Tiket dana: Poeni igrača

Večeras je na programu pet utakmica 23. kola Evrolige, a na parket će i košarkaši Crvene zvezde. Pred nama je nekoliko veoma ujednačenih i zanimljivih duela, a mi smo za vas analizirali igrače sa ovih mečeva. Napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Marko Belineli (Virtus) – Poeni + (granica 13.5) @ 1.85 u MeridianBet

Tim Luke Bankija imaće danas veoma težak posao na gostovanju u Istanbulu, gdje će ih dočekati Fenerbahče koji će pokušati pobjedom da im se približi na samo jednu pobjedu zaostatka. Virtus i danas bez Šengelije koji je motor tima i jasno je da će lopta biti najviše u rukama iskusnog strelca Belinelija. U prethodnoj rundi Evrolige protiv Asvela, u meču sa malim brojem poena, postigao je 18 poena za oko 30 minuta provedenih na terenu. Za vikend je u pobjedi svog tima na gostovanju kod Varezea bio najefikasniji na meču sa 20 postignutih poena. Tokom čitave sezone igra u odličnoj formi i odsustvom Šengelije je postao prva violina tima, što je bilo i za očekivati. Prema tome mišljenja smo da će i danas odigrati maksimalno motivisano i fokusirano, te predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Jago dos Santos (Crvena zvezda) – Poeni + (granica 12.5) @ 1.85 u MeridianBet

Zvezda večeras gostuje u Berlinu kod već odavno otpisane Albe i sve sem trijumfa u ovom meču bilo bi ravno katastrofi. Večeras neće nastupiti Nedović, Topić ali i Teodosić, što nam govori da u Zvezdi preostaje samo jedan organizator igre – omaleni Brazilac. Jago je u poslednje vrijeme značajno podigao formu i čini se da se potpuno prilagodio ovom timu. U poslednjem kolu Evrolige je ubacio Baskoniji 26 poena, dok je za vikend u trijumfu nad FMP-om u ABA ligi postigao 17 poena. Večeras će sigurno dobiti dodatne minute i uzeti koji šut više, uslijed izostanka svih gore navedenih igrača. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Kostas Papanikolau (Olimpijakos) – Poeni + (granica 6.5) @ 1.85 u MeridianBet

Olimpijakos večeras ide na noge Realu, a van stroja u ovom meču su Nikola Milutinov i Mustafa Fol. To znači da će u jednom momentu morati da igraju sa veoma niskim petorkama, gdje će Kostas Papanikolau provesti određeno vrijeme na poziciji broj 4. Za očekivati je danas dobije dodatni prostor i dodatne minute u odnosu na prethodne mečeve, što znači 30+ minuta na parketu. Ove sezone prosiječno postiže 6 poena za 26 minuta provedenih na terenu. Uz današnju veću minutažu očekujemo da uzme barem 8-10 šuteva, što bi uz solidne procente šuta trebalo da bude sasvim dovoljno za 7 ili više poena. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Vejd Boldvin (Makabi) – Asistencije + (granica 4.5) @ 1.85 u MeridianBet

Makabi večeras dočekuje Panatinaikos i za očekivati je da gledamo jednu pravu borbenu utakmicu između dva veoma kvalitetna tima. Boldvin je dosta dugo odsustvovao sa parketa ali kada se vratio odmah je pokazao o kakvom igraču se radi. Njegova vizija igre i preciznost dodavanja čine ga jednim od ključnih organizatora igre ovog tima, što bi i večeras trebalo da rezultuje nešto većim brojem asistencija. U zadnjih 5 mečeva čak 4 puta je prelazio ovu granicu i mišljenja smo da će i večeras kako poenterski tako i kroz asistencije doprinjeti svom timu. Prema tome predlažemo igru asistencije (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak iznosi 11.71 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.