Uplovi u novu avanturu: Registruj se, preuzmi 4.000 dinara i pokreni zabavu!

Odmah nakon registracije osvajate 4.000 dinara za sport i slot!

U moru fantastičnih promocija koje je Meridian priredio svojim zadovoljnim igračima, jedna se posebno izdvaja. Akcija koju ćemo vam predstaviti posebno će oduševiti novajlije!

Još uvek nemate korisnički nalog na MESTU NAJBOLJE ZABAVE? Pravi je trenutak da se REGISTRUJETE na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji. Zašto?

Zato što vas odmah nakon REGISTRACIJE čeka fantastičan bonus dobrodošlice od  4.000 DINARA koje možete iskoristiti za slot zabavu i sportske tikete.

Uživajte u spektakularnim igrama iz kategorije “slotovi” na sajtu meridianbet.rs, isprobajte neke popularne igre kao što su: Leprechaun wish, Shaolin crew, Titan Roulette, Book of Egypt, Wild icy fruits i mnoge druge, jer vas čeka zaista „brdo“ spektakularnih slot igara…

Nakon toga možete obrobati svoje umeće u sportskom klađenju. Danas su u fokusu mečevi engleske Premijer lige i španske Primere, a kao najzanimljiviji duel izdvajamo meč između Hetafea i Real Madrida. Real juriša na pobedu kako bi preuzeo samo čelo tabele.

Pored toga, ljubitelji košarke moći će da uživaju uz još jedno kolo Evrolige. Sastavite vaš BESPLATAN TIKET i uživajte u sjajnoj zabavi! Bilo da ste navijač Crvene zvezde Meridianbet ili Partizana, čekaju vas najbolji uslovi i najveće kvote za online klađenje!

Dobrodošli u Meridian, mesto na kojem vaše snove pretvaramo u stvarnost!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.