VREME JE ZA TENISKI SPEKTAKL: Australian open vam donosi vrhunske nagrade i najveće kvote za klađenje!

Vreme je za teniski spektakl i vrhunske nagrade!

Kada „bacimo pogled“ na parove polufinala Australijan opena – jasno je da nas čeka pravi teniski spektakl! 

Izuzev eliminacije Karlosa Alkarasa, velikih iznenađenja nije bilo, ali nas raduje činjenica da u završnici turnira gledamo trenutno najbolje igrače – Novaka Đokovića, Danila Medvedeva, Janika Sinera i Aleksandra Zvereva, koji su na vodećim pozicijama na ATP listi. 

Sve to govori nam da ćemo gledati nekoliko sati vrhunskog tenisa, a ulog je zaista veliki – finale Australijan opena, prvog gren slema ove godine. U to ime – za sve one koji vole „beli sport“ i online klađenje, sportska kladionica Meridian pripremila je fantastično iznenađenje! 

Za početak, pre nego što prvo polufinale startuje, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 4.000 dinara i to POTPUNO BESPLATNO! 

Nije potrebno da deponujete svoj novac, dovoljno je da kreirate i verifikujete nalog i to je to – novac je na vašem računu! 

Kako da ga iskoristite? Na primer, kladite se na polufinalne mečeve Australian opena, za koje vas očekuju NAJVEĆE KVOTE: 

Novak Đoković – Janik Siner, kec 1.50

Danil Medvedev – Aleksandar Zverev, kec 1.65

Naravno, možete otići korak dalje i ovaj tiekt učiniti još zanimljivijim, jer vas očekuje i vrlo interesantan specijal igara na istoj adresi. Evo nekoliko predloga za meč najboljeg tenisera današnjice, Novaka Đokovića:

ukupno brejkova 6.50: manje – kvota 1.90, više – kvota 1.80

ukupno taj-brejkova 1.50: manje – kvota 1.20, više – kvota 4.15

prvi brejk na meču: kec – kvota 1.65, dvojka – kvota 2.10

Kompletnu ponudu za klađenje možete pogledati OVDE, a ono što je zaista zanimljivo jeste da vam ovaj tiket može doneti fantastične nagrade, čak i ako bude nedobitan. O čemu se radi? 

Meridian je pre početka turnira lansirao promociju „Dođi, vidi, osvoji sve“, u kojoj je dovoljno da uplatite depozit i odigrate tiket koji sadrži meč Australian opena i možete se naći u konkurenciji da osvojite teniski reket, loptice, kao i mnogo bonusa za online klađenje. 

Detalje promocije pronađite OVDE i uživajte u novom teniskom spektaklu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.