Dobrodošli u KUĆU NAJVEĆIH DŽEKPOTOVA: Pridružite se listi naših MILIONERA!

Samo u poslednjih godinu dana Meridian je isplatio preko 103 MILIONA DINARA putem džekpotova!

Da li ste ikada sanjali o nenadanom, vanserijskom dobitku koji će vam iz korena promeniti život? Ako je odgovor potvrdan, postoji jedno mesto koje vašu maštu pretvara u stvarnost.

Dobrodošli u KUĆU NAJVEĆIH DŽEKPOTOVA, postanite deo LISTE NAŠIH MILIONERA!

Meridian je samo u proteklih godinu dana putem DŽEKPOTOVA isplatio više od 103 MILIONA DINARA!

Pre samo nekoliko dana svedočili smo još jednom veličanstvenom dobitku. Pao je prvi EPIC JACKPOT! Srećni igrač M.V. ostvario je dobitak od tačno 23.410.018 DINARA!

Posebno iznenađenje očekuje ljubitelje igara provajdera Expanse Studios. Ukoliko se opredelite za igre ovog proizvođača u igri ste za tri PROGRESIVNA DŽEKPOTA.

Zadovoljni igrač Meridiana iz Niša i dalje drži REKORD najvećeg isplaćenog džekpota u Srbiji i jednog od najvećih na evropskom tlu! Tresao se region kada je igrajuć slot Wild Crusade: Empire Treasure srećni igrač ostvario dobitak od neverovatnih 1.125.234 EVRA!

Želite da se nađete na listi naših MILIONERA, a nemate korisnički nalog? Potrebno je samo nekoliko trenutaka da se REGISTRUJETE nakon čega počinje zabava! Odmah nakon REGISTRACIJE dobijate 4.000 DINARA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.