Tiket za veče (četvrtak, 15.02.2024)

tiket dana

Posle višemjesečne pauze na programu su ponovo Liga Evrope i Liga konferencija, a mi smo za vas analizirali mečeve koji počinju u kasnijem terminu. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Betis – Dinamo Zagreb – 1 @ 1.75 u MozzartBet

Prvi meč u ovom dvoboju biće odigran na čuvenom Benito Viljamarinu, na kom Betis ove sezone u La Ligi poražen samo jednom, što dovoljno govori koliko će Dinamo biti teško. Posle dvadeset i četiri odigrana kola Betis je na 6. mjestu na tabeli, te će pored borbe kroz domaći šampionat biti veoma motivisani da do evropskog trofeja dođu i u ovom takmičenju. U konkurenciji sa Rendžersom, Spartom i Arisom nisu uspijeli da se kvalifikuju za dalji tog takmičenja u Ligi Evrope. Dinamo je u konkurenciji sa Astanom, Viktorijom iz Plzenja i Balkanijem, uspio da izbori plasman u šesnaestinu finala ovog takmičenja. Tim iz glavnog grada Hrvatske je po povratku sa zimske pauze u domaćem šampionatu upisao 2 trijumfa, 1 poraz i remi za vikend na gostovanju kod Lokomotive (2:2). Jednostavno Betis ima kontinuitet igranja jakih mečeva mjesecima unazad, a domaći teren ih svakako profiliše u velikoj favorita u večerašnjem meču. Prema tome predlažemo čistu jedinicu po kvoti 1.75 u MozzartBet kladionici.

Benfika – Tuluz – 1X&2-3 @ 2.20 u MozzartBet

Lisabonski velikan je u Ligu Evrope dospio ne uspijevši da se plasira u dalji tog Lige šampiona u konkurenciji sa Real Sosijedadom i Interom. Međutim moglo bi se reći da će Benfika imati visoke ambicije i u ovom takmičenju, te smo mišlje da će večeras na domaćem terenu tražiti što povoljniji rezultat pred revanš meč u Francuskoj. Benfika igra na visokom nivou u poslednje vrijeme i sam igrački kadar je toliko kvalitetan, da bi sve sem plasmana u osminu finala Lige Evrope bio neuspijeh. Tuluz je odigrao veoma hrabro u grupi sa Tuluzom, Rojal Unionom i LASK-om, te su sa 11 osvojenih bodova zauzeli drugu poziciju u grupi. U nacionalnom šampionatu ne ide baš najbolje francuskom predstavniku, pošto su trenutno na 14. mjestu na tabeli sa 20 osvojenih bodova, samo bod daleko od opasne zone. Mišljenja smo da domaći tim neće dozvoliti da poražen napusti svoj stadion, a kombinacija 1X&2-3 po kvoti 2.20 u MozzartBet kladionici nam se čini veoma primamljivo.

Braga – Karabag – 1&2-5 @ 1.75 u MozzartBet

Večeras će na popularnom “Kamenolomu” Braga će večeras dočekati Karabag. U ovaj duel ulaze posle debakla u nacionalnom šampionatu za vikend, pošto je u duelu sa Sportingom Braga primila čak 5 golova.
U Ligi šampiona su ostavili veoma dobar utisak u grupi sa Realom, Napolijem i Union Berlinom, a dovoljno govori podatak da su u takvoj grupi uspijeli da osvoje 4 boda i nastave takmičenje u Ligi Evrope. Ekipa Karabaga je u nacionalnom šampionatu Azerbejdžana trenutno na prvom mjestu na tabeli, sa ubjedjivih 51. osvojenih bodova, čak 16 više od drugoplasirane ekipe. U grupnoj fazi su u konkurenciji sa Bajern Leverkuzenom, Moldeom i Hekenom su osvojili 10 bodva i uspijeli da se kvalifikuju u narednu fazu takmičenja. Međutim po nama prednost večeras ima svakako domaći tim, koji je na svom stadionu mnogo bolja ekipa nego u gostima, te smo mišljenja da će večeras pokušati da steknu prednost pred revanš. Prema tome predlažemo igru 1&2-5 po kvoti 1.75 u MozzartBet kladionici.

Makabi Haifa – Gent – GG @ 1.60 u MozzartBet

Predstavnik Izreala je u konkurenciji sa Viljarealom, Renom i Panatinaikosom uspio da zauzme treću poziciju na tabeli sa 5 osvojenih bodova. Uspijeli su da se plasiraju u narednu fazu takmičenja zahvaljujući gostujućoj pobjedi protiv Panatinaikosa rezultatom 1:2. Makabi je u nacionalnom šampionatu na prvom mjestu sa 48. osvojenih bodova i ove sezone su upisali samo 2 poraza. Gent je sa druge strane u velikoj rezultatskoj krizi, pošto za pobjedu ne znaju puna 2 mjeseca. Na poslednjih 6 mečeva su upisali čak 5 poraza i samo jedan remi, a za vikend su poraženi od Serkl Briža rezultatom 1:2. U grupnoj fazi su uspijeli da se izbore za drugu poziciju u konkurenciji sa Makabijem iz Tel Aviva, Zorjom i Brejdablikom. Oba tima igraju veoma ofanzivno tokom čitave sezone i mišljenja smo da će obje ekipe večeras postići makar po gol, te vam prema tome predlažemo igru GG po kvoti 1.60 u MozzartBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u MozzartBet kladionici iznosi 10.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.