TIKET ZA VEČE (nedelja, 11.02.2024)

tiket dana

Nedelja veče nam donosi nekoliko sjajnih duela, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan meč iz francuskog, španskog i portugalskog šampionata.
Naravno, podsećanje da su kvote podložne promenama, kao i da su iste bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Nica – Monako – 0-2 @ 1.81 u Mozzartbet

Nica u ovom trenutku igra možda i najtvrđi fudbal u Evropi, a jedan od najboljih pokazatelja za to je da je ova ekipa u dosadašnjem toku šampionata na dvanaest odigranih mečeva primila samo jedanaest pogodaka, a postigla dvadeset. Trenutno se tim sa Azurne obale nalazi na drugom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi direktan plasman u Ligu šampiona, što bi svakako bio ogroman uspeh.
U prošlom kolu je Nica uspela da odoli na gostovanju kod ove sezone odličnog Bresta, a naravno, taj duel je završen bez pogodaka.
Monako je sa druge strane trenutno stacioniran na petom mestu na tabeli, a u poslednje vreme tim iz kneževine ima dosta problema, pa je tako ova ekipa na tri poslednja meča doživela jedan poraz uz dva remija, od kojih se poslednji desio u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Avra, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Sigurno je da će Nica dati sve od sebe da umrtvi ovaj meč pošto bi sasvim sigurno trener Frančesko Farioli bio ovde zadovoljan i sa bodom, a zbog svega toga vam toplo preporučujemo da odigrate igru 0-2 gola za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.81.

Barselona – Granada – 1-1&4+ @ 2.50 u Mozzartbet

Sva je prilika da će Barselona šampionsku krunu predati svom najljućem rivalu, pošto se Katalonci trenutno nalaze na trećem mestu na tabeli uz čak jedanaest bodova manjka u odnosu na kraljevski klub, koji je sinoć savladao Đironu sa 4:0 i tako se osamio na prvom mestu na tabeli.
Ruku na srce i Barsa je u prošlom kolu odigrala jedan dosta dobar meč na gostovanju kod Alavesa gde su se mnogi favoriti za sada okliznuli, a taj duel u Baskiji je završen rezultatom 1:3.
Na domaćem terenu je ova ekipa imala baš dosta problema u poslednje vreme, uz konstataciju da je nekadašnji šampion Evrope nedavno na svom stadionu izgubio od Viljareala, ali i Đirone i na ta dva meča primio ukupno devet pogodaka.
Granada nema šta da izgubi na ovom gostovanju, a sva je prilika da ćemo ovu simpatičnu ekipu naredne sezone ponovo gledati u Segundi. Naime, trenutno se Andalužani nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli uz čak osam bodova manjka u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni.
Inače, u prošlom kolu je nekadašnji učesnik Liga Evrope remizirao na svom stadionu protiv ove sezone sjajnog Las Palmasa, a taj meč je završen rezultatom 1:1.
Vreme je da Barsa konačno odigra jednu dobru partiju na svom terenu, a sva je prilika da će to i biti slučaj večeras pa otuda savetujemo igru 1-1&4+ uz kvotu 2.50 u Mozzartu.

Gimaraiš – Benfika – 2&2+ @ 1.87 u Mozzartbet

Za kraj, poslednji duel u večernjem tiketu za nedelju nam dolazi iz portugalske Primeire, gde će Gimaraiš ugostiti Benfiku. Gimaraiš se trenutno nalazi na odličnom petom mestu na tabeli i sigurno je da svi navijači ove ekipe imaju pregršt razloga za zadovoljstvo.
Na poslednjih pet mečeva ovaj tim je ostvario tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz, a u prošlom kolu je jedno od najprijatnijih iznenađenja ovogodišnjeg izdanja portugalskog šampionata ostvarilo trijumf na gostovanju kod Vizele, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Benfika je uz Sporting tim koji je do sada najviše pokazao, a trenutno se klub iz Lisabona nalazi na prvom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na svog gradskog rivala, uz konstataciju da Lavovi imaju i meč manje. U prošlom kolu su Di Marija i drugari ostvarili veoma važan trijumf na svom stadionu protiv Žil Visentea, a taj meč je završen rezultatom 3:0. U međuvremenu su Orlovi stigli i do polufinala Kupa pošto su četvrtfinalu sredinom nedelje bili bolji od Vizele sa 1:2.
Sigurno je da ovo neće biti nimalo lak ispit za Benfiku, međutim, ukoliko najtrofejniji portugalski tim želi do novog naslova prvaka, prosto mora da pobeđuje na ovakvim gostovanjima pa vam predlažemo da se oprobate sa igrom 2&2+, a sve to uz kvotu 1.87 u Mozzartu.

Ukupna kvota u kladionici Mozzartbet na večernjem tiketu za nedelju iznosi 8.46.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.