TIKET DANA (četvrtak, 01.02.2024)

Tiket dana

U četvrtak je nešto slabija ponuda za klađenje, ali daleko od toga da se ne može sastaviti pristojan tiket. Ovog puta smo za vas analizirali po jedan duel iz engleskog, španskog i belgijskog šampionata.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta, kao i da su iste podložne promenama
.

Vest Hem – Bornmut – 1 @ 2.50 u Maxbet

Prvi duel koji smo za vas ovog puta analizirali dolazi nam iz najjače evropske lige, gde će snage odmeriti Vest Hem i Bornmut.
Čekićari generalno igraju na veoma visokom nivou ove sezone, što nam svakako najbolje pokazuje i trenutno šesto mesto na tabeli uz osam bodova manjka u odnosu na petoplasiranu Aston Vilu, koja ima i meč viška. U prošlom kolu su izabranici Dejvida Mojesa remizirali na gostovanju kod Šefilda, a taj meč je završen rezultatom 2:2. Takođe, treba napomenuti da je klub iz prestonice poslednji poraz u prvenstvu doživeo još početkom decembra.
Bornmut je pred kraj godine bio u jednoj fenomenalnoj seriji rezultata, ali kako vreme prolazi ovaj tim igra sve slabije, pa trenutno ne sme da iznenadi trinaesto mesto na tabeli.
U prošlom kolu su popularne Pčelice doživele težak poraz na domaćem terenu od Liverpula, a taj susret je završen rezultatom 0:4.
Ne treba ovde očekivati puno pogodaka, a veliku prednost ipak dajemo Vest Hemu, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu, za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 2.50.

Hetafe – Real Madrid – GG @ 2.10 u Maxbet

Godinama unazad Hetafe igra na veoma visokom nivou na domaćem terenu, i uglavnom je to uvek bilo dovoljno za opstanak u društvu najboljih, a naravno, ne treba zaboraviti ni da je pre nekoliko godina ekipa iz predgrađa Madrida uspela da dođe do petog mesta na tabeli, i direktnog plasmana u Ligu Evrope, gde je čak Hetafe uspeo da dođe i do plasmana u nokaut fazu.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na odličnom desetom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je Hetafe slavio na svom stadionu protiv Granade, kada je bilo 2:0.
Real Madrid se u prvenstvu dosta muči u poslednje vreme, ali ono što je najbitniji je da kraljevski klub pobeđuje, i biće ovo lepa prilika da izabranici Karla Ančelotija na tabeli preteknu prvoplasiranu Đironu, koja ove sezone igra nestvarno dobar fudbal.
U prošlom kolu su Madriđani posle preokreta slavili na gostovanju kod Las Palmasa, a taj duel na Kanarskim ostrvima je završen rezultatom 1:2. Kolo pre toga je Real stigao do trijumfa nad Almerijom u devetom minutu sudijske nadoknade.
Real u poslednje vreme dosta lako prima, ali i postiže golove, pa je najrealnije da se ovde probate sa igrom GG uz kvotu 2.10 u Maxbetu.

Mehelen – Anderleht – 2 @ 2.25 u Maxbet

Za kraj, poslednji meč koji smo za vas u četvrtak analizirali u dnevnom tiketu, nam stiže iz belgijske lige, gde će snage odmeriti Mehelen i Anderleht.
Mehelen se u ovom trenutku nalazi na osmom mestu na tabeli, i kada se sve sabere i oduzme, svakako da svi navijači ovog tima mogu da budu zadovoljni sa do sada prikazanim.
Na poslednja dva susreta Mehelen je ostvario isto toliko trijumfa, pa se ova ekipa sada približila poziciji koja vodi u plej-of za osam bodova, što je i dalje veliki zaostatak.
U goste im stiže Anderleht koji konačno ove sezone počinje da podseća na onu ekipu koja je u jednom periodu dominirala belgijskim fudbalom. U ovom trenutku se tim iz Brisela nalazi na drugom mestu na tabeli uz čak jedanaest bodova manjka od prvoplasiranog Rojal Uniona, koji ima i meč viška pošto je ova ekipa u prošlom kolu slavila protiv Molenbeka na svom stadionu u jednom sjajnom duelu koji je završen rezultatom 3:2.
Inače, Anderleht je u susretu prvoplasirane i drugoplasirane ekipe odigrao nerešeno protiv Rojal Uniona, uz konstataciju da je Anderleht preko Torgana Azara stigao do remija u drugom minutu sudijske nadoknade. Prava za kiks više nema, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 uz sjajnu kvotu 2.25 u Maxbetu.

Ukupna kvota na dnevnom tiketu za četvrtak u kladionici Maxbet iznosi 11.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.