Tiket dana: Poeni igrača

Danas su na programu četiri utakmice 25. kola Evrolige, a mi smo za vas analizirali igrače sa ovih mečeva. Napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Miler Mekintajer (Baskonija) – Asistencije + (granica 7.5) @ 1.85 u MeridianBet

Miler Mekintajer je na početku sezone izgledao kao potpuno nelogično rešenje za Baskoniju, pošto do tada ni u jednom klubu nije uvjerio javnost da se radi o igračku evroligaškog kalibra. Međutim očigledno je da je mnogo napredovao, a ono što je njegovo najjače oružije su upravo asistencije. Kodi je jedan od najboljih asistenata lige, vrlo često imati outakmica sa 10 ili više asistencija i tip je igrača koji primarno razigrava a šuteve upućuje samo kada nema kome da doda loptu. Baskonija ima probleme sa povredama na pleju, ima ogromnu minutažu i povjerenje Ivanovića i mišljenja smo da na ovom susretu, na kom se očekuje brza košarka i veliki broj posijeda, može vrlo lako preko ove granice. Prema tome predlažemo igru asistencije (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Vejd Boldvin (Makabi) – Poeni + (granica 16.5) @ 1.85 u MeridianBet

Makabi večeras gostuje u Vitoriji kod ekipe Baskonije, što bi po svemu sudeći trebalo da donese meč sa velikim brojem poena. Obje ekipe su u vrhu tabele i ovaj meč će im biti veoma značajan u borbi za poziciju broj 6. Boldvin je po povratku iz povrede odmah preuzeo loptu u svoje ruke i još jednom potvrdio da se radi o sjajnom igraču i šuteru. U prethodnom kolu je protiv Reala postigoa 28 poena u Madridu, dok je u trijumfu protiv Panatinaikosa u Beogradu postigao 22 poena. U poslednja 3 meča je na prosijeku od čak 20 poena, pa ne treba da čudi ukoliko mu granica posle ove utakmice bude i nešto veća. Danas će sigurno imati koji šut više, protiv Baskonije koja dosta slabije brani njegovu poziciju. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Ajzea Kenan (Olimpijakos) – Poeni + (granica 13.5) @ 1.85 u MeridianBet

Olimpijakos u poslednje vrijeme ne igra baš naljbolje, a na to su se nadovezale i povrede Nikole Milutinova i Mustafe Fala koji ni danas neće biti na raspolaganju treneru i saigračima. U poslednjem kolu su teže nego što se očekivalo slavili protiv Albe na domaćem terenu, a na tom meču se posebno istekao Kenan koji je postigao čak 31 poen. Prije toga je na gostovanju kod Reala ubacio svega 6 poena, a na terenu je proveo manje od 20 minuta. Radi se o veoma iskusnom igraču koji ima sjajne procente šuta tokom čitave sezone, a njegova uloga je ove sezone značajno porasla. Trenutno igra u veoma dobroj formi i mišljenja smo da će upravo on povući ekipu naprijed na ovom veoma teškom gostovanju. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Mario Hezonja (Real Madrid) – Poeni + (granica 12.5) @ 1.85 u MeridianBet

Mario Hezonja je kao i ostali igrači Reala na veoma visokom nivou tokom čitave sezone. Na to sigurno utiče i sjajna hemija u ekipi, što je prouzrokovalo da prvak Evrope ne mora da strijepi za prvu poziciju na tabeli, već svaku utakmicu mogu da odigraju nešto opuštenije. Hezonja u poslednje vrijeme igra veoma dobro i skoro na svakom meču je dvocifren. U pobjedi protiv Olimpijakosa bio je drugi najefikasniji igrač u svom timu sa 16 postignutih poena, dok je u poslednjem kolu protiv Makabija postigao identičan broj (16). Zadnji 5 mečeva je na prosijeku od čak 15 poena, a u današnjem meču neće imati ko da ga čuva, tako da se očekuje veoma efikasan meč u kom Real igra protiv druge najlošije odbrane u ligi. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak iznosi 11.71 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.