Tiket dana (sreda, 14.02.2024)

Tiket dana

Još dve utakmice osmine finala igraju se ove sedmice, jedna na rimskom Olimpiku gde gostuje Bajern kod Lacija, a druga na Parku Prinčeva gde se sastaju PSŽ i Real Sosijedad. Pored toga tu su i preostali mečevi vanrednog kola engleskog Čempionšipa. Kvote su važile u vreme sastavljanja tiketa.

Pari Sen Žermen – Sosijedad – 1 @ 1.70 u Mozzartbet

Kako stvari stoje ovo je poslednja prilika da KIlijan Mbape osvoji Ligu šampiona u dresu Pari Sen Žermena. Uveliko se špekuliše o n jegovom odlasku na leto, ali sudeći po igrama u poslednje vreme, jasno je da će pružati svoj maksimum sve dok bude bio deo ”Svetaca”. PSŽ još nema evropsku krunu, to je samo dokaz da ni sav novac ovog sveta ne može kupiti nešto kao ”ušati” trofej, mada su imali šansu u onom ”korona” finalu 2020. godine. Prvi rival PSŽ-a u nokaut fazi je Real Sosijedad. Baskijci su bili u grupi sa Interom, Benfikom i Salcburgom, i osvojili su prvo mesto, ali im to nije donelo lakšeg rivala, već odmah moraju na najnepoželjnijeg iz drugog šešira. Parižani su bili drugi iza Dortmunda, u najjačoj grupi, a bez plasmana u nokaut fazu ostali su Milan i Njukasl. Trenutno je francuski šampio u boljoj formi, vezali su 16 utakmica bez poraza, dok je Sosijedad bez pobede na četiri poslednja meča, a što je još tragičnije, na te četiri utakmice nisu dali ni gol. S obzirom da se igra i revanš u San Sebastijanu igraće se oprezno ali očekujemo pobedu domaćina, makar minimalnu. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija kvota 1.70.

Aberdin – Madervel – 1 @ 1.95 u Mozzartbet

U zaostaloj utakmici 20. kolo škotskog Premijeršipa sastaju se Aberdin i Madervel. Obe ekipe trenutno su van zone plej-ofa ali ima dovoljno vremena da se presele u gornju polovinu tabele i igraju u doigravanju za titulu i plasman u Evropu. Aberdin je bez trijumfa u poslednje četiri utakmice u šampionatu, ali su imali i teške rivale, s obzirom da su igrali protiv tri prvoplasirana tima. Sada im u goste dolazi Madervel koji je u odličnom momentumu i nema poraz na poslednjih pet mečeva. Maksimalno su iskoristili nešto lakši raspored a najbolji meč odigrali su pre osam dana kada su u vanrednom kolu pobedili Ros Kaunti sa 5:0. Madervel i Aberdin imaju isti broj bodova, po 25, s tim da Aberdin ima jedan meč manje odigran. Aberdin je dobio tri prethodna međusobna dula uključujući i onaj jesenji kada je u Madervelu slavio sa 4:2. Očekujemo novi trijumf ovog tima i predlažemo jedinicu za koju se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 1.95.

Plimut – Koventri – GG3+ @ 1.75 u Mozzartbet

Domaćin se nalazi u zlatnoj sredini Čempionšipa a niz od četiri vezana meča bez prvenstvenog poraza prekinuo je u subotu na gostovanju u Sanderlendu. Za navijače Plumta bilo je to najnapornije gostovanje jer su morali da prođu celu Englesku da bi stigli na sever i utakmicu njihovih ljubimaca sa Crnim Mačkama. Bez obzira na poraz ne očekujemo veće probleme za Plimut kada je opstanak u pitanju. Iako novajlije, fudbaleri ovog tima dobro su se snašli u najjačoj drugoj ligi na svetu i sakupili su već 36 bodova, 7 više od prvog tima ispod crte pred ovo kolo, uz jednu utakmicu manje. U goste im dolazi Koventri, tim koji ima mnogo veće ambicije i za sada uspeva da ih ostvari. ”Nebesko plavi” igraju vrlo dobro i bili su u zoni plasmana u plej-of pred ovu rundu, a ujedno su izborili i plasman u osminu finala FA kupa. U subotu su uspeli da preokrenu protiv Milvola na svom terenu i upišu trijumf posle dva vezana meča bez pobede u prvenstvu. Obe ekipe igraju na gol više i očekujemo da vidimo akar tri pogotka na ovom meču. Za GG3+ kvota je 1.75 u kladionici Mozzartbet.

Milvol – Ipsvič – GG @ 1.80 u Mozzartbet

Lavovi iz Milvola ostali su praznih šaka u Koventriju iako su odigrali jedan od boljih mečeva na strani u ovoj sezoni. Milvol je i dalje u krizi rezultata, na poslednjih pet kola uspeli su samo jedno da izbegnu poraz i to u meču sa Prestonom na svom terenu koji je završen remijem 1:1. U međuvremenu su ispali i iz FA kupa od Lestera, pa su jedinu pobedu u ovoj godini zabeležili prvog dana 2024. Očigledno se po jutru dan ne poznaje i podhitno moraju da počnu da osvajaju bodove jer su jako blizu opasne zone. Neće im biti lako u vanrednom kolu, u goste im stiže Ipsvič Taun, tim koji je najbolje otvorio sezonu ali je, bar po nama, u velikom padu forme. Bilo je za očekivati da se ”Traktor Bojsi” umore i sada više ne spadaju u najveće favorite za ulazak u Premijer ligu, čak ni za drugo mesto jer su ispred njih i Lids i Sautempton. Plasman u plej-of ne bi smeo da izostane za ”plave” pošto imaju čak 13 bodova više od prvog tima van zone doigravanja. Ipsvič je lako slavio u prvom meču sa 3:1, a barem po gol očekujemo i u ovom duelu. Za GG kvota je 1.80 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 10.44.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.