TIKET ZA VEČE (subota, 03.02.2024)

tiket dana

Subota veče nam donosi nekoliko veoma interesantnih mečeva, a ovog puta smo za vas analizirali po jedan duel iz italijanske Serije A, francuske Lige 1, ali i iz nemačke Cvajte.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta, kao i da su iste podložne promenama.

Bolonja – Sasuolo – 1&2+ @ 2.30 u Mozzartbet

Bolonja u poslednje vreme ne igra tako dobro kao što je to bio slučaj u prvom delu šampionata, međutim, i pored toga je ovaj tim trenutno stacioniran na visokom osmom mestu na tabeli, što je svakako sjajna stvar pošto je primarni cilj pre početka sezone bio opstanak u društvu najboljih.
U prošlom kolu su izabranici Tijaga Mote za koga se otima nekoliko klubova na Apeninima, uspeli da remiziraju na gostovanju kod Milana, i to golom Orsolinija sa bele tačke u poslednjim trenucima susreta, što je svakako dobra stvar, pošto je utisak da je Bolonja u blagoj krizi rezultata.
Sasuolo će posle dosta vremena po svemu sudeći imati dosta problema da sačuva prvoligaški status, pošto se trenutno tim iz Ređo Emilije nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja. U prošlom kolu su Domeniko Berardi i drugari poraženi na gostovanju kod Monce, a taj meč je završen rezultatom 1:0.
Svakako da je Bolonja veliki favorit na ovom duelu, a sva je prilika da ćemo videti makar dva pogotka na ovom susretu pa savetujemo igru 1&2+ uz kvotu 2.30 u Mozzartu.

Nant – Lans – G2+ @ 2.35 u Mozzartbet

Nant ima ogromnih problema u poslednje vreme, a verovatno i najbolji pokazatelj za to je što je ova ekipa na pet poslednjih mečeva bez trijumfa, a u tom periodu je ovaj tim doživeo čak četiri poraza uz samo jedan remi, i sve to je u ovom trenutku dovoljno za trinaesto mesto na tabeli uz samo tri bodova viška u odnosu na najugroženije timove na tabeli.
U prošlom kolu je ova ekipa konačno odigrala jedan dosta dobar meč i to na gostovanju kod ove sezone sjajnog Remsa, a taj meč je završen rezultatom 0:0.
U goste im stiže Lans koji je prošle sezone mimo svih očekivanja stigao do vicešampionske titule, i to uz samo bod zaostatka u odnosu na PSŽ. Ovog puta Lans igra nešto slabije, a trenutno se ova ekipa nalazi na osmoj poziciji na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na šestoplasirani Rems, i upravo ta šesta pozicija će i biti primarni cilj Lansa pošto je to poslednje mesto koje na kraju šampionata vodi u Evropu.
Nantu ništa ne polazi za nogom u poslednje vreme i to bi mogao da iskoristi Lans koji bi vrlo lako mogao da postigne dva ili više pogotka na ovom duelu, pa vam savetujemo da se oprobate sa igrom G2+ uz sjajnu kvotu 2.35 u Mozzartu.

Herta – Hamburg – 4+ @ 2.00 u Mozzartbet

Poslednji meč koji smo za vas ovog puta analizirali u večernjem tiketu za subotu nam stiže iz nemačke Cvajte, gde će koplja ukrstiti Herta i Hamburg.
Već na prvi pogled vidimo da ovim timovima nije mesto u drugoj ligi, ali šta je tu je. Herta je do sada odigrala devetnaest mečeva i ostvarila sedam trijumfa, isto toliko poraza, ali i pet remija, pa se trenutno nekadašnji prvoligaš nalazi na desetom mestu na tabeli.
U prošlom kolu je tim iz Berlina glatko poražen na gostovanju kod Vehena, a taj duel u Vizbadenu je završen pobedom domaćeg tima od 3:1.
HSV godinama unazad pokušava da se vrati u najkvalitetniji rang nemačkog fudbala, međutim, ne previše uspešno, a svakako da je i ovog puta upravo to primarni cilj. Trenutno se Hamburg nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na trećeplasirani Kil. U prošlom kolu je ova ekipa poražena na svom stadionu od Karslruea, u jednom spektakularnom meču koji je završen rezultatom 3:4.
Mišljenja smo da nas i ovog puta očekuje prava goleada pa vam toplo preporučujemo da se fokusirate na igru 4+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.00.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 10.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.