TIKET ZA VEČE (subota, 27.01.2024)

tiket dana

Subota veče nam donosi nekoliko veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan duel iz italijanske Serije A, holandske Erdevizije, ali i španske Segunde.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta, kao i da su iste podložne promenama.

Milan – Bolonja – 1&2+ @ 2.20 u Mozzartbet

Milan igra sjajno u poslednje vreme, međutim, treba biti realan pa reći i da Rosoneri imaju dosta sreće, a najbolji primer za to je duel prošlog kola u Udinama, kada je nekadašnji šampion Evrope do trijumfa stigao u trećem minutu sudijske nadoknade nakon gola Okafora u trećem minutu sudijske nadoknade, a treba napomenuti da je četa Stefana Piolija sve do 83. minuta tog duela gubila sa 2:1.
Bilo kako bilo, trenutno se Rosoneri nalaze na trećem mestu na tabeli, i deluje da navijači ovog kluba neće imati previše brige oko plasmana u Ligu šampiona, pošto njihova omiljena ekipa ima čak devet bodova viška u odnosu na četvrtoplasiranu Fiorentinu.
Bolonja u poslednje vreme ima dosta problema, ali niko nije ni očekivao da izabranici Tijaga Mote čitavim delom šampionata igraju na veoma visokom nivou. Trenutno sedmo mesto nije za potcenjivanje, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Kaljarija, kada je bilo 2:1.
Mišljenja smo da će Milan dosta lakše nego što se očekuje doći do trijumfa, pa je idealno da se oprobate sa igrom 1&2+, a sve to uz fantastičnu kvotu 2.20 u Mozzartu.

Herakles – Ajaks – 2-2 @ 2.15 u Mozzartbet

Drugi tiket u večernjem tiketu za subotu nam stiže iz holandskog šampionata, gde će Herakles ugostiti ekipu Ajaksa. Domaćin se trenutno nalazi na petnaestom mestu na tabeli, koje i naredne sezone garantuje opstanak u društvu najboljih, a upravo to će i biti primarni cilj.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom stadionu protiv Volendama, a taj meč je završen rezultatom 1:1, pa trenutno ovaj tim ima čak sedam bodova viška u odnosu na ekipe iz zone ispadanja.
Ajaks nakon košmarnog početka sezone pruža sve bolje partije u holandskom prvenstvu, a trenutno se tim iz Amsterdama nalazi na petom mestu na tabeli. Na poslednjih pet mečeva u šampionatu Kopljanici su ostvarili četiri trijumfa uz neplanirani remi na domaćem terenu protiv Cvolea kada je bilo 2:2.
U prošlom kolu je nekadašnji šampion Evrope bez većih problema na svom terenu savladao RKC rezultatom 4:1, a vrlo lako je ta pobeda mogla biti i ubedljivija.
Ajaks igra sjajno na strani, pošto je ova ekipa vezala tri trijumfa van svog terena, i deluje da će se ta serija nastaviti, pa preporučujemo da se oprobate sa prelazom 2-2 uz sjajnu kvotu 2.15 u Mozzartu.

Levante – Tenerife – 1 @ 2.25 u Mozzartbet

Utisak je da španska Segunda odavno nije bila ovako interesantna, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Levantea i Tenerifa.
Na prvi pogled je jasno da Levanteu nije mesto u drugom po kvalitetu rangu španskog fudbala, a trenutno se tim iz Valensije nalazi na šestoj poziciji na tabeli koja je ujedno i poslednja koja na kraju regularnog dela šampionata donosi plasman u doigravanje. Podsećamo vas, prošle godine je ova ekipa stigla do finala plej-ofa, gde je Levante nažalost poražen od Alavesa.
U prošlom kolu je tim iz Valensije remizirao na gostovanju kod Mirandesa (1:1), uz napomenu da je domaći tim stigao do izjednačenja u drugom minutu sudijske nadoknade.
Tenerife je trenutno stacioniran na trinaestom mestu na tabeli, a tim sa Kanarskih ostrva igra jako loše u poslednje vreme, pošto je na četiri poslednja meča bez trijumfa, a tu računamo i poraz u prošlom kolu od Hihona na svom stadionu, kada je bilo 1:2. Pre toga je Tenerife poražen i od Elčea, takođe na svom stadionu, pa sumnjamo da će ovaj tim bolje odigrati na strani, pogotovu što gostuju kod Levantea koji je vezao tri trijumfa na svom stadionu, pa vam toplo preporučujemo da se opredelite za jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 2.25.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 10.64.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.