Tiket za veče (subota, 17.02.2024)

tiket dana

Na programu za danas ostale su utakmice koje počinju u večernjem terminu, a mi smo za vas analizirali ove mečeve i sastavili večernji tiket. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Karlsrue – Fortuna Dizeldorf – 3+ @ 1.59 u MeridianBet

Meč 22. kola druge Bundeslige u kojoj vrlo često gledamo veoma efikasne mečeve, a subotnji program će zatvoriti meč između Karlsruea koji je trenutno na 11. mjestu na tabeli sa 28 osvojenih bodova i Dizeldorfa koji je na 7. mjestu sa 32 osvojena boda. Domaći tim je bio u seriji odličnih rezultata koji su prekinuli u poslednjem kolu kada su upisali sedmi poraz u sezoni, pošto je od njih bio bolji Bruanšvajg na domaćem terenu rezultatom 2:0. Fortuna je sa druge strane nakon serije dobrih rezultata upala u krizu i već puna 2 mjeseca ne znaju za trijumf. Dva uzastopna poraza su prekinuli remijem u poslednjem kolu protiv Elvesrberga (1:1). Na mečevima obje ekipe prosiječno pada preko 3 gola, pa vam prema tome predlažemo igru 3+ po kvoti 1.59 u MeridianBet kladionici.

Valensija – Sevilja – PIK X @ 1.57 u MeridianBet

Nakon dugo godina Valensija ponovo igra lijep fudbal i nakon dugo godina će se ove sezone boriti za izlazak u Evropu. Po ulasku u novu kalendarsku godinu “Slijepi miševi” su počeli da pružaju nešto slabije partije, pa su tako u poslednja 3 meča upisali 2 poraza i 1 trijumf. U poslednjem kolu su poraženi od Las Palmasa rezultatom 2:0 i trenutno se nalaze na 9. mjestu na tabeli sa 35 osvojenih bodova. Sevilja je čini se konačno proigrala i počela da bilježi nešto bolje rezultate, što je rezultovalo udaljavanjem od opasne zone. Nakon nevjerovatno loše serije, uspijeli su da upišu 2 uzastopna trijumfa od kojih je poslednji bio protiv Atletiko Madrida rezultatom 1:0, u prethodnom kolu. Sa 23 osvojena boda Sevilja se nalazi na tek 15. mjestu na tabeli, daleko od mjesta koje vodi u Evropu i čini se da će ove sezone morati da se zadovolje sredinom tabele. Ove ekipe tradicionalno igraju veoma neizvjesne mečeve i mišljenja smo da će u ovom meču na poluvremenu ili na kraju biti neriješen rezultat, pa vam predlažemo igru PIK X po kvoti 1.57 u MeridianBet kladionici.

Nant – PSŽ – 2&3+@ 1.95 u MeridianBet

Nant je nakon dvadeset i jednog odigranog meča ove sezone uspio da osvoji 22 boda, što je dovoljno za 13. mjesto na tabeli. To znači da su na samo 3 boda zaostatka od opasne zone i da njihova borba za opstanak još uvijek nije završena. Seriju loših rezultata su prekinuli u poslednjem kolu, upisavši trijumf protiv Tuluza u gostima rezultatom 1:2. PSŽ je ove sezone veoma dominantan i već sada su jednu ruku stavili na pehar nacionalnog šampiona. Sa 50 osvojenih bodova ubjedljivo su na prvoj pozicij sa čak 11 bodova više od druglasirane Nice i utakmicom više. Ove sezone su upisali samo jedan poraz i čak 15 trijumfa, a sa pedeset i jednim postignutim golom imaju najefikasniji napad u ligi. U poslednjem kolu rutinski su savladali Lil rezultatom 3:1, da bi potom uspiješno startovali u osmini finala Lige šampiona protiv Sosijedada na Parku Prinčeva (2:0). Pobjeda gostiju se po nama ne dovodi u pitanje a igra 3+ je na njihov 5 međusobnih duela dolazila svaki put. Prema tome predlažemo igru 2&3+ po kvoti 1.95 u MeridianBet kladionici.

Antverp – Mehelen – 1&2+ @ 1.95 u MeridianBet

Šampion Belgije se već u prvom dijelu sezone pokazao kao nedostojan zadatka odbrane šampionskog trona, a sigurno je da je kratka klupa i igranje Lige šampiona dosta uticalo. Nakon 25 odigranih mečeva nalaze se na 4. mjestu na tabeli sa 44 osvojena boda, čak 15 bodova manje od Rojal Uniona koji ubjedljivo drži lidersku poziciju. Nakon serije loših rezultata konačno su uhvatili zalet i sada igraju veoma tečan i dominantan fudbal. U poslednjih 5 mečeva su slavili čak 4 puta, pa su trenutno na 12 trijumfa u ovoj sezoni. Mehelen je takođe u sjajnoj formi, što potvrđuje i podatak da na poslednjih 5 mečeva ne znaju za poraz, te su u tom periodu upisali 3 trijumfa i 2 remi. U poslednjem kolu su remizirali sa Genkom na domaćem terenu, međutim mišljenja smo da će danas imati znatno teži zadatak. Prema nama domaći tim ima značajnu prednosti i mišljenja smo da će Antverp slaviti uz makar 2 gola na ovoj utakmici. Prema tome predlažemo igru 1&2+ po kvoti 1.95 u MeridianBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u MeridianBet kladionici iznosi 9.49.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.