka plej-ofa ali i do kraja sezone, pošto to mesto vodi u Ligu Evrope. Utakmica protiv Dandija je zaostali meč 12. kola u ovoj ligi, koji je trebalo da se igra početkom jeseni. Dandi je svoju prvu utakmicu u 2024. godini odigrao u subotu u okviru šesnaestine finala kupa i doživeli su poraz na gostovanju kod Livingstona sa 2:0. Dandi je trenutno na 7. mestu, njihov plan je da se domognu peste pozicije i da tako izbore plasman u plej-of. Ova dva tima sastala su se još pred kraj avgusta i tada je dandi slavio minimalnu pobedu na svom terenu. Očekujemo revanš Hartsa i trijumf domaćina u Edinburgu. Za jedinicu se u kladionici SuperBet dobija kvota 1.75.

Bordo – Valensijan – 1,2+ @ 1.80 u SuperBet

Posle kratke pauze zbog utakmica Kupa Francuske nastavlja se takmičenje u Ligi 2. Bordo je ispao u kupu od ekipe Nice sa 3:2, završio sa nastupom u najmasovnijem takmičenju, ali su Žirondinci pužili snažan otpor timu sa Azurne obale, jednom od najprijatnijih iznenaženja u Ligi 1. Možda je za Bordo tako i bolje, ovaj tim je u velikim problemima u prvenstvu i, kako stoje stvari, boriće se za opstanak. Nekadašnji velikan francuskog i evropskog fudbala već drugu sezonu igra u drugoj ligi i, gotovo izvesno, igraće barem još jednu. Imali su velike ambicije ali ne i potreban kvalitet da se vrate u elitu. Njihov rival u vanrednom kolu je Valensijan, ekipa koja je na poslednjem mestu na tabeli sa samo jednom pobedom i 11 osvojenih bodova u 20 utakmica. U prvom delu sezone Žirondinci su pobedili u Valensijanu sa 2:1, ali se to desilo još krajem septembra. I pored očajne sezone Bordo je veliki favorit u duelu sa ekipom sa severa Francuske i predlažemo jedinicu uz bar dva gola domaćina. Za 1,2+ kvota je 1.80 u kladionici SuperBet.

Bešiktaš – Adana – 1,2+ @ 1.95 u SuperBet

Bešiktaš je ponovo razočarao svoje navijače porazom od Pendikspora u gostima sa 4:0. To je težak udarac za nekadašnjeg šampiona Turske koji se nalazi na visokom četvrtom mestu, ali to je daleko od poželjnog za armiju navijača istanbulskog tima. Ni u Evropi se Bešiktaš nije proslavio, pa mu je ostao domaći kup i Super liga da, koliko toliko, poprave utisak za ovu sezonu. O tituli će odlučivati Fenerbahče i Galatasaraj a crno-belima sledi bitka za treće mesto sa Trabzonom, Rizeom ali i svojim sadašnjim rivalom Adanom. Tim Adane Demirspora je bez pobede na poslednjih pet mečeva, četiri u prvenstvu i jedan u kupu nisu dobili, ali su u Super ligi samo jednom i izgubili u ta četiri meča. Adana je ”domaćinski” tim, oni nemaju pobedu na strani ove sezone a odigrali su 8 utakmica u prvenstvu i tri u Evropi. Neće pobediti ni protiv Bešiktaša koji mora da ”vadi fleke” zbog katastrofe u prošlom kolu. Naš predlog je jedinica uz dva gola domaćina. za 1,2+ kvota je 1.95 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici SuperBet iznosi 10.13.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.