Tiket dana (nedelja, 18.02.2024)

Tiket dana

Danas je baš teško izabrati utakmice za tiket. Da li se odlučiti za mnogobrojne derbije ili ići na ”sigurniju” varijantu kada se sastaju kvalitetniji i slabiji timovi, veliko je pitanje, pa smo nešto iskombinovali. Kvote su važile u vreme sastavljanja predloga.

Granada – Almerija – T12+ @ 2.15 u SuperBet

Malo je nedostajalo da Granada napravi senzaciju i pobedi Barselonu u gostima. Na kraju im ni tri data gola nisu bila dovoljna za trijumf, ali su osvojili jedan, sigurni smo, neplanirani bod. Međutim, taj remi je nastavio niz bez pobede za ovaj tim i Granada je na pretposlednjem mestu na tabeli. Utakmica sa poslednjeplasiranom Almerijom jednostavno se mora dobiti, pogotovo jer Andalužani još uvek nemaju pobedu u La Ligi. Ono što može da brine je dobra igra Almerije na nekoliko prethodnih mečeva, uglavnom na domaćem terenu, kada su uzimali po bod Đironi i Bilbaou. Na strani je Almerija vezala 11 uzastopnih poraza i samo su u Kadizu, na početku prvenstva, uzeli bod. Prvi meč između ova dva rivala u Almeriji završen je rezultatom 3:3, pa i sada očekujemo golove i to barem dva u mreži gostiju. Kada su Barsi dali tri, mogu jedan manje poslednjem timu na tabeli. Za T12+ koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 2.15.

Monako – Tuluz – 1,2+ @ 1.70 u SuperBet

Pobedom u Nici Monako se vratio na pobednički kolosek nakon tri vezane utakmice bez trijumfa u Ligi 1 i ispadanja iz Kupa Francuske od nižerazrednog Ruana. Očigledno je bio poslednji trenutak da se Kneževi usprave i da ostanu u igri kada je plasman u Ligu šampiona u pitanju. Najzad će biti i kompletni, tu pre svega mislimo na igrače koji su bili na azijskom i afričkom kontinentalnom šampionatu. U Monte Karlo dolazi Tuluz, ekipa koja je izgubila na svom terenu od Nanta u prošlom kolu, a u četvrtak su gostovali u Lisabonu gde su protiv Benfike doživeli poraz sa 2:1. Oba pogotka su primili iz penala, a drugi u 98. minutu. Sigurno je da će ih revanš sa Portugalcima, koji je na programu već u četvrtak, dodatno opteretiti pred gostovanje u Kneževini i sumnjamo da će oni biti na svom prepoznatljivom nivou na ovom meču. Zato bi Monako trebalo da pobedi ali kvotu ćemo pojačati i sa dva gola domaćina. Za kombinaciju 1,2+ koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 1.70.

Frozinone – Roma – GG3+ @ 2.10 u SuperBet

Frozinone je izgubio dve prethodne utakmice i ponovo doveo u pitanje svoj ostanak u Seriji A i sledeće godine. Prošlogodišnji šampion druge lige odlično je započeo sezonu ali je vremenom popustio u formi. Na njegovim utakmicama nikad nije dosadno, uvek je dosta golova, pa je i na dve prethodne ukupno palo 11 pogodaka. Protiv Milana su mogli i do pobede dok su u Firenci dođiveli baš ubedljiv poraz od 5:1. Dolazi im Roma, ekipa koja je menjala trenera i umesto Žozea Murinja vratila ”svoje dete” Danijela De Rosija. Promenio se i način igranja Vučice, više se ne obraća toliko pažnja na odbranu svog gola već se napada protivnički, po cenu da neka lopta završi i u njihovoj mreži. Kaljariju su dali 4 gola ali su isto toliko primili od Intera. U četvrtak je Roma odigrala bez pobednika 1:1 u Roterdamu i taj revanš sa Fejnordom, koji se igra u četvrtak, mogao bi da predstavlja problem pred gostovanje kod novajlije. Meč sa Holanđanima postaje pravo rivalstvo, pogotovo jer je ovo već peti za manje od dve godine. U Frozinoneu igrajte na golove i nećete pogrešiti. Za GG3+ kvota je 2.10 u kladionici SuperBet.

Lucern – Cirih – 1x,2+ @ 1.65 u SuperBet

Da se ovaj meč igrao u prvom delu sezone favorit bi svakako bio Cirih. Međutim ovaj tim se ne može prepoznati posle pauze. Istina, Cirih je upisao jedan trijumf, onaj protiv gradskog rivala Grashopersa u prošlom kolu, ali je pre toga imao četiri vezane utakmice bez trijumfa, uključujući poraz od tog istog Grashopersa. Tim koji je bio šampion pre dve sezone sada je treći ali samo sa dva boda više od poslednjeg tima u zoni plasmana u plej-of. Podsećamo da se od ove sezone šampiona Švajcarske igra na drugačiji način, pa će se posle 33 kola liga podeliti na dva dela. Cirih će se boriti za mesto u gornjoj polovini, ali to će raditi i njihov sadašnji rival Lucern. Domaćin ovog meča je taj šestoplasirani tim koji ima dva boda anje od Ciriha i pobedom bi ih već sada prestigao. Lucern je imao niz od tri pobede ali ga je prekinuo prošlog vikenda porazom u Vinterturu. Ovo je već treći okršaj ova dva tima u aktuelnoj sezoni, prvi je dobio Cirih a drugi je završen remijem. Možda je vreme za pobedu Lucera, ali mi idemo na sigurnju varijentu i predlažemo duplu šansu na domaćina uz bar dva gola ukupno. Za 1x,2 kvota je 1.65 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici SuperBet iznosi 12.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.