TIP DANA: Vulvs – Mančester Junajted: Vukovi oštre zube za Junajted!

U četvrtak je nešto slabija ponuda za klađenje nego što je to bio slučaj u prethodna dva dana, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Vulverhemptona i Mančester Junajteda.
Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 21:15h.

Vulvs: Sjajne partije u poslednje vreme!

Vulverhempton godinama unazad nema većih problema da izbori opstanak, a ne treba zaboraviti ni da smo ovu ekipu ne tako davno gledali u završnici Liga Evrope.
Prošlu sezonu su popularni Vukovi završili na trinaestom mestu na tabeli, i treba istaći da se ponovo opstanak u društvu najboljih ni u jednom trenutku nije dovodio u pitanje.
Utisak je da su čelni ljudi popularnih Vukova imali nešto veće ambicije pred početak ovogodišnjeg izdanja engleske Premijer lige, međutim, trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na jedanaestom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na šestoplasirani Vest Hem, a to je ujedno i poslednja pozicija koja na kraju šampionata donosi izlazak u Evropu.
Ruku na srce, Vulverhempton igra na veoma visokom nivou u poslednje vreme, a na poslednja četiri meča u šampionatu ovaj tim je bez poraza, uz konstataciju da su u tom periodu izabranici Geri O’ Nila ostvarili čak tri trijumfa, uz samo jedan remi, i to baš u prošlom kolu kada je ovaj tim na teškom gostovanju kod Brajtona, odigrao meč bez pogodaka.
Pre toga su Vukovi ostvarili veoma važan trijumf na svom stadionu protiv Evertona, kada je bilo 3:0, što je jedna od najboljih partija ovog tima u dosadašnjem toku prvenstva.
Inače, kada su u pitanju partije na domaćem terenu, do sada je četa Gerija O'Nila odigrala deset mečeva i ostvarila pet trijumfa, tri remija, ali i dva poraza, uz napomenu da je Vulverhempton na pet poslednjih duela na svom terenu ostvario čak četiri trijumfa uz samo jedan remi i to protiv Notingem Foresta, kada je bilo 1:1. U tom periodu je ovaj tim uspeo da savlada i ekipe poput Čelsija i Totenhema, čime su Vukovi još jednom podsetili sve ljubitelje engleskog fudbala da na domaćem terenu igraju na veoma visokom nivou, i to godinama unazad.
Inače, poslednji međusobni meč Mančester Junajted i Vulverhempton su odigrali u prvom kolu ovogodišnjeg izdanja Premijer lige, kada je tim sa Old Traforda slavio sa 1:0.
Za kraj, Vukovi su do poslednjeg trijumfa u prvenstvu nad nekadašnjim šampionom Engleske došli u januaru 2022. godine, kada je bilo 0:1 za Vulvse.

Mančester Junajted: Još jedna košmarna sezona za tim sa Old Traforda!

Sva je prilika da ćemo biti svedoci još jedne teške sezone za Junajted, pošto se u ovom trenutku nekadašnji šampion Engleske nalazi na katastrofalnom devetom mestu na tabeli uz čak devetnaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Liverpul, a pominjemo to prvo mesto iz razloga što se u taboru Đavolova, čak pred početak ove sezone govorilo i o napadu na šampionsku titulu.
Start sezone nije izgledao toliko loše, međutim, već posle samo nekoliko kola videlo se da Junajted nema šta da traži kada je u pitanju borba za najviši plasman.
Podsećamo vas, prošle sezone je tim sa Teatra snova uspeo da se domogne Lige šampiona, a kada smo se već dotakli najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, sigurno je da i te kako poražavajuće zvuči podatak da je ova ekipa u konkureniciji Bajerna, Galatasaraja i Kopenhagena zauzela poslednje mesto u grupi, pa ne samo da nije uspela da dođe do plasmana u nokaut fazu elitnog takmičenja, već englesi predstavnik nije došao ni do treće pozicije, koja garantuje igranje na proleće u nokaut fazi Liga Evrope.
Kada je u pitanju Premijer liga, na poslednjih pet mečeva u najboljoj ligi na svetu, Junajted je ostvario samo jedan trijumf, dva remija i isto toliko poraza.
Zanimljivo je da je i do tog jedinog trijumfa tim sa Teatra snova stigao nakon velikog preokreta nad ekipom Aston Vile, pošto su gosti iz Birmingema na tom duelu vodili sa 0:2, a onda je jedan od najtrofejnijih evropskih klubova ubacio u petu brzinu i nekako stigao do pobede.
U prošlom kolu su puleni Erika Ten Haga odigrali jedan ruku na srce solidan meč i remizirali na svom stadionu protiv Totenhema, a taj duel je završen rezultatom 2:2, a treba napomenuti da je Junajted iz dva udarca u okvir gola Pevaca, postigao isto toliko golova.
Na gostovanjima je do sada nekadašnji šampion Engleske odigrao deset mečeva i ostvario četiri trijumfa, jedan remi i čak pet poraza, a poslednju pobedu na strani Mančester Junajted je ostvario još krajem novembra, kada je ova ekipa deklasirala Everton na Gudisonu, rezultatom 0:3.
Pominjali smo dosta puta da Junajted ima ogromne kadrovske probleme, a što se tiče večerašnjeg meča, Ten Hag neće moči da računa Amrabata, Lindelofa, Malasiju i Marsijala, dok su pod znakom pitanja Maunt, Rašford i Van Bisaka, pa nam sve ovo govori da Đavolove očekuje veoma težak zadatak na jednom od najtežih gostovanja u Premijer ligi.

Naš predlog

Mančester Junajted ima baš dosta problema ove sezone, a ako uzmemo u obzir da Vulvsi igraju fenomenalno u poslednje vreme, sve ukazuje na novi poraz tima sa Old Traforda, vam hrabro savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.70.

U poslednje vreme Vukovi na domaćem terenu igraju gotovo bez greške, a za očekivati je da Junajted bude taj koji će ipak napasti od prvog minuta, pa se vrlo lako može desiti da na ovom duelu vidimo makar po jedan pogodak na obe strane, zbog čega vam savetujemo da se oprobate sa igrom GG, a sve to uz kvotu 1.62 u Meridianu.

Za kraj, smatramo da ćemo ovde videti makar jedan pogodak u prvom poluvremenu i makar jedan u drugom delu igre, pa vam preporučujemo da odigrate sve popularniju igru I1+&II1+, za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.