TIP DANA: Dortmund – Frajburg: Milioneri ispravljaju kiks iz Hajdenhajma!

U petak je odlična ponuda za klađenje, pošto nas širom Evrope očekuje nekoliko veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel na Signal Iduna Parku gde će snage odmeriti Dortmund i Frajburg.
Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 30 minuta.

Dortmund: Meč koji Milioneri prosto moraju da dobiju!

Godinama unazad je Borusija iz Dortmunda rame uz rame sa Bajernom, međutim, poslednju deceniju su popularni Milioneri uglavnom sezonu završavali na drugom mestu na tabeli.
To je bio slučaj i prošlog puta, u jednoj neverovatnoj završnici, u kojoj je Dortmund imao sve u svojim rukama uoči poslednjeg kola, međutim, u posalednjem meču je tim sa Signal Iduna Parka samo remizirao na svom stadionu protiv Majnca, što su Bavarci umeli da iskoriste i dođu do jedanaeste uzastopne titule šampiona Nemačke.
Primarni ciljevi se ni pred početak ove sezone nisu promenili, uz konstastaciju da Milioneri ovog puta nemaju šta da traže kada je u pitanju borba za naslov prvaka.
Naime, u ovom trenutku se izabranici Edina Terzića nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz čak petnaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Leverkuzen, pa će se do kraja šampionata tim sa Signal Iduna Parka fokusirati na borbu za plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
Na poslednjih pet susreta u prvenstvu Terzićevi puleni su ostvarili tri trijumfa i dva remija, a u prošlom kolu je ovaj tim nažalost samo remizirao na gostovanju kod Hajdenhajma kada mimo svih očekivanja nije bilo pogodaka.
Pre toga su Milioneri ostvarili veoma važan trijumf na svom terenu protiv Bohuma, a taj meč je završen rezultatom 3:1, uz konstataciju da je domaćin vrlo lako mogao i do ubedljivijeg trijumfa.
Treba podsetiti na blistave partije nemačkog predstavnika u Ligi šampiona, gde je Dortmund u sasvim sigurno najtežoj grupi uspeo da dođe do prvog mesta, i to ispred timova kao što su PSŽ, Njukasl i Milan.
Na šest odigranih mečeva u elitnom takmičenju izabranici Edina Terzića su ostvarili tri trijumfa, dva remija i samo jedan poraz, i to na gostovanju kod PSŽ-a, što je donekle i bilo očekivano.
Protivnik nemačkom timu u osmini finala Lige šampiona biće holandski PSV i slobodno možemo konstatovati da je tim sa Signal Iduna Parka imao dosta sreće pri žrebu, mada Filipsovci igraju brutalno dobar fudbal ove sezone.
Za kraj, na domaćem terenu je nekadašnji šampion Nemačke do sada odigrao deset mečeva i ostvario šest trijumfa, dva remija i isto toliko poraza, i generalno, treba reći da smo navikli na nešto bolje partije Borusije na svom stadionu.

Frajburg: Četiri vezana poraza od Borusije!

Frajburg je prošle sezone igrao sjajan fudbal čitavim tokom šampionata, a na kraju je ovaj tim uspeo da se domogne fenomenalne pete pozicije na tabeli, koja kao što je to dobro poznato donosi plasman u Ligu Evrope.
Zanimlijvo je da je popularnim Brazilcima iz Brizgaua izmakla četvrta pozicija i plasman u Ligu šampiona za samo tri boda, ali je sasvim sigurno i ovo veliki uspeh za tim kome je najveći uspeh u dosadašnjoj istoriji plasman u finale nemačkog Kupa, pre dve godine, kada je Lajpcig bio bolji i zasluženo slavio u tom finalu, a zanimljivo je da je to ujedno bio i prvi trofej u istoriji za popularne Bikove.
Kao što smo već napomenuli, Frajburg je ove sezone predstavljao Nemačku u Ligi Evrope, gde je ovaj tim bez većih problema uspeo da dođe do plasmana u narednu fazu, preciznije u šesnaestinu finala, pošto je nemački predstavnik na kraju zauzeo drugo mesto na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Vest Hem, ali i čak pet bodova više u odnosu na trećeplasirani Olimpijakos.
Na šest odigranih mečeva u drugom po kvalitetu evrospkom klupskom takmičenju, izabranici Kristijana Štrajha su ostvarili četiri trijumfa uz dva poraza, i to oba od Vest Hema.
Utisak je da Frajburg u ovogodišnjem izdanju Bundeslige ne pruža partije od prošle sezone, međutim situacija toliko nije ni naivna, pošto se ova ekipa trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na šestoplasirani Ajntrajt, i već sada deluje da će se ovaj tim do kraja prvenstva boriti za mesto koje donosi plasman u Ligu Evrope.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu, Štrajhovi puleni su ostvarili samo jedan trijumf, tri poraza, ali i jedan remi, a u prošlom kolu su Brazilci iz Brizgaua poraženi na svom stadionu od ove sezone sjajnog Štutgarta, a taj duel je završen rezultatom 1:3.
Ni pre toga se sedmoplasirani tim na tabeli nije proslavio pošto je na gostovanju kod Verdera iz Bremena poražen rezultatom 3:1.
Inače, do sada je Frajburg na strani odigrao deset mečeva i doživeo čak šest poraza, samo jedan remi, ali i tri trijumfa, uz konstataciju da je ova ekipa do poslednje pobede na strani došla još početkom decembra kada je savladan Volfsburg rezultatom 0:1.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, Dortmund je četiri puta zaredom slavio protiv Frajburga, a sva je prilika da će to biti slučaj i ovog puta zbog čega vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.55.

Golova ne bi smelo da manjka na Signal Iduna Parku, pa vam toplo preporučujemo da se fokusirate na igru 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.31.

Za kraj, kako smo u velikoj meri ubeđeni u pobedu domaćina na ovom duelu, ali i veliki broj pogodaka, idealno je da probate sa kombinacijom igara 1X&4+, a sve to uz kvotu 2.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.