Tiket dana (ponedeljak, 12.02.2024)

Tiket dana

Ponuda je danas ”šarena” ali ne toliko bogata. Ipak, navikli smo na to ponedeljkom, a već od sutra vraćaju nam se evropski kupovi. Predložene kvote važile su u trenutku sastavljanja predloga.

Almerija – Bilbao – 2,2+ @ 2.11 u Meridianbet

Šanse Andalužana da ostanu u eliti sve su manje kako se bliži kraj sezone. Almerija je ubedljivo poslednja, u 23 utakmice nisu uspeli da zabeleže nijednu pobedu i stvarno je teško očekivati da se u preostalom delu desi takav preokret i da Almerija ostane u La Ligi. Možda je njihova najbolja utakmica bila u Madridu protiv reala kada im je oteta pobeda, a posle toga kao da je motiv potpuno splasnuo i izgubili su od Alavesa i Valensije. Na domaćem terenu Almerija nije dala gol u poslednje četiri utakmice, ali je izgubila samo od Alavesa pošto je prethodno odigrala bez golova sa Betisom, Đironom i Majorkom. Tada su još imali nadu u povoljan rasplet ali sada ne verujemo da mogu d se suprotstave ekipi Atletika iz Bilbaoa. Baskijci su u odličnoj formi, guraju sjajno na dva fronta, u Kupu Kralja su u polufinalu, a posle trijumfa u Madridu nad Atletikom u prvom meču, može se reći da su jednom nogom u velikom finalu, ponovo. U La Lig su 5. i sigurno da nisu odustali od plasmana u Ligu šampiona. Za to im je neophodna pobeda u Almeriji i verujemo da će do nje stići uz bar dva postignuta gola. Za 2,2+ kvota je 2.11 u kladionici Meridianbet.

Sent Etjen – Troa – 1,0-3 @ 2.70 u Meridianbet

Slavni Sent Etjen, nekadašnji prvak Evrope, nikako da se iskobelja iz druge francuske lige. Veliko je pitanje da li mogu ove sezone makar do doigravanja, mada se u jednom momentu pojavila nada da će moći da napadnu i drugo mesto. Međutim, Sent Etjen je izgubio na dve poslednje utakmice, na obe je primio samo po gol, ali šta to vredi kada nisu uspeli da zatresu mrežu svojih rivala, Amijena i Dankerka. Iako su trenutno tek na 12. mestu, eventualna pobeda nad ekipom Troa dovela bi ih na sedmo, i to sa samo bodom manje od Kaena koji je peti, a to je poslednja pozicija koja vodi u doigravanje. Što se gostiju tiče oni su tik iznad zone ispadanja, imaju trenutno tri boda prednosti u odnosu na prvu ekipu ispod crte, a u poslednjih pet utakmica doživeli su samo jedan poraz. U prvom delu sezone Sent Etjen je uspeo da pobedi u troi i to zahvaljujući samo jednom golu, a i prošlogodišnji okršaji ova dva tima nisu obilovali pogocima. Neće ni sada biti mnogo golova, ali bi pobeda domaćina morala da dođe. Za kombinaciju 1,0-3 koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.70.

Santa Klara – Feirense – 1,2+ @ 1.94 u Meridianbet

Ekipa sa Azorskih Ostrva ozbiljno je namerila da se vrati u portgalsku elitu. Trenutno je Santa Klara na prvom mestu sa samo jednim porazom posle 20 odigranih kola. U Primeiru idu direktno samo dve prvoplasirane ekipe iz Segunde, dok će treća morati u baraž. Pored Santa Klare u najužoj konkurenciji su još Nacional i AVS, a ta dva tima imala su samo tri boda manje od Ostrvljana pred ovo kolo. Santa Klare se sećamo iz kvalifikacija za Ligu konferencija i dvomeča sa Partizanom. Crno-beli su tada bili uspešniji ali su poraženi na Azorskim Ostrvima. Dalek je put za sve portugalske ekipe koje idu na gostovanje ovom timu, pa će tako biti i za Feirense, ekipu koja je tek na 15. mestu i nalazi se tik iznad crte koja deli timove u zoni ispadanja. Santa Klara ne daje mnogo golova ali je i pored toga jesenas slavila na gostovanju kdo Feirensea sa 2:0. Očekujemo da bar dva puta pogode mrežu ove ekipe i na svom terenu, a jedinica ne bi smela da dođe u pitanje. Za 1,2+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.94.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 11.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.