Tiket za veče (utorak, 13.02.2024)

tiket dana

Večeras su na programu utakmice širom Engleske i Italije, te smo upravo te mečeve analizirali za vas sastavili večernji tiket. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Bristol – Sautempton – X2&2-3 @ 2.45 u PrimoBet

Ekipi Bristola sezonama unazad izmiče mjesto u plejofu i šansa za ulazak u Premijer ligu, što je dokaz dobrog poslovanja i rasta kluba. Ove sezone su nešto lošije pozicionirani, pa nakon trideset i jednog odigranog kola zuazimaju 13. mjesto na tabeli sa 41. osvojenim bodom. Seriju loših rezultata su prekinuli u prethodnom kolu, kada su slavili na gostujućem terenu protiv Midlzbroa rezultatom 1:2. Sautempton je nakon turbulentnog početka sezone i prilagođavanja na drugoligaški fudbal, ipak uspio da ispuni očekivanja i istakne se kao jedan od glavnih favorita za ekspresan povratak u Premijer ligu. Trenutno su na drugom mjestu sa 64 osvojena boda, samo bod više od trećeplasiranog Lidsa sa kojim će voditi žestoko bitku za direktan plasman u elitni rang. Sautempton je u nizu od 4 uzastopna trijumfa, a na gostovanjima ove sezone igraju sjajno, samo na jednom od čak 15 gostovanja nisu postizali pogodak. Mišljenja smo da će se gosti i večeras neporaženi vratiti sa gostovanja, pa vam predlažemo igru X2&2-3 gola po kvoti 2.45 u PrimoBet kladionici.

Peskara – SPAL – GG @ 2.00 u PrimoBet

Duel relativno doskorašnjih učesnik Serije A samo ovog puta u trećem rangu italijanskog fudbala. Pomalo tužno ali to je trenutno realnost za ova dva kluba. Peskara je koliko toliko u povoljnoj poziciji i nakon 25 odigranih utakmica u novo kolo ulazi kao maltene siguran učesnik doigravanja za ulazak u Seriju B, dok je za SPAL svaka utakmica kao malo finale pošto su im bodovi za opstanak neophodni. Naime ekipa iz Ferare je na tek 17. mjestu na tabeli sa 24 osvojena boda, 4 boda manje od sigurne zone. Seriju loših rezultata SPAL je prekinuo trijumfom nad Rekanatezeom rezultatom 1:0 u prethodnom kolu, dok je Peskara u prethodnom kolu prekinula seriju od 3 uzastopna trijumfa i to porazom od Gubija ubjedljivim rezultatom 4:0. Paradoklasno zvuči da je Peskara koja je bolje pozicionirana na tabeli, primila više golova od SPAL-a koji je u opasnoj zoni. Jasno je da odbrane obje ekipe ne funkcionišu baš najbolje, pa vam predlažemo igru GG po kvoti 2.00 u PrimoBet kladionici.

Norič – Votford – GG3+ @ 2.10 u PrimoBet

Ekipa Noriča će večeras u okviru 32. kola Čempionšipa na svom Kerou Roudu dočekati Votford. Domaći tim u novo kolo ulazi kao devetoplasirana ekipa sa 45 osvojenih bodova, dok gosti zauzimaju 11. poziciju sa 4 boda manje (41). Serijom dobrih rezultata u poslednje vrijeme, Norič se pribiližio zoni plejofa koja mu je sada na samo 2 boda zaostatka. U prethodnom kolu domaći tim je remizirao sa Kvins Park Rendžersom na gostovanju (2:2), dok je Votford nastavio seriju loših rezultata i dodatno produbio krizu porazom od Lestera na domaćem terenu (1:2). Oba ekipa imaju veoma efikasne napade i veoma prozirne odbrane, pa na njihovim mečevima obično gledamo dosta golova. Mišljenja smo da će tako biti i večeras te vam prema tome predlažemo igru GG3+ po kvoti 2.10 u PrimoBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u PrimoBet kladionici iznosi 10.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.