Tiket dana (ponedeljak, 05.02.2024)

Tiket dana

Nešto slabija ponuda nas očekuje danas, ali je to već pravilo za ponedeljak. Predložene kvote važile su u vreme pisanja teksta.

Roma – Kaljari – 1,2+ @ 1.73 u Mozzartbet

Rimljani su se rastali s Murinjom, otkaz ”posebnom” skupo će ih koštati, ali je šok terapija uspela i Vučica je vezala dve pobede. Slavili su protiv timova protiv kojih se to i očekivalo, prvo su dobili Veronu na Olimpiku a onda i Salernitanu u gostima. Sada igraju s još jednim timom sa samog dna tabele, u goste im stiže povratnik u elitu ekipa Kaljarija. Tim sa Sardinije ima samo jednu pobedu u poslednjih sedam kola i nije čudo da jw ovo kolo doekao u zoni ispadanja, doduše sa istim brojem bodova kao i Udineze i Verona ispred njih. Kaljari je izgubio dve prethodne utakmice, prvo na gostovanju kod Frozinonea a onda i na svom terenu od Torina. Roma je pred ovo kolo bila peta, krajnji cilj je plasman u Ligu šampiona i sve je podređeno tome. Utakmice kao ova protiv Kaljarija moraju da se dobiju, a Roma je to uradila i na Sardiniji jesenas kada je slavila sa ubedljivoh 4:1. Naš predlog je jedinica uz dva gola domaćina i nema sumnje da će navijači Vučice toplo pozdraviti Danijele De Rosija, novog trenera Rome. Kvota za kombinaciju 1,2+ iznosi 1.73 u kladionici Mozzartbet.

Makabi Haifa – Makabi Tel Aviv – 1 @ 2.70 u Mozzartbet

Dve najbolje izraelske ekipe sastaju se po treći put u nepunih mesec dana. Prvi okršaj dobio je Makabi iz Haife i to kao gost u Tel Avivu, nanevši tako svom imenjaku prvi poraz u sezoni. Samo dve sedmice nakon toga ukrstili su koplja u kupu, a tada je ekipa iz Tel Aviva slavila posle penala i stigla do trofeja u Toto kupu. Sada po prvi put igraju u Haifi i to je lepa prilika za aktuelon šampiona da dodatno smanji zaostatak za liderom, koji u ovom momentu iznosi četiri boda. Mogao je tim iz Haife da preuzme čelo tabele da nije u prošlom kolu poražen kod Hapoela u Ber Ševi. Eventualni poraz od lidera iz Tel Aviva mogao bi i definitivno da ih rastavi od titule koju su osvajali u prethodnim godinama jer bi razlika iznosila sedam bodova, a Makabi iz tel Aviva ima samo jedan poraz u prvih 19 kola. Ne očekujte goleadu, ali mi verujemo u trijumf domaćeg tima. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija kvota 2.70.

FCSB – Farul – GG3+ @ 2.10 u Mozzartbet

Uskoro će rumunska prva liga da se podeli na dva dela, prvih šest timova igraće za titulu a ostalih osam za opstanak. Sve ide na vodenicu ekipe FCSB koja krupnim koracima grabi ka tituli. Posle 23 odigrana kola imaju čak 11 bodova više od prvog pratioca Kluža, a iza sebe imaju četiri uzastopna trijumfa u prvenstvu sa čak 13 datih golova u tom periodu. Ne samo da pobeđuje, već tim iz Bukurešta igra izuzetno lepršavo i mogao bi polako da preuzima primat u ovoj zemlji, a sećamo se da su oni naslednici nekada slave Steaue, bivšeg prvaka Evrope. Njihov gost na zatvaranju 20. kola je aktuelni prvak Farul iz Konstance. Ekipa iz najpoznatije luke ne može da se pohvali učinkom kao prethodne sezone, pa trenutno zauzima tek 4. mesto, a od FCSB-a ima ogromnih 14 bodova manje. Ekipa iz prestonice slavila je jesenas i u Konstanci, doduše zahvaljujući samo jednom golu, ali sada očekujemo otvorenu borbu sa obe strane i meč na gol više. Nemaju gosti šta da čuvaju, pokušaće da pobede, a naš predlog je igra GG3+ sa koeficijentom 2.10 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Mozzartbet iznosi 9.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.